Új hozzászólás Aktív témák
-
warju
csendes tag
válasz
rayman2006 #1131 üzenetére
Alulról nincs gond, tökéletes minden.
-
nyikszi
őstag
válasz
rayman2006 #1131 üzenetére
Alulról???
Nekem ahhoz le kellene feküdnöm a padlóra
Holnap megnézem neked.
-
nyikszi
őstag
válasz
rayman2006 #1129 üzenetére
Elég jó, olyan 20 fokról is lehet simán nézni. Inkább a horizontális sík a kérdéses, tehát állva felülről, már nagyon kis szögnél se jó.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
rayman2006 #1126 üzenetére
Én nem veszem észre, pedig direkt figyeltem, teszteltem erre.
Nagyon szép, homogén a feketéje. -
ugyeletes
tag
válasz
rayman2006 #1124 üzenetére
En magic remote helyett a telefonom hasznalom, ha kell, de nem nagyon kell.
Igy a 620-at vettem es nem bantam meg.
S a 3 meterrol sotet szoba is stimmel. Ha mozizol, sotetits be. -
OldMike
őstag
válasz
rayman2006 #1122 üzenetére
Ha zavar, hogy lámpa vagy külső fény tükröződik a kijelzőn, akkor a 620-ast vedd. A méret a nézési távtól meg a nézett tartalomtól függ. Itt a fórumon HD tartalmakra már 2 métertől is inkább a 47"-ost javasolják. Én egy kicsit nagyobb távról nézem, jellemzően tv-műsort, ami inkább SD tartalom. Persze ezekből is van gyengébb is meg jobb is. Az előbbi menthetetlen, ha érdekel, akkor elviselem. Az utóbbinál a felskálázás sokat jelent. Pl mostanában nézem a OzoneNetwork Amerika madártávlatból című sorozatát, az gyönyörű, szinte HD (nekem legalábbis).
Láttam otthoni körülmények között 620-ast és 660-ast is, nagyon-nagyon hasonló (és jó) a képminőség mindkettőnél. Az MR a prémium tartalmaknál és böngészésnél nagyon hasznos, azt Neked kell tudnod, hogy ez mennyire fontos -
kmarci25
veterán
válasz
rayman2006 #1120 üzenetére
Nem kell hozzá wifi, úgy is jó ha LAN-on kötöd össze. Egyébként meg csak az eredeti jó hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest