- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
-
Yogibear974
senior tag
válasz
OldMike #2460 üzenetére
Valóban a YT-app. indult el a tv-n, ha a telefon screen mirroring, vagy smart viewel osztottad meg a tartalmat. A html5 inkább a tv böngészőjére vonatkozik. A wifi direct nem mindig jön össze. Szvsz kicsi a sávszélesség és sokat bufferel.
Remélem a jövőbe megmarad átjátszásánál a yt app -
Yogibear974
senior tag
válasz
OldMike #2453 üzenetére
Igaz! Skype-ra gondoltam! :-o
Sajna a YT-app még mindig lecsapkodja a videk végét eléggé erősen!
Böngészőből meg hagyján!!!...ugye a memória gondok!Úgyhogy nem tudom mire volt ez 19x mb frissítés!
Vagy a netflixet optimalizálták?,...na azt azt meg pont...
A fuso még elment...azt is kiherélték, ill. megszűnt!
Inkább tegyék vissza a Socialba az FB-t...ki a fene használja ott a Twittert!!!
Az legalább jól ment!Biztosan megint valami jó kis kém cuccot nyomtak rá!
-
kriszpontaz
veterán
-
Yogibear974
senior tag
-
swedish
csendes tag
válasz
OldMike #2332 üzenetére
3 napja frissített a tévém (LM760s) és azóta a NAS szerveren eddig lejátszott filmek 60%-ka érvénytelen fájl lett.
Úgyhogy ha van lehetőséged VEDD KI A PIPÁT az AUTOMATA FRISSÍTÉSBŐL!
Van valakinek egy egyszerűbb javaslata a régi FW visszatéréshez ennél: http://blog.techflaws.org/2014/05/26/firmware-downgrade-for-lg-smart-tvs/
Mondjuk hogy nyomva tartom a piros gombot, miközben féllábon ugrálok.
A régi 04.60.13 FW-m megvan, csak nem egyszerű visszatölteni. -
McKay55
csendes tag
válasz
OldMike #2293 üzenetére
Nem kaptam semmilyen üzenetet (még). Bár engem a Tv-n való Fb nem igazán hoz lázba, nem is rémlik, hogy valaha beléptem volna rajta. Nem értem miért nem tudnak HTML5 támogatású alkalmazást kitalálni, valószínű tényleg a lustaság. 3 funkciót használok, YT (napi szinten), böngésző (1-2 online film, sorozat) és az LG Cloud- ot. Böngészőben valóban működik a HTML5 támogatás pár teszt videót elindítottam szóval ha minden kötél szakad ott YT-zik az LG LM széria tulajdonos.
Memória problémához kis szösszenet: Azt az információt szereztem (hozzá teszem lehet, hogy ez egy félre értelmezett infó), hogy a 3 USB csatlakozó "APP" nevű aljzata arra "is" hivatott, hogy bővítse a TV belső memóriáját (pl egy böngészőben való online film nézése közben). Én csatlakoztattam egy 16Gb - s pendrive - ot, formáztam Fat32 -re NTFS -re exFAT -ra és ugyan úgy kilép és sír memória után.
Lényeg a lényegtelenségben valamelyik nap szerintem felhívom az LG magyarországi képviseletét / szervizét és felteszek nekik pár kérdést. Javukra szóljon múltkor mikor egy USB Hub okozott problémát teljesen korrektek és segítőkészek voltak.
Nagyon kíváncsi leszek merre halad majd a "fejlesztés" .
-
Yogibear974
senior tag
-
kriszpontaz
veterán
-
válasz
OldMike #1789 üzenetére
Köszi, mondjuk én fixen ülök egy helyen, nem vándorolok
hogy most hol közel hol távol.
Tv-t egyáltalán nem nézek, ha mégis akkor is max hd csatornát, nekem az sd adás már évekkel ezelőtt is b@szta a szemem.
Már csak az lenne a kérdésem hogy vajon milyen az input lagg, mert elég sokat játszanék majd rajta, főleg most hogy jön a nextgen konzol. És nem akarok mellé fogni. Leginkább fps-t játszok multiban, ott meg nagyon zavaró ha nagy az input lagg.
Remélem erre is tudja valaki a választ
-
rokefeller
senior tag
válasz
OldMike #1226 üzenetére
Én az alkalmazást használtam eddig. Régen kipróbáltam a böngészőt, fél perc alatt kifutott a memóriából.
Most megnéztem újra, félsiker. Nem akad ki, megy, de olyan szarul pufferel, hogy az gyalázat. 20 másodpercenként 4-5 másodpercig pufferel. Megmértem, 24 Mbps mellett csinálja ezt. Ennél annyival jobb az alkalmazás, hogy amikor megy, akkor néha az is beszaggat, de ennyire nem használhatatlan. -
rayman2006
tag
válasz
OldMike #1123 üzenetére
Helló.
Köszi az infót.
Én 3 m-ről nézném tükröződés mindegy be lehet jól sötétíteni a szobába.
Magic remot milyen prémium tartalmak hasznos?
Ha kellene Magic remotot később is lehet venni és csak +10e.
Ugyan úgy működik mintha tv-vel majd vettem volna minta lm640-nél?
Böngészés nekem nem fontos.
Akkor az jó ha nincs látható különbség 620 és 660 között akkor 620 veszem nem fizetek +pénzt ,ha böngészés nekem nem fontos és annyit nem ér. -
-
arnicode
tag
válasz
OldMike #1097 üzenetére
Igen, de a füllhalgatókimenet hangerejét nem csak külön menüben lehet állítani?
Bocs a hülye kérdésért, csak itt a forumon olvastam valahol!
Mondjuk lehet,hogy nem ebben a topicban,hanem még tv vásárlás előtt, amikor ezer felé olvastam mindenfélét!
Kavarognak már a dolgok, és ezt a lehetőséget ezért elvetettem.Igaz kipróbálhattam volna egy fülessel én hülye
Most várhatok ezzel 7végéig megint,mikor hazautazom.Azért kérdezem mert akkor az se kényelmes.
Viszont ha pozitív választ kapok, akkor meg már veszek is egyet 7végéig és meglepem apámat! -
atala
addikt
válasz
OldMike #1063 üzenetére
Meglepően jól teljesít. Az adó konnektorba van dugva, de pl a tv-nél már két hosszabbítón is keresztül megy. Tehát a fali dugajban egy elosztó, abba megint egy villámvédett elosztó, és abba van bedugva. A két pont a ház két ellentétes sarka. A 30 mbps-os netem 25-30 mbps között jön így. A két darab ára nagykerben 6600 Ft+áfa volt.
Én is olvastam ezt-azt, de kipróbáltam, és nálam bevált. -
Wratek
csendes tag
Mellékhatása nincs? Majd kipróbálom...de egyébként azóta megint jó. Van néhány menü:
Híradó, időjárás, mese, mozi, keresés. Ha jól emlékszem ennyi. Mesénél van kb 5-6 darab, mozinál valami sorozatnak pár része...keresésnél semmit sem talál a maradék kettő talán frissül valamennyire. Ez ennyi? Mármint ne is számítsak rá, hogy beleteszik a teljes videótárat? -
lala48
csendes tag
digis kábel tv-m van, digitális adással. nemtaláltam Magyar o-t, Németre van áll.
a scartos cucc át kapcsolta a régi tvt is, de most hogy írok rájöttem, hogy annál is a scartos kép jött be, csak ott egy adó, ennél meg egy menü kép.
de inkább a nyelv választás izgat.
semmit nem telepitettem v frissítettem, teg du jött haza, éjfélig szeretgettem, aztán fel adtam. -
janezs
csendes tag
nekem egy ilyen van:
http://aruhaz.hansa98.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfi=162439&pf=25&bt=pdlist&pi=_34325&ck=0
A tv légvonalban 5m-re van közte egy 50cm vastag fal.
Az számít-e hogy milyen magasan van elhelyezve mert nekem a gép tetején van a padlótól 50cm-re? -
atala
addikt
Kattints a linkre ha bejön az oldal, tudod használni. Nem hinném, hogy csak a T-sek használhatják, de megeshet.
http://192.168.9.1/teszt.html -
atala
addikt
Annyit nem adok ki rá. Most egy 6 ezer forintos range extender van rákötve acces point módban, és azzal is megy, csak ugye annak külön táp kell, helyet foglal...stb.
Nekem is az a bajom, hogy a 25-ös netem wifin már csak 5-ös. Elég messze van a router, ezért nem akarom keresztül kábelezni az egész lakást. -
dezz
nagyúr
Igen, ez számomra is felfoghatatlan, hogy 2012-ben egy "okostévé" nem tudja csatornánként megjegyezni a beállításokat. Persze nem csak az LG-nél van így, hanem kb. az összes gyártónál. Lehetséges, hogy ez az átlagnézőt csak összezavarná, de lehetne opcionális.
Az LCD-nek nem igazán tud ártani, ha néha néhány órán át fekete sáv van valahol. (A plazmának annál inkább.)
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Az alábbi képen négy pillanatkép látható (külön készültek, csak egybeszerkesztettem), különböző beállításokkal. A fényképeket 5 percen belül csináltam, teljesen azonos szobai fényviszonyok mellett.
A színvilágbeli eltérés - ha nem is kiugróan - de látható. Természetesen mindenkinek más lehet a jó, nekem a kissé kékbe hajló bőrszín, és a túl világos kép nem jön be.
(az utolsó kép kicsit életlen lett, mert kapkodva készült, a híradó utolsó másodpercé
ben) -
Tannhauser
csendes tag
Érdeklődtem több helyen.
eMátrix: garanciális probléma esetén hozzájuk kell fordulni, nem a márkaszervízhez.
bemutatoterem.net: európai garancia, hozzájuk kell fordulni, "A garanciális feltételek minden tekintetben megegyeznek a Magyarországon érvényes jótállási feltételekkel (gyártónként eltérő)."
ElectroPark: európai, garancia ez is, viszont érdekes módon ajánlottak egy másik típust, ami már LG garanciapapírral rendelkezik, szóval ez a típustól is függ.
Mall.hu: saját garancia, viszont csak 1 éves (az ugyebár LG alapból 2 évet ad, a hiperekben meg 5 év a kiterjesztett garancia).A PC-Dream-Shoptól ezt nem kérdeztem meg, de mivel eredetileg tőlük akartam megvenni - az ebben a fórumban is olvasott pozitívumok miatt - velük többszöri levélváltás is volt. Nem vagyok tőlük lenyűgözve. A leveleimre pár szavas, kurta válaszokat kaptam, amiken - egy kivételével - nem volt aláírás, némelyiken még megszólítás sem. Maguktól azt sem mondták, hogy a típust idén már nem tudják beszerezni, csak amikor erre rákérdeztem. Felvetettem, hogy ha a 620 nincs, akkor adjanak valamennyi árengedményt a 640-ből, egy fillért sem voltak hajlandóak engedni. Szóval nem egy szimpatikus cég.
(Tegnap törölték Ferihegyen a járatomat, és még a TV sem akar összejönni. Nem vagyok túl boldog, hogy finoman fogalmazzak. Ha lenne itt egy mező, mennék ki ordítani
)
-
silver-pda
aktív tag
gondolom uaz, mint 660-nál: feljön egy virtuális billentyűzet és a jobb/bal/fel/le gombokkal tudsz navigálni, az ok-kal meg beírni a betűt, amin a "kurzor" áll. Remote Magic-val pedig "mutogatsz és csak akkor nyomsz, ha ott a kurzor.Ez a virt. bill. olyan, mint pl androidos telókon.
-
Tannhauser
csendes tag
Azt írta valaki itt korábban, hogy amikor váltani akart régiót, mert nem látta a magyar prémium tartalmakat, akkor egy szervizes egy speciális távirányítóval átváltotta neki Westről Eastre. Csak aztán megbánta, mert jobb volt neki az angol ingyen tartalom. Mivel a PC Dream helyszíni beüzemelést vállal, azt gondoltam, ezt ők is meg tudják nekem csinálni.
De ha az ékezetekkel probléma van, akkor inkább hanyagolom az UK-t, maradok a magyarnál.
-
bla07
csendes tag
-
dezz
nagyúr
-
dezz
nagyúr
Most látom, hogy erre elfelejtettem válaszolni, pedig akartam. Szóval, az LG 32"-től csakis saját és TN-nél jobb paneleket alkalmaz, márpedig a kisebb méretű TN-eken kívül nem gyárt mást, mint IPS. Szóval, az lesz az.
A "b", "g" és "n" leegyszerűsítve a sávszélben térnek el, a "g" max. 54 Mbit/s-t tud, ami még a 36 Mbit/s-os Blu-raynek is elég lenne, de pl. az átlag MKV-k jóval ez alatt vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest