Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
Csak telepíteni kell, saját válogatás.
-
Azharel
aktív tag
Én nem csináltam, nem is volt semmi gond. Persze backup nélkül csak saját felelősségedre állj neki, de én úgy tudom, hogy az imei szám is csak akkor nullázódik ki ha a sufni gsmből szerzett imei átírt telefonod van. Ha vissza szeretnél térni majd esetleg v10a-ra, arra készülj fel lelkileg hogy nem lesz egyszerű, amint elindul majd a telefon a visszarakott szoftverrel állandóan összeomlik (saját tapasztalat).
-
vadászcsiga
félisten
Én a Nillkin Super Frosted keménytokot ajánlom, vékonysága miatt nem is fogod érezni es a fogása is jobb lesz
-
Tudni kell felrakni... a hátlap szélein azért nem ragad fel, mert még vizes, úgy kell ott eljárni,hogy fogod és ott tartod a tenyered 4-5 percig, akkor ottmarad, mert a kezed melegétől veszít annyi nedvességet,hogy megtapadjon. Van, aki hajszárítózni is szokta kicsit, majd úgy ott tartani a kezet. Foltos meg azért, mert még vizes alatta, 3-4 nap után lesz tökéletes, de te akkor sajnos még egy napot sem vártál vele, esélye sem volt kiszáradnia teljesen
Nem, azok NEM ragasztó foltok... az ott víz, csak szó szerint úgy néz ki, mintha hányás lenne a kijelző és a fólia között. 3-4 nap, sajnálom, hogy nem fényképeztem le. Bár megkeresem, mer régebbit meg fényképeztem naponta.
Itt is van. ez is tök foltos volt az elején,de csomó fólia van, ami ennél sokkal ramatyabb felrakás után, mégis 3-4 nap után tökéletesre szárad: [link]
-
vadászcsiga
félisten
-
Hát meg cseréltetheted, ha elrontod a felrakás/marad alatta valami gyösz
Viszont azt ne feledd, minden vizes alapú fóliának kb. 3 nap a száradása, akármilyenre sikerül, azt várd meg, mielőtt leszednéd... Baromi nagynak gondolt buborékok is felszívódnak 3 nap után, mert ott csak összegyűlt a folyadék.
-
Van, most is rendeltem, csak az invisible shield előbb jött meg, így azt tettem fel. Olcsóbb sokkal, mert nincs doboz, meg folyadék, csak egy borítékban küldik a fóliát és kész. Elvileg karcálló, de könnyebb megkarcolni, mint az invisible shieldet (amit szintén annak reklámoznak, de én karcoltam már meg nem egyszer). Nekem jó tapasztalataim vannak vele, de nem egy Zagg termék, az biztos (viszont utóbbira élettartam garancia van, annyiszor visszaküldöd, ahányszor akarod és kapsz újat mindig).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest