Új hozzászólás Aktív témák
-
McKay55
csendes tag
Üdv!
Nekem jelenleg a 04.61.03 van a TV-n és. Azt leszámítva, hogy a YT alkalmazás néha kifagy és ki kell kapcsolni a TV-t, hogy észbe kapjon semmi panasz nincsen rá.Nem szeretném az összes DVD-met Pendrive-ra kimásolni és még egy távirányítót sem szeretnék, így arra gondoltam lehet működhet a külső DVD meghajtó ugyan úgy mint a Pendrive vagy a külső HDD.
Szóval a kérdés az, hogy van aki rendelkezik külső DVD meghajtóval és próbálta e vagy megpróbálná e USB-n rákötni a TV-re és megosztani velem a tapasztalatait?
A választ / válaszokat előre is köszönöm. -
McKay55
csendes tag
válasz
OldMike #2293 üzenetére
Nem kaptam semmilyen üzenetet (még). Bár engem a Tv-n való Fb nem igazán hoz lázba, nem is rémlik, hogy valaha beléptem volna rajta. Nem értem miért nem tudnak HTML5 támogatású alkalmazást kitalálni, valószínű tényleg a lustaság. 3 funkciót használok, YT (napi szinten), böngésző (1-2 online film, sorozat) és az LG Cloud- ot. Böngészőben valóban működik a HTML5 támogatás pár teszt videót elindítottam szóval ha minden kötél szakad ott YT-zik az LG LM széria tulajdonos.
Memória problémához kis szösszenet: Azt az információt szereztem (hozzá teszem lehet, hogy ez egy félre értelmezett infó), hogy a 3 USB csatlakozó "APP" nevű aljzata arra "is" hivatott, hogy bővítse a TV belső memóriáját (pl egy böngészőben való online film nézése közben). Én csatlakoztattam egy 16Gb - s pendrive - ot, formáztam Fat32 -re NTFS -re exFAT -ra és ugyan úgy kilép és sír memória után.
Lényeg a lényegtelenségben valamelyik nap szerintem felhívom az LG magyarországi képviseletét / szervizét és felteszek nekik pár kérdést. Javukra szóljon múltkor mikor egy USB Hub okozott problémát teljesen korrektek és segítőkészek voltak.
Nagyon kíváncsi leszek merre halad majd a "fejlesztés" .
-
McKay55
csendes tag
Üdv! Hogy állunk mostanában FW frissítés téren? Jelenleg 04.60.12 fut a készüléken. Ajánlja az újat de kérdés, hogy van e értelme frissíteni? A választ előre is köszönöm.
-
McKay55
csendes tag
Üdv!
Atke:
Nekem pendrive vagy külső HDD mindegy, előfordul a beszaggatás (pedig egyszerű .avi fájlokról van szó).Sőt ha pl. sorozatot indítok el teljes évadot mikor váltana és megnyitná a következő videó fájlt beakad és csak pörgeti a "Betöltés" - t. Újra kell indítanom a TV - t és utána megint megy egy darabig. DLNA - n keresztül nem tapasztaltam ilyen problémát, PS3 Media Server - t használok.
nyikszi:
Engem is érdekelne a "Routeres Média Szerver" kiépítése és szerintem még egy pár embert itt a fórumon.
Légy szíves ha van tapasztalatod a témában oszd meg velünk. Pl. router típusok vagy a routerek custom firmware módosítása, hogy kezeljen rendesen torrentet stb. Nagyra értékelném az infót. előre is köszönöm. -
McKay55
csendes tag
válasz
kriszpontaz #2211 üzenetére
Jó sajnos akkor ez nem egyedi eset, Mondjuk ez így is elszomorító, hogy nincsen benne egy olyan protokol ami legalább Pl.: 100Mb-onként törölné a memóriát, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Ha online nézek valamit akkor még azt mondom oké, de vinyórol dolgozva is hiba van az gáz.
Köszönöm a reakciót.
-
McKay55
csendes tag
Üdv! Vettem egy 1TB s USB 3 as (egy csatlakozós) vinyót és Pl sorozatot nézek automatikusan léptet részenként tovább, azt egyszer csak gondol egyet mikor a következő részt töltené be, hogy pörög a lila kör és írja, hogy betöltés de nem történik semmi. Se kilépni se vissza lépni nem tudok, a kikapcsolás segít csak. Nincs rendszer benne és más mappákkal filmekkel is megcsinálja. Van ötlete valakinek, hogy mi lehet a gond? A vinyó teljesen jó. Előre is köszönöm a segítséget.
-
McKay55
csendes tag
válasz
Yogibear974 #2194 üzenetére
DLNA-n kersztüli fájl megosztás nekem is megy kábellel is és a wifi adapterrel is. De én pont azért vettem a Wifi adaptert, hogy a telefon képét ki tudjam tenni a Tv-re, ez lett volna az elsődleges cél. Beszéltem a központi szervizzel azt mondták működnie kéne csináljak egy gyári beállítások visszaállítását. Hát nem segített, a "hiba" ugyan úgy megmaradt ráadásul állíthattam vissza minden beállítást. A másik LG Tv-n működik de az már újabb verzió 42LB650. Mondjuk abban Miracast / Intel WiDi a menüpont ahol össze tudom kapcsolni a telefont a Tv-vel.
-
McKay55
csendes tag
Van egy LG LM620-as készülékem Wifi adapterrel és van egy Oneplus One telefonom. Sajnos sehogyan sem tudom a telefon képét kitenni a Tv-re. Van valakinek ötlete, hogy oldhatnám meg (kábelek nélkül)?
-
McKay55
csendes tag
Hbb-vel kapcsolatban másnak is az a jelenség ha az info csatornán piros gombot nyomok felugrik a Hbb menü de egyet lépek ás meg is áll (lefagy). Csak az "EXIT" gombra hajlandó bezárni. M1 és társain hibátlanul működik. Ötlet tipp? Valaki frissített már a 04.60.12 re, és ha igen írna róla pár szót? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest