Új hozzászólás Aktív témák
-
-
OldMike
őstag
Akkor szerencsére csak fizikai probléma volt.
Viszont lenne egy kérdésem, ha már használod. Nálad is feladja azt az ablakot, ahol a tűzfalon átengedést kéri? Nálam mindig ezzel kezdi, de hiába nyomom az igent, mindig visszadobja az ablakot. Csak akkor lép tovább, ha a nemet nyomom. Pedig a tűzfalbeállításban engedélyezve van
-
OldMike
őstag
A SmartShare-ben megcsináltad a megosztást? Biztosan tudod, hogy a főképernyőn jobbra fent van Beállítások lehetőség. Egyrészt ott kell beállítani a Bekapcsolást (bár szerintem alapból a bekapcsolt állapot van). Aztán ott van a Megosztott tartalmak, ott lehet hozzáadni újabb könyvtárakat, a mappa ikonnal. Vigyázni kell mert attól, hogy megjelenik, még nincs hozzáadva, kell az OK vagy az Alkalmaz gomb is.
Bocs, ha ezeket mind ismered.
Még annyit, hogy én a tévén a SmartShare-ben a jobb oldalon választom ki a számítógépet (azt hiszem alapból talán LG PC... van ott, de én átneveztem), aztán már látható a Fotó, Videó, Zene feliratú mappa.
A bekötések nálam is ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest