- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
Szüleimnek a led háttérvilágítás ment ki a 32LN5400 tv-n. Először az LG szervízes csóka, mikor hívott az mondta, hogy valószínűleg a trafó és a led ment ki. cc. 27K lesz a javítás. Azután hívott, hogy csak a
led. így megálltunk 16.860.- Ft-ban.ez jóval barátibb. Fél év garit adtak rá! Úgyhogy van pozitív
dolog is! Persze a gari már lejárt a tv-re 5 hónappal és nem volt kiterjesztett, de legalább ennyiből meg-
úszták, nem kellet új!Jelenleg jól van az LM620-asom
Pedig már 2012 Q4 Én is fosok, hogy valami smd kondi vagy valami
megadja magát! Remélem minél tovább fogja bírni. Panelen beégés nincs!
Igaz egyre több okosfunkciót vesz ki belőle az LG! Pl. a Social Centerben nagyon jó volt az FB app. -
-
OldMike
őstag
Megkérdeztem az LG Ügyfélszolgálatot chat-en, hogy meddig lesz érvényben a szolgáltatási értesítés. A válasz az volt, hogy november végén jön az új frissítés.
Ezek után inkább gyanús, hogy az előző frissítés igazából csak a szolgáltatási értesítés miatt jött. Az eddigi tapasztalatom szerint a frissítések verziószámának 3. és 4. számjegye (mondjuk 04.xx.yy) szokott lényegesen változni (meg ezzel együtt az 5. és 6. is), most viszont csak az yy módosult 10-ről 12-re. Ez is ezt erősíti meg.
-
kriszpontaz
veterán
Újraindítottam, Jogi megállapodás változás van. Most olvasom mi van.
A TV szoftveréből lett opensource verzió. Lehet eddig is volt, nem tudom.
A szerződés szerint folytatódik az adatgyűjtés, de muszáj beleegyezned.
-
OldMike
őstag
Köszi. Ezt én biztosan nem venném észre, mert IPTV-m van, ezért a tévé ezen funkciója nem játszik. A tévé tudását a smart részben tudom használni (filmek, saját fényképek, videók nézése DLNA megosztással, böngészés, YouTube stb). Lehet hogy ezeknél is történt változás, de eddig nem vettem észre.
-
OldMike
őstag
Kiszámíthatatlan, hogy a weblapon vagy az LG szerveren van-e a frissítés. Volt már olyan (nem is egyszer), hogy a tévé jelezte a szerverről a frissítést, az LG honlapon meg hónapokkal később jelent meg. Inkább a mostani a kivétel, de az okát a szerencsétlen földi halandó sohasem fogja megtudni.
Ahogy azt sem, hogy mi változott, hacsak nem nagyon feltűnő (kimaradt ami volt, bekerült ami eddig nem volt stb.).A kisebbik LG tévémet (nem smart) többször frissítettem pendrive-on keresztül, sikeresen, a nagyobbat még csak az interneten keresztül. Azt hiszem most is megvárom, addig még a tapasztalatok is gyűlhetnek.
-
Yogibear974
senior tag
-
Tommy1982
tag
Azt tudom én is, de ezen a Rack-en 2 USB csati van, az elsőn az adat + táp míg a második csatin csak + tápot a kap a vinyó, és azt nem tudom sajnos, hogy ezt a TV bírja-e vagy sem
Sajnos a laptop HDD-k nincsenek optimalizálva, hogy egyetlen USB kábelről elég legyen neki az 500mA-es áram, és az olyan külső vinyók amik bírnak működni egy USB-ről, nem mondhatóak olcsónak -
a tv n is jatszom es 100hz en a jatek is jobb lenne
de jogos, valoszinu veszek majd. 500 as hdd t a fogyasztas miatt is, a vga tudna a 100hzt a 3ds monitorok is tudjak a 100hzt egyes ips monitorokon 85hz is lehet allitani, ezert orultem meg a 100hz nek hatha itt is lehet allitani.
-
forumon probaltam mulcsszavakra keresni 1-2 infot megtudva, de erre nem is gondoltam, a vastag felhasznaloi konyv ami volt egy 0 ha volt mas is az eltunt. a 100 hz re tudnql mondani valamit? mert az elejen ketseg volt de a vegen mar biztosan irtatok 100hz es a panel, akkor miert nem megy a geppel is 100hz en?
-
-
-
vzoltan
aktív tag
Nekem egyszerre szol tvn es optikain keresztul hazimozin (logitech z906)
Ilyenkor tvn nyomok egy mute-ot aztan csokolom.
Ugyan igy mikor raspberry pirol kuldok hdmin kersztul tvre a filmet/hangot, optikan "atcsorog"hazimozira.De szerencsere a hazimozin ket optikai van, igy ha igazi dts-t akarok akkor macmini-hdmi-tv ez csak kep es macmini-optikai-hazimozi (csak hang) a megoldas.
De lenyeg a lenyeg, tvre kotott hdmi eszkoz hangja tvrol optikan kimegy hazimozira.
-
Mrdevil
addikt
Tudom, nem is neked szólt.
Majd egyszer próbáld meg: nézel egy vidit, majd közben rányomsz pl a távkapcsolón a jobbra nyílra, ekkor bejönnek ugyebár a további videok egy gyorslistában alul, majd ezeken próbálj meg gyorsan jobbra lépkedni, na nekem itt pl be szokott halni, akadozik a lejátszás, meg lassú a dolog. Régen simán scrollozott jobbra gyorsan, mindenféle hiba nélkül. De pl mikor először betölti a csatornámat, akkor is hosszabb ideig gondolkozik mire kirakja a videókat, majd lefele nyíl, ugrás a "feliratkozásokra", na ekkor is gondolkozás, régebben ez is egyből ment. Fene se tudja mi lett itt nálam. -
KardosI
csendes tag
az LM620 esetében, a hangkimenet alapján bármilyen hifihez lehet csatlakoztatni a TV-t?
Van valamilyen technikai kimenet, ami szűk keresztmetszet??(Mintha korábban azt olvastam volna, hogy nem minden erősítőhöz lehet csatlakoztatni. Azt szeretném elkerülni, hogy választok valami hangerősítő/hifi féleséget, megveszem és nem tudom csatlakoztatni a TV-hez...
)
Kb. 50~ ezres kategóriában néznék szét hangtechnikában, van termék amihez jó tapasztalatotok lenne?
(HT806-ot megnézem, köszi)amúgy az LG TV-t lehet Samsung hifihez csatlakoztatni, kompatibilisek velük??
Pl. ezzel?
link
Több mint a tervezett keret, csak annyi a jó vélemény róla..Találtam LG-t is, esetleg van tapasztalata v.kinek ezzel?
link -
Yogibear974
senior tag
Ja, az már nekem is fent van. A youtube tényleg változott remélem az új SDK verzió még jobban fogja pörgetni a motort. Van fiók, megnézendő videók, meg még integráltak bele pár dolgot ;-) Hétvégén tesztelem.
Az alkalmazás menüben is mintha szögletesebbek lennének az ikonok. -
Yogibear974
senior tag
FW frissítés? 4.40.19 volt eddig. Mostani?
Más.
Social Centerbe be tudtok lépni? Nekem nem sikerül a régi jelszóval, mert az fw frissítés után nincsen spéci
karakter. Lehet valahogyan új jelszót kérni? Regisztráltam és hitelesítettem az email címet, de mivel nincs
magyar Smart Word, így az európaiba (UK) nem enged be lokalaizáció miatt.Most akkor állítsam át a TV-t magyarról UK-ra? Így eltűnnek a magyar appok
Remélem a mostani frissítéssel megoldják.
-
rokefeller
senior tag
Hát ez az, nekem sem mindig. Jellemzően ha betolok egy playlistet, akkor 2-3 szám után kiakad. Néha egy óráig simán megy. Egyszerűen nem nagyon lehet reprodukálni, nincs olyan, hogy egy videó sosem megy végig, viszont azt vettem észre, hogy nagyobb videóknál, nagyobb felbontásnál gyakrabban jön elő. A szerviz ezt megerősítette, és a memória méretre fogják a dolgot. Sajnos nem tudom jobban lokalizálni, gyanakodtam alacsony wifi sebességre, interferenciára, próbáltam mindent kiiktatni, de a probléma meg van. Amit még nem próbáltam ki, hogy leszedem róla a külső vinyómat, ugyanis hallom hogy folyamatosan kerreg óvatosan, és elképzelhetőnek tartom, hogy az idióta elkezdi betölteni a videókhoz a thumbnaileket, vagy a zenékhez az albumborítókat a háttérben. Az mondjuk megehet annyi plusz memóriát, hogy ne legyen elég, és megmagyarázna valamennyit a hiba random mivoltából is.
(#1223) kmarci25: hol lehet, van valami a menüben erre? Fejből nem tudom, de nem rémlik hogy láttam volna.
Egyébként nem akarok senkit elijeszteni, mert baromijó tévé, nagyon sok frankó funkcióval (WIDI, play-to, DLNA player, dual play, simplink), de a youtube nekem kulcs funkció, ami jelenleg nem használható nálam.
-
globeee
csendes tag
Annyit még hozzátennék, hogy a probléma csak akkor jelentkezik, ha a 3D film közben a 3D nézőpont beállítást +\- értékben jelentősen átállítom. Egy ismerősöm (620S) is ugyan erről számolt be ha átállítja a nézőpontot, szóval valószínűleg nem a TV hibája.
Tudna nekem valaki egy kis ismertetőt adni a 3D beállításokkal kapcsolatban? Egyáltalán mire jó a mélység és a nézőpont beállítás? -
Gerisz
addikt
Szerintem is.
Bár van 3D lejátszóm a "házimoziban" LG, de mindent winyóról játszok és nekem tetszenek.
Ami jól meg van csinálva film az jó ezen a TV-n. Sajnos az más kérdés, hogy van amire ráírják, hogy 3D aztán van benne kettő efekt. Egyébként még harminc fölött is a meséket élvezem a legjobban 3D-ben. -
coxy01
tag
Megjött a válasz az LG-től!
Idézem:9/12/2012
Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot LG Electronics
Tisztelt .........!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Azért nem éri el a tv a weblapunkon fent lévő szoftvert mert nem egy szerveren keres. Feltelepítheti a neten fent lévő firmwaret a tv készülékére, de sajnos nincs informácionk milyen hibákat javít a tv-n. Ha rendesen működik a tv készülék és ön nem tapasztal hibát akkor nem javasoljuk a frissítést.
Reméljük tudtunk segíteni.
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Received Date : 28/12/2012 12:28 35
The type of inquiry : Software/Hardware updates
Product/Model No. : LCD TV ( 33" Under )/32LM620SPuff! Hát nem vagyunk előrébb! No meg ezt a "nem egy szerveren keres" dolgot nem értem?
-
atala
addikt
Én is mértem már 50-60 közötti értékeket, pedig csak 25-ös a net. A számítógépen szép egyenletesen beáll 25-26mbps-ra. Biztos, hogy a tv böngészőjével lesz a gond, de akkor ezek szerint nem nálam van a hiba, mindegyik ilyen. Még a ups-nek a sebesség mérője ami jobb, mert az nagyobb méretű fájl-al dolgozik. Azzal nézd meg a tv-n a sebesség mérést.
http://www.upc.hu/kabel-internet/internet-sebesseg-mero/ -
coxy01
tag
Hello.
Bocs de nem értem az utalást: "Szerintem neki is szaggat". Nekem a teszt mérésénél az adat állandó, tehát nem ingadozik le-fel. A ping is jó, igaz nekem a net csomagomból kifolyólag a sebesség sajna nem a leggyorsabb. Javasolnék még esetleg egy UTP kábel cserét, mert lehet az is a hiba forrása! Ami meg az alkalmazások sebességét illeti, abban az LG-nek még fejlődni kell kicsit.Van, hogy nekem is egyes alkalmazás ami pl. adatkapcsolattal jár, az ő szerverükre lassú és nehezen töltődik be pl. 3DWorld
de ez sem mindig állandó. Hát rá kell tudni, hogy bárhonnan is nézzük ez csak egy TV
-
kmarci25
veterán
Már miért ne lenne? Én már le is töltöttem tegnap este egyet, a sikeres regisztráció után, amit tényleg a tv-n kellett elvégezni.
Egyébként semmi értelme az appnak, Landscape a neve, van benne öt mozgó kép (hóesés, vízesés, eső, kandalló, meg még valami), és ezeket elindíthatod, ilyen nyugtató háttérzajnak van gondolom. Lényeg, hogy vannak appok a tv-re. -
OldMike
őstag
-
OldMike
őstag
Azt kívánom, hogy Te legyél a szerencsés kivétel, én a rendesnek látszó LG garipapírral megszívtam. Nekem a magyarországira átállításra azt mondta a kereskedő, hogy LG Electronics Magyar Kft. a garanciális szervíz, az megcsinálja. Úgy csinálta meg, mint Te vagy én. Kiderítették a gyári szám alapján, hogy nem ők forgalmazták, ezért szerviz sincs. Annyit tanácsoltak, hogy átvétel előtt nézzem meg a dobozra ragasztott címkéket. Ha nincs rajta egy külön címke, hogy a forgalmazó az LG Electronics Magyar Kft., akkor ne is reménykedjek, hogy ők végzik a garanciális szervizelést.
A másik LG topikban leírtam, egyes webshopok fénymásolt LG garipapírt adnak, ami persze nem érvényes, csak kiszúrják vele a kuncsaft szemét. Az igazin csak UV fény alatt látható jelek is vannak. -
tomimidi
tag
Persze, elsősorban olyan valakire gondoltam, akinek van lehetősége mert pld. olyan helyen dolgozik ahol mindkét modell kiállított és mint magánember megosztaná velünk a véleményét. Persze én is szeretném kipróbálni, de pont ez a két típus garantáltan nem lesz sehol egymás mellett és nem hiszem, hogy miattam átpakolnák a készülékállományt az üzletben. Másrészt az is igaz, nem tudni milyen beállításokkal rakják ki a készülékeket. Egy jó beállítással vevőt lehet nyerni. Ki tudja ki és miben érdekelt.
-
totyogó
csendes tag
Ez jó kérdés. Nekem is inaktív, kivéve ha MTV1-re (legalább is itt vettem észre) kapcsolok ott aktív és működik is de ahogy elkapcsolok egy másik csatornára átvált "teljes képernyős"-re és a "levágás nélküli" inaktív lesz???
Jó volna tudni az okát. Lehet hogy a sugárzott adás képarányához van köze.
(42LM620s. és Digi kábel tv)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Macbook White 13" unibody
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest