Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zpeugeot
csendes tag
-
zpeugeot
csendes tag
Sziasztok valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feltettem KDZ-vel a 20C-t Telekomos és azóta nem látja a telefonom a képeket,mappákat,zenéket semmit!!!!!!! Mi lehet a gáz,mit tegyek????Előre is köszi!! -
zpeugeot
csendes tag
Helló mi lehet a probléma, tegnap felnyomtam KDZ-vel az új 20C-t és egész nap rendesen ment minden, majd estére elfelejtette a telefon az sms jelző hangomat,nem látja a galáriában lévő képeket letöltéseket sőt zenét sem !!! Please segítsetek!!
-
zpeugeot
csendes tag
Ha valakit érdekelne, eladnám 4 hónapos új állapotban lévő G2-met sima gyári T-Mobilos 4.4 kitkat szoft-tal!Nem mókoltam a tellót!Gyári doboz,tartozékok,papírok,gari mindne!!
-
zpeugeot
csendes tag
Halihó eladnám 4 hónapos G2-met,ha valakit érdekel!
Érdeklődni palovics.mark@gmail.com -
zpeugeot
csendes tag
Hello a kérdésem az lenne,hogy a G2 es gyári töltője 1,8A el tölt vettem egy Power Bankot azon az egyik usb 2,1 A el a másik 1 A el tölt! Ha a G2 -t a 2,1 amperrel töltöm károsdhat az akkumulátor??Valamit ha csak az 1 A el akkor az nem e gyenge neki???
-
zpeugeot
csendes tag
Hello a kérdésem az lenne,hogy a G2 es gyári töltője 1,8A el tölt vettem egy Power Bankot azon az egyik usb 2,1 A el a másik 1 A el tölt! Ha a G2 -t a 2,1 amperrel töltöm károsdhat az akkumulátor??Valamit ha csak az 1 A el akkor az nem e gyenge neki???
-
zpeugeot
csendes tag
válasz
homeless09 #26163 üzenetére
Törölj a telefonodról 29 mb-t és jó lesz!
-
zpeugeot
csendes tag
Segítsetek már Lg Pc Siute-n hogy tudom beállítani hogy ne a C meghajtómra akarja leszedni a frissítést,mert azon nincs elég hely és most nem akarok particionálni!!????
-
zpeugeot
csendes tag
LG Mobile Support Tool t honnan tudom letölteni???
-
zpeugeot
csendes tag
LG Mobile Support Tool t honnan tudom letölteni???
-
zpeugeot
csendes tag
válasz
deakferenc75 #24305 üzenetére
Mert G Flexet akarok venni!
-
zpeugeot
csendes tag
????????????????Ez MI??????????????????? Jelenleg nem lehet csatlakozni a frissítési kiszolgálóhoz??
-
zpeugeot
csendes tag
válasz
Illusion1010 #21642 üzenetére
Ezt hogyan lehet feltelepíteni?
-
zpeugeot
csendes tag
Valakinek jött már gyári KitKat frissítés,minden féle buhera nélkül???Mert már aktuális lenne!!
-
zpeugeot
csendes tag
Lg Pc Suite azt írja a szoftverfrissítésre kattintva, hogy nem sikerült hitelesíteni az eszközt!! EZ mi lehet???
Ja eddig működött,csak azt írta hogy nincs szoftver frissítés a készülék gyári T-mobilos! -
zpeugeot
csendes tag
Hogyan lehet a menü hátterek közé a gyáriakon kívül mást berakni??????
-
zpeugeot
csendes tag
válasz
vadászcsiga #7444 üzenetére
Nem dehogy csináltam több képet is,csak ez volt tájkép jellegű,csak annyit írtam hogy gyengébb a kamera benne,mint az Asusomban volt!De remélem csak Rom os probléma!
-
zpeugeot
csendes tag
-
zpeugeot
csendes tag
válasz
ferrari1 #7433 üzenetére
Ez ki...szott szép kép,alapvetően én még nem tudtam ilyet lőni az enyémmel!!No persze nekem full gyári és én nem akarom root-olgatni!Alapvetően az zavar pl hogy mikor belépek a kamerába akkor beállítom hogy intelligens automata,és mikor kilépek majd megint be akkor már visszavált normálra!És mikor hirtelen kéne valamit kattintani akkor a normálon elég tréé képek születnek,idő meg állígtni nem mindig van,miért nem tud intelligensen maradni??!!
-
zpeugeot
csendes tag
válasz
DroiDMester #7416 üzenetére
Hy hogy lehet ezt a kamera akármit felnyomni rá??Én is új felhasználója vagyok a G2 nek!
És a kamera az egyetlen bajom vele,az elég gyenge,ezelőtt egy Asus Padfone 2 m volt és az kenterbe verte!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest