- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tannhauser
csendes tag
Megjött az LG 47LM620S a bemutatoterem-től. Egyelőre nagyon tetszik, minden OK rajta. Kelet-Európai zóna volt rajta beállítva, ennek ellenére találtam ingyenes letölthető játékokat. (Azt hittem, nem lesznek.)
A garanciajegyen egyébként az szerepel, hogy az LG Electronics Magyar Kft. volt az importőr.
-
Tannhauser
csendes tag
Ebben a hsz-ben nem írtam (korábban igen) hogy én LG 47LM620S tévét akarok venni, tehát a nagyobbikat. Az nincs nekik.
A 42-eset valamelyik hiperben (Auchan vagy Tesco?) blue-ray lejátszóval együtt adják valamivel többért, az most szerintem jobb vétel a Dream-Shopnál, már csak a biztosabb és 5 éves garancia miatt is.
Ha esetleg érdekel valaki,t az Euronicsnál xBox 360 Slim 4GB-t adnak ráadásként ajándékba az a 47LM640S-hez, együtt az ára 289999Ft. Ez se rossz vétel, ha valakinek kell xbox is.
-
Tannhauser
csendes tag
Érdeklődtem több helyen.
eMátrix: garanciális probléma esetén hozzájuk kell fordulni, nem a márkaszervízhez.
bemutatoterem.net: európai garancia, hozzájuk kell fordulni, "A garanciális feltételek minden tekintetben megegyeznek a Magyarországon érvényes jótállási feltételekkel (gyártónként eltérő)."
ElectroPark: európai, garancia ez is, viszont érdekes módon ajánlottak egy másik típust, ami már LG garanciapapírral rendelkezik, szóval ez a típustól is függ.
Mall.hu: saját garancia, viszont csak 1 éves (az ugyebár LG alapból 2 évet ad, a hiperekben meg 5 év a kiterjesztett garancia).A PC-Dream-Shoptól ezt nem kérdeztem meg, de mivel eredetileg tőlük akartam megvenni - az ebben a fórumban is olvasott pozitívumok miatt - velük többszöri levélváltás is volt. Nem vagyok tőlük lenyűgözve. A leveleimre pár szavas, kurta válaszokat kaptam, amiken - egy kivételével - nem volt aláírás, némelyiken még megszólítás sem. Maguktól azt sem mondták, hogy a típust idén már nem tudják beszerezni, csak amikor erre rákérdeztem. Felvetettem, hogy ha a 620 nincs, akkor adjanak valamennyi árengedményt a 640-ből, egy fillért sem voltak hajlandóak engedni. Szóval nem egy szimpatikus cég.
(Tegnap törölték Ferihegyen a járatomat, és még a TV sem akar összejönni. Nem vagyok túl boldog, hogy finoman fogalmazzak. Ha lenne itt egy mező, mennék ki ordítani
)
-
Tannhauser
csendes tag
A PC Dream Shopban idén már nem vállalnak LG 47LM620S szállítást, márpedig karácsonyra kéne.
Olvasván az utóbbi hozzászólásokat, kissé fázni kezdtem a netes megrendeléstől, pedig meleg van idebentSajnos a hiperekben ez a tévé nem kevéssel, hanem sokkal drágább: a különbség 60-80 eFt, annyival többet nem adok érte.
Az árukeresőn ezek a webshopok jöttek fel értelmes árral, pontszámmal és véleményszámmal:
A legjobbnak tűnők:
ElektroPark 4.5 pont / 3226 vélemény alapján
Bemutatoterem.net 4.5 pont / 7468 vélemény alapján
eMátrix 4.5 pont / 2537 vélemény alapjánA többi:
ElektroUdvar 4.5 pont / 688 vélemény alapján
PlazaMarket 4 pont / 2568 vélemény alapján
DigitalPlaza 4.5 pont / 188 vélemény alapján
InterHifi 5 pont / 119 vélemény alapján
Mall.hu 4.5 pont / 4485 vélemény alapján (ez is jó, de 8000-el kerül többe)Nem ismerem egyiket sem, ezért érdekelne minden vélemény vagy tapasztalat.
-
Tannhauser
csendes tag
Azt írta valaki itt korábban, hogy amikor váltani akart régiót, mert nem látta a magyar prémium tartalmakat, akkor egy szervizes egy speciális távirányítóval átváltotta neki Westről Eastre. Csak aztán megbánta, mert jobb volt neki az angol ingyen tartalom. Mivel a PC Dream helyszíni beüzemelést vállal, azt gondoltam, ezt ők is meg tudják nekem csinálni.
De ha az ékezetekkel probléma van, akkor inkább hanyagolom az UK-t, maradok a magyarnál.
-
Tannhauser
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam a cikket és a fórumot, sok hasznos információt találtam, köszönet érte! Egy LG 47LM620 tévét akarok venni, és a PC Dream Shop az esélyes. Ami még nem teljesen világos, és örülnék, ha felvilágosítanátok:
1. Írta itt valaki, hogy a TV beállítása vagy East Euro, és akkor elérhető a magyar prémium de az UK ingyenes játékok nem; vagy pedig West Euro és akkor fordítva. Nincs tapasztalatom, és nem igazán tudom, hogy melyikkel kérjem? Vidéki vagyok, nem fognak megint kijönni, ha meggondolom magam. Azok az ingyenes játékok milyenek? Van valahol egy lista róluk?
2. Szedek le a netről 3D filmeket már előre, hogy legyen majd mit nézni (karácsonyi ajándék lesz). HSBS BrRip, BrRip x264 meg ilyesmi van a fájlok nevében, a kiterjesztésük mp4, de lejött egy nagyobb, 10 GB méretű mkv is. Ezeket a TV le tudja majd nekem játszani egy külső 1 TB-os 2.5" Samsung vinyóról? Vagy LAN-on keresztül?
3. Magic Remote-ot gondoltam venni, mert a TV-vel együtt azt is kihozzák pluszköltség nélkül, és legyen akkor teljes. Csak nem tudom, mennyire fontos. Enélkül is lehet boldogulni? Tudom, hogy mobilról is lehet vezérelni, de ahhoz wifi kell, ami nálunk nem megy mindig, csak időnként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest