- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Sérnyovác #2494 üzenetére
Úgyszinént! Most újra 'okos' lett a TV-m! Tökéletesen teszi a dolgát! Kapott még egy usb-elosztót! Így nem kell
a külön táp! MM-el lehet vezérelni is az alap funkciókat, ha átküldted mobilról! Utolsó kenetet még feladtam a TV-nek! Bár megjegyzem tökéletesen működik, ez köztudottan nem a TV 'hibája'! -
Yogibear974
senior tag
válasz
scabi78 #2486 üzenetére
Ez van! Eljárt felette az idő! Vegyél újat, tartja s bölcs koreai, lehetőleg 2 évente! :-o Hiába kifogástalan a 2012-es tv-m. Kiveszik a technológiát alóla! Flash alapú yt-app. A böngészőt meg hagyjuk :-o Persze lehetne "okosítani", már nem éri meg! Használom így amíg megy:-o Szerencsére a Plex kiválóan műxik!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kriszpontaz #2468 üzenetére
Melyik a jobb?! Chromecast 1-2?! Intel az milyen?!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kriszpontaz #2466 üzenetére
Ez van, skacok! Sz@rnak a felhasználóra! Vegyél újat, ha használni szeretnéd! Vagy reokosítsd fel a 'butatévédet' stickel!
-
Yogibear974
senior tag
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #2461 üzenetére
Erről beszéltem! Nem tudom mi köze a html5-höz. Nem browser alapú. Max. flash. Miért kényszerítenek arra, hogy egy tökéletesen működőképes tv-t lecseréljek, mert szerintük 'elavult' Ezzel a húzással teljesen kiherélik, mint okos tv-t. Pedig pont azért vettem anno! Ezt a döntésüket nem tudom elfogadni és nem értek egyet a policyvel. Imho a soc bírná, csak sz@rnak rá! Vegyél újat, ha használni szeretnéd a felhasználói élményt! Köszönjük, Emese!!!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
OldMike #2460 üzenetére
Valóban a YT-app. indult el a tv-n, ha a telefon screen mirroring, vagy smart viewel osztottad meg a tartalmat. A html5 inkább a tv böngészőjére vonatkozik. A wifi direct nem mindig jön össze. Szvsz kicsi a sávszélesség és sokat bufferel.
Remélem a jövőbe megmarad átjátszásánál a yt app -
Yogibear974
senior tag
válasz
kriszpontaz #2457 üzenetére
Vegyék, csak a 3D-t. :-D Úgysincs rá tartalom.Behalt.(visszarakom a régi crt tv-t
1-2 éve már meg sem említik, csak a 4K. Igaz ahhoz sincsen tartalom. Max.1080i ad a szolgáltató még mindig. A yt-appot pl. használtam majdnem naponta. Böngészőből még felejtős. -
Yogibear974
senior tag
Regg!
suxx on...na végleg kiherélik a tv-t.Yt app. jún. közepétől nem lesz elérhető. Ad egy linket a valamilyen listától. Lesz egy 'buta'Tv-m.
Pedig annak idején nem ezért vettem.
Folyamatosan veszik ki az appokat
Socialból fb. skype, most yt. Bepakolták a netflixet. Ki a franc kérte! Én a régieket használnám. Kit érdekel, hogy a 'felhasználló szokások megváltoztak'. Nekem ugyan nem! Menjenek az anyjukba a rízszabállók, nem veszek ezért új tv-t! End of suxx. -
Yogibear974
senior tag
válasz
OldMike #2453 üzenetére
Igaz! Skype-ra gondoltam! :-o
Sajna a YT-app még mindig lecsapkodja a videk végét eléggé erősen!
Böngészőből meg hagyján!!!...ugye a memória gondok!Úgyhogy nem tudom mire volt ez 19x mb frissítés!
Vagy a netflixet optimalizálták?,...na azt azt meg pont...
A fuso még elment...azt is kiherélték, ill. megszűnt!
Inkább tegyék vissza a Socialba az FB-t...ki a fene használja ott a Twittert!!!
Az legalább jól ment!Biztosan megint valami jó kis kém cuccot nyomtak rá!
-
Yogibear974
senior tag
Mi volt ez az a nagy FW frissítés?! Ilyen régi modellhez már ritka! Érdemi változást nem tapasztaltam!
Youtube appot kivették már! AccouWeather ikon megváltozott! Más semmi- -
Yogibear974
senior tag
Szüleimnek a led háttérvilágítás ment ki a 32LN5400 tv-n. Először az LG szervízes csóka, mikor hívott az mondta, hogy valószínűleg a trafó és a led ment ki. cc. 27K lesz a javítás. Azután hívott, hogy csak a
led. így megálltunk 16.860.- Ft-ban.ez jóval barátibb. Fél év garit adtak rá! Úgyhogy van pozitív
dolog is! Persze a gari már lejárt a tv-re 5 hónappal és nem volt kiterjesztett, de legalább ennyiből meg-
úszták, nem kellet új!Jelenleg jól van az LM620-asom
Pedig már 2012 Q4 Én is fosok, hogy valami smd kondi vagy valami
megadja magát! Remélem minél tovább fogja bírni. Panelen beégés nincs!
Igaz egyre több okosfunkciót vesz ki belőle az LG! Pl. a Social Centerben nagyon jó volt az FB app. -
Yogibear974
senior tag
Valamit csináltak a yt. appal, mert mostanság nem vágja le a végét a filmnek! ;-) Ugyanakkor eltűnik a skype alkalmazás.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kriszpontaz #2428 üzenetére
Akkor tudja a szösz! Igaz 64GB és már van rajta pár felvett film! Szövegel a tv, hogy nincs elég hely, ha vennék fel.. hiába van még rajta kb. 1.5 óra. Akkor majd kipróbálom vinyóval! Köszi!
-
Yogibear974
senior tag
Regg'!
Kérdés! DTV time shift rögzítés! Közben visszanézve a műsor eléggé random módon beszaggat. Az audió sáv
elcsúszik...közben ugye háttérben megy a timeshift. Gondolom nem tud realtime-ba elég gyorsan írni/olvasni a pendrive-ra. Kicsi a sávszélesség?! Azt olvastam itt, hogy másoknál is volt ilyen jellegű hiba hddn lévő filmek lejátszásakor.Mindaddig, amíg a HDD/SSD-t lecserélték pendrive-ra! Most akkor az érdekelne, hogy merevlemez esetén a 90 perces timeshift közbeni visszanézésnél nincs ilyen frame eldobás gond?!
Vagy ennyit tud a tv?! Pedig nem lassú a pendrive sem írás/olvasásra! Eléggé idegesítő, hogy így nem nézhető a műsor!
Nap'! -
Yogibear974
senior tag
Netfix megjött...akkor mi lesz a coming soon?! ;-)
-
Yogibear974
senior tag
Nem hinném, hogy gond lenne az írási sebességgel USB 3.0-ás Sony. Hibátlan! Lehet, hogy a vezérőchip, vagy az ID-t nem szerette a TV. A SanDisk Extreme USB 3.0 64GB-ot gond nélkül szeresse! Igaz 40 GB-ot lát inicializálás után! Gondolom a többit a 90 perces timeshiftnek tartja fönt!
-
Yogibear974
senior tag
DTV, csak dedikált HDD/SSD-re lehet rögzíteni?! Gondoltam 32gb-os pendrivera, felvettem volna kisérleti jelleggel az x-aktákat:-), de úgy néz ki az igazság odaát van és csak lemezre lehet :-o vagy min. 64 gb kell?!
-
Yogibear974
senior tag
Emmá' bíztató! Remélem nem offol majd be, mint a fuso és lesz magyar szinkronos tartalom is!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kriszpontaz #2404 üzenetére
Remélem, csak legyen hozzá jó fw/sw!
-
Yogibear974
senior tag
YT app. miért csapkodja le a klipek végét?!...eddig is így volt persze, de zavaró. Mintha elfogyna a puffer, és mire a következőt előtöltené, rögtön lecspja az előzőt. Eléggé idegesítő! Lányom nézi a rajzfilmet és pufff, oda a happy end! Jön a következő!
-
Yogibear974
senior tag
Eltűnt a port.hu app! Egyre kevesebb az "okosfunkció"! Annak idején többek között ezért is vettem a tévét!
Ugye, social centerből is eltűnt a facebook app. Szerintem a yt- is el fog tűnni hamarosan, ha csak html5 lesz :-o Bakker teljesen kiherélik a tévét! Most akkor, hogy is van ez?!?! Suxx. :-o -
Yogibear974
senior tag
YT app néha beszokott ragadni az indulási youtube logo. Nektek is előfordult már?!
Szépen elkezdtek DM reklámokkal bombázni home felületen :-o Pedig nem kértem...vagy ööö, volt valami
apró betűs szöveg frissítésnél, amit nem olvastam el? :-oLG musicflow vid, de hogy mi az nem derül ki! Pont ez a lényeg...ehhh :-D Nem mintha szükségem lenne rá!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kriszpontaz #2380 üzenetére
...hát valami jó kis megbízható online premierfilmek streaming mát jó lenne! Nem 2-3 éves. A fuson fizetősbe azért voltcl cc. 1 éves. A kislányommal pl. sok rajzfilmet 'vettünk' ki!...dehát beoffolt.
-
Yogibear974
senior tag
-
Yogibear974
senior tag
...na megszűnik az lgcloud is! Már csak a jutyúb alkalmazást kéne kivenni és akkor f@sza okostévé lenne! Köszönjük LG!
Egyébként a "prémiumok" között (már, ha szabad ilyet említeni) egy hamarosan ikon tünt fel. Vajon mi lehet?! Hamarosan a youtube is megszűnik :-o
OldMike, mint (ex)bennfentes ötlet?!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kriszpontaz #2296 üzenetére
Pontosan! Elvégre van aki "okostévé" részét is használná. Yt appot pl. én intenzíven. B@sszák meg az anyjukat a rízszabálók. Írjanak normális flasht hozzá. Vettem egy tv-t anno. Működtek rajta az appok, ne kényszerítsenek már arra, hogy 3 évente vegyek új készüléket emiatt, hogy html5 lesz. A memóri problémát sem tudták megoldani az LAxxx-nél sem. Ezzekkel kéne foglalkozniuk, normális sw-t rakni a tv-re. Nem hinném, hogy a hw nem bírná, csak imho lusták!...vedd meg, használd...2-3 év múlva meg vegyél új tévét...jobb, szebb, gyorsabb...hát, anyád! suxx. end.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
logitech25 #2247 üzenetére
A fuso most offolt be. A másik lehetséges app, ami telepítve van az a HBO GO, de a regisztráció nelküliben halovány a kínálat.
Konkrétan szine csak előzetesek. Tölthetsz le egyéb tv appokat, amíg bírja a tv belső szabad memóriája. -
Yogibear974
senior tag
Fuso app teljesen kakukk lett. Weben sem lehet már bejelentkezni. Üf. nem válaszol az emilre :-o Konkrétan megszűnt létezni! Most hogy a retekbe mondjam le az előfizetésemet?!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
nyikszi #2221 üzenetére
...na ennyit nem vártam. Tényleg egyre sz@rabb a szolgáltatás. Jó multkorában nem játszotta le a filmeket és egy csomó tartalom is eltűnt. Írtam a suppotrnak. Válaszoltak, hogy tudnak a problémáról, pár hdd- jük tönkrement, legyek türelemmel. Sokminden nem változott. Alig van frissülő tartalom. Tiszta rotty bóvli videótéka az egész. :-o
-
Yogibear974
senior tag
Fuso tv app nektek sem működik rendesen!?...csak a háttérkép jelenik meg
webes felületen is eltünt a bejelentkezés -
Yogibear974
senior tag
válasz
McKay55 #2190 üzenetére
Belső hálózat kell (wifi-s router) engedélyezni kell a telódat, tv-t. Tv-n a wifit, majd a dlna-n keresztül 'megkerestetni' a tv-vel a telódat. Tökéletesen működik a wifi shared. Youtube, fotók, zene. (S5) Vagy próbáld meg a tv-n Az Intel WiDi megosztás. Elméleteleg ez direkt erre lenne. Bár nekem nem sikerült:-(
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kriszpontaz #2153 üzenetére
Az jó lenne, és optimizálhatnák végre a ram felhasználást és lehetne legalább nativ flash5, vagy pendrive readyboost, hamá' a memóriár szűkösen merték. Mert az laxxx 1.5-2gb sem elegendő.
-
Yogibear974
senior tag
-
Yogibear974
senior tag
LG oldalán a legfrissebb sw.(Version_04.60.10).7z.001 (08.11) TV-n: 04.54.03. Akkor most miért nem tud online frissíteni? Vagy a két szerver nem ua.?!
-
Yogibear974
senior tag
Botrányos újra a y.tube app. Mi a f@szt b@szakodnak szerver oldalon, mert a hw bírná simán, mit néha megy is elfohadható szinten, néha meg b@szott lassú. Nem értem miért kell így lebutítani. Ettől nem fogok új tv- venni, hiába " ösztönöznek". Nem tudom,hogy az új lg os milyen....ugyhogy ismét nagy SUXX AZ LG-NEK!!!!😈Köszönjük a felhasználói élményt!!!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kriszpontaz #2037 üzenetére
Est'!
Ez van! Most már legálisan gyűjthetnek adatokat!
Így a tavalyi novemberi "botrány" letudva.
Azért az durva, hogy még a hanggal történő vezérlést is "analizálják" a jobb felhasználói élményért.
Meg, hogy milyen menüket nyitottam meg, milyen filmeket nézek. Milyen live tartalmakat...etc.Ja és a vicc, hogy nem vagy ritkán adják ki az adatokat harmadik félnek.
Erre a következő "jogi" nyilatkozat. (3.) Az LG továbbítja a felhasználói adatokat 3. félnek.
Beszállítónak, szoftvermérnököknek...stb., de csak addig tárolják a felhasználói, személyes adatokat
ameddig szükséges! Nah, ja! Kösssz! Ennyit a personal felhasználói dolgokról, ez olyan egyoldalú, hogy
csak na!Nem érdekel, semmit nem fogadok el! Akkor ne működjön az app!
IMHO, olyan bannerek jelennének meg a jövőben a tv-n, hogy győzzem lelövöldözni, hogy tudjam használni a
bekapcsolás után, amennyiben van net!Inkább az oldják meg, hogy dinamikusan törölje a felgyülemlett cache memóriából a szemetet, ne kelljen
folyton kidobálni a böngészőből és külön törölni, ha már ennyire szűkösen bántak vele! Pedig nem sokba lett
volna 2GB- belerakni! Baromira megterhelte volna a a büdzsét!..és legyen beépített flash 11.0 lejátszó a
böngészőben. Az LA szériában sem tudták megoldani. :-oÚgyhogy egy nagy suxx most az lg-nek, nagyon felqrta az agyamat!
-
Yogibear974
senior tag
Végre működik a yt. app. Tűrhető a keresés és a vid. thumb-re se kell sokat várni. Bufferelés is elfogadható,
az elején van egy kis röccenés, de utána megy folyamatosan. Remélem ettől nem is lesz rosszabb.
A social center is elérhető újra. Szóval valamit csináltak szerver oldalon. -
Yogibear974
senior tag
-
Yogibear974
senior tag
Est'!
A mostaninál az az új, hogy tv reboot után kéri a smart/share alkalmazások használatához, fogadjam el
vagy elutasítom. Sok-sok angol szöveg. A lényeg, hogy most már szabadon phishing-elhetnek.
Elméletileg az idei LA-s modelleknél ezt ki lehet kapcsolni az új fw-vel, hogy ne gyűjtsön adatokat,
reklám céljából....hiszi a piszi a kis ferdeszeműeknek, akkor is megy a mutyi, ha úgy akarják :-o -
Yogibear974
senior tag
flame on
IMHO kalap sz@ar a mostani fw-update! Remélem jön mihamarabb javítás! Régi appok nem, vagy nehezen jönnek be. Social Center, eltűnt a szalagmenü, hozzá kell adni az alkalmazást, de az add gombra nem csinál semmit, vagy a szerver elérhetetlen :-o
Nem értem legalább a jól működő részeket miért kell elb@szni!...csak toldoznak foldoznak a laposszeműek.
Érdemi változást nem látok, ha csak annyit nem, hogy jól belassult ismét a tv. Jó lenne egy factory reset az előző sw-re. Inkább beleintegrálhatnának a böngészőbe egy normális 10-es flashplayert és lehetne már
normális csatornalista mentés is (ha már a fileletöltés nem támogatott) ne kelljen hókuszpókuszolni!flame off
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kmarci25 #1454 üzenetére
Helló!
Hosszasan kell nyomni a virtuális betűn a MM görgető gombját és előjön az ékezetes krakter. Persze utána ki ell törölnöd a szövegben a nem ékezetest, mert addgra már ott mgjelent. Hülye egy mgoldás, nem mindig sikerül az ékezetes karakter. A virtuális bill. az ENG felirat kell,hogy legyen akkor magyar a kiosztás.
Egyébkét a wifi bll. pölö nics hosszú i, ha leütöm és ALT GR+V-re nem ez @, hanem bill. kiosztást vált. Szóval van azért érdekesség. Nem szólván a karakterek folytonossági ismétléséről. Bár lehet, hogy ez távolság és app függő is :-o
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Mrdevil #1331 üzenetére
Nap'!
Én jóval messzebb vittem, mint 3km álltva, ahogyan kell, kersztbe a kocsdban. IMHO egy s. stiftbe is be kéne férni, max. hosszába elölről...de, ha mégse, akkor fektetve hátulról...... csak jól legyen látámasztva, hogy ne lógjon a hatchback-ba.
két oldalt hungacell panel van a dobozban a tv-n.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #1298 üzenetére
Most mértem a speedtestnet.eu-val. Letöltés: 12,6 Mbit/s, Feltöltés: 6,8 Mbit/s. Lehetne több is, de a routerem G-s.
Kábellal jobb lenne, de fene akar most kuhúzni vagy 15 m-t. Pár mbit és jelerősség javtható a ddrwt-vel, de azt olvastam, hogy jobban melegszik a router.Persze most is jol szellőző helyen van. A Chip magazin 2012-es egyik
számában meg van egy házilag elkészthető parabola antennnna, amit a router antennájára kell rárakni és a wifis cuccot bbelőni vele. Az is javthat a vételen, ha jó az irány, ellenben ronthat. Egyszer kipróbálom -
Yogibear974
senior tag
válasz
tengo24 #1296 üzenetére
Helló!
Tegnap néztem JMJ HQ videót a jutyúbon a tv appjával. 2 órás volt. Egyszer sem bufferelt. Folymatosan jóval
előre tölltötte a streaminget a lejátszáshoz képest. Pedig nem buheráltam még a dd wrt fw-vel a linksys routeremet. Van olyan, hogy néha meg beszaggat ezerrel. Tudja a tököm, hogy mitől van, hogy sz@rakszik a wifi-stick. Az is lehet, hogy az éppen nézett videó valami elvetemült leterhelt szerverről jön. Evvan. -
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #1270 üzenetére
Teljes e-mail cimmel kell belépni. Hiába irja azt,hogy felhasználói név vagy e-mail cim. Nem elég a felhasználói, mint eddig....túl okos ez a tv.
-
Yogibear974
senior tag
Ja, az már nekem is fent van. A youtube tényleg változott remélem az új SDK verzió még jobban fogja pörgetni a motort. Van fiók, megnézendő videók, meg még integráltak bele pár dolgot ;-) Hétvégén tesztelem.
Az alkalmazás menüben is mintha szögletesebbek lennének az ikonok. -
Yogibear974
senior tag
FW frissítés? 4.40.19 volt eddig. Mostani?
Más.
Social Centerbe be tudtok lépni? Nekem nem sikerül a régi jelszóval, mert az fw frissítés után nincsen spéci
karakter. Lehet valahogyan új jelszót kérni? Regisztráltam és hitelesítettem az email címet, de mivel nincs
magyar Smart Word, így az európaiba (UK) nem enged be lokalaizáció miatt.Most akkor állítsam át a TV-t magyarról UK-ra? Így eltűnnek a magyar appok
Remélem a mostani frissítéssel megoldják.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #1206 üzenetére
Probéma megoldódott! BD playert kellett jól beállitani! (24Hz 1080p)
-
Yogibear974
senior tag
Majd lesz!...de, akinek problémája volt az erősítővel, már cserélt kábeleket és ua. Más eszközzel tökéletesen
müxik. minden.
Assz'ondták a szervizesek, hogy javítható a probléma, alaplap cserével.Nem hinném, hogy rossz lenne a kábelem. Nem is volt használva, szinte új, csak állt a fiókba 1 évet kb. Az meg csak nem gond, hogy 1.3
Az is lehet, hogy pont ezt a BD playert nem "bírja" a TV-m. -
Yogibear974
senior tag
Sziaztok!
Találkoztatok, már az alábbi problámával? Adott egy BD player (LG BD370) és a TV. HDMI-vel összeköt.
Időnként "jelkimaradásokat" produkál. Vagyis szakadozik a jelátvitel. Függetlenül attól, hogy megy a film,vagy csak be van kapcsolva a BD palyer.
Sajnos az összes HDMI bemeneten ez a helyzet. A kábel 1.3 nem hinném, hogy ez a probléma, mer a player nem 3D,igy
ez bőven elegendő.Simp Linknek sem lehet köze hozzá.
Scartos csatlakozásnál nincs ilyen probléma.
Egyéb ötlet? Volt, akinek erőstővel volt ilyen jellegű problámája, hangátvitelnél (LM760?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest