Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Absinthe16
csendes tag
Sziasztok!
Megjött Kínából a Nillkin quick window tokom, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Az oldalt mágneses típus, jól működik.
Üdv -
Absinthe16
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1 hete vagyok tulaja egy fekete T-mobilos készüléknek, mely igen nagy ugrás a ZTE Blade után, de nem vagyok maradéktalanul elégedett, ugyanis az alábbi hibajelenség jön elő napjában egyszer kétszer:
A készüléket felébresztem, mert jött egy email, sms, stb. és véletlenszerűen újraindul, még hozzá gyorsan kétszer (kétszer töltődik be a T-mobil-os idegesítő intrója).
A készülék nincs rott-olva, semmit nem nyúltam hozzá, nincs feltelepítve sok app, csak pár amit eddig is használtam a Blade-n.
Szerintetek mi lehet a gond? Állítsam vissza a rendszert? Adjam vissza garanciális hibára hivatkozva a szervizbe? Mókolni nem akarom a rendszert, céges telefon, meg amúgy is. Egy ilyen áru mobiltól elvárnám, hogy ne produkáljon hibát, főleg ilyen fatálisat ne. Ennél még a Blade-m is kiforrottabb volt.
Egyébként nagyon tetszik, elégedett is lennék, de ez nagyon idegesít, főleg ha egy fontos híváskor indul újra.
Várom a javaslatokat. Az ügyfélszolgálatot még nem kerestem fel.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest