- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
japy
őstag
válasz
Yogibear974 #2445 üzenetére
Már jön az E-bay-ről a T-con panel! 5,5K ! Ez azért barátságosabb ár mint a szervizesek szerinti komplett kijelző cser 150K-ér mert csak együtt adták volna!
-
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #2441 üzenetére
Szerintem a 4K az csak egy jól hangzó reklám szlogen. Még Full-HD adás sincs mire az a felbontás?
-
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #2439 üzenetére
Hát megnézte a szerelő és a T-con panelt kell kicserélni. Érdeklődtem az LG szervizekben és az egész kijelzőt akarják velem megvetetni. Elég mókásnak tűnik. Na az ára az már nem annyira mert azt mondták majdnem annyiba kerülne mint egy új TV. Most megpróbáltam és rendeltem egyet az E-bay-ről és vagy szerencsém lesz és jó lesz vagy így jártam.
-
japy
őstag
Mi lehet a gond? Este elmentek a színek és teljesen beszürkült a kép. Háttér világítás van de kép nincs! Kikapcsolás bekapcsoláskor már az LG logó sem jön be. Viszont a TV adások hangja hallható.
-
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #2268 üzenetére
Hát ebbe pedig bele kell nyugodnod. Nálam is ilyen pedig nekem olyan 70% a jelerősség.
-
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #2160 üzenetére
Már én is felraktam csak egy figyelmeztető szöveg jött elő.
-
japy
őstag
Az ujj frissítést feltette már valaki? Jobb lett valami? Vagy talán rosszabb?
-
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #2048 üzenetére
Majd kíváncsi leszek a nagy beígért frissítésre.
-
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #2044 üzenetére
Köszi az infót!
-
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #2042 üzenetére
Hát ez az én attól nagyon félek, hogy megint belassul. Mert az egy kész katasztrófa lenne nekem! Én a smart részt nagyon ritkán használom. A youtube nálad megy rendesen?
-
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #2038 üzenetére
Akkor ezek szerint jobb lett? Mert nekem az előtte lévő van fenn de az is 2mp alatt behozza a smart részt!
Most néztem egy pár youtube videót és a szám közbe kilépett 2x is.Meg én media kártyát használok és az előtte lévő FW nagyon belassította a csatorna váltást. A hang egyből jött de a kép csak 20mp múlva! Ja és én most állítottam át east europára mert nekem az ország helyén két -- volt! -
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #2035 üzenetére
Én már írtam nekik meg múltkor visszahívtak és ott is mondtam ,hogy egyre rosszabb lesz a TV az újabb FW után. A válasz nagy hallgatás volt!
-
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #2033 üzenetére
Majd írd meg a véleményed róla!
-
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #2027 üzenetére
Én is frissítettem de nekem gyorsabb lett az egész TV minden szempontból!
-
japy
őstag
Én leszedtem a honlapról a 04.53.02. FW-t feltettem pendrive-ról. Eddig úgy néz ki jobb lett mint volt! Kopp-Kopp-Kopp!
-
japy
őstag
válasz
Yogibear974 #2004 üzenetére
Az lehet de az a 32-es ez pedig a LG 42LM620S-s rovat!
-
japy
őstag
válasz
nemtudom #1986 üzenetére
Telibe találtál!
Nem kellett volna frissítened! Nálam is ugyan ez a helyzet! Már írtam az LG-nek azt mondták nem lehet visszarakni a régebbi FW. Csak azt nem értem akkor minek írta hogy megnézik a szervizbe. Írjál te is nekik,hogy neked mit írnak vissza az érdekelne! Mert engem is piszokul bosszant.
-
japy
őstag
válasz
Yogibear974 #1918 üzenetére
Én is azt használok, Semmi gond nem lenne vele csak a drága LG minél több frissítést ad ki annál rosszabb!
Hogy praktikus-e : Igen nincs + áramfogyasztó! Semmit nem kell csinálni csak a kártyát betenni a TV-be, csatornákat megkeresni és örülni! Ja és így át tudom számozni az adókat a nekem tetszőre! -
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #1916 üzenetére
Igen ez UPC-s kártya de még mindig gazdaságosabb mint a box mert nem fogyaszt felesleges áramot!
-
japy
őstag
Jött új frissítés remélem ez nem olyan sz@r mint az ezelőttiek!
-
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #1852 üzenetére
Hát az LG-nek a seggébe kéne rúgni mert ez a frissítés is ugyan olyan kaka mint az előző volt!
-
japy
őstag
Megint jött frissítés de úgy belassult a TV , hogy az adók váltása közben előbb jön a hang mint a kép! Gratulálok LG!
-
japy
őstag
válasz
Yogibear974 #1744 üzenetére
Én nem szoktam ilyet tenni!
-
japy
őstag
válasz
Yogibear974 #1742 üzenetére
A hangerő gomb + - nem működött rendesen mert nagyon erősen kellett megnyomni hogy reagáljon! Amit most kapta vadi új és tökéletes!
-
japy
őstag
Ma gariba kicserélték a távirányítóm. Nagyon korrektek voltak!
-
japy
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1702 üzenetére
Nem is kell hozzá wifi mert ha digitális adásaid vannak akkor azon keresztül is lefrissíti magát!
De különben az LG oldalán is fent lesz csak kicsit később! -
japy
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1700 üzenetére
A TV-d szoftver frissítési részénél!
-
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #1660 üzenetére
Ha kell elküldöm neked,ha adsz privibe egy e-mail címet!
-
japy
őstag
válasz
kriszpontaz #1656 üzenetére
Pedig azt simán meg lehet csinálni!
-
japy
őstag
válasz
Scarletiel #1602 üzenetére
Pedig az extra vinyóval áramot takarítasz meg!
-
japy
őstag
Nekem is gondom van a hang kivezetéssel! A TV hangját ki tudom küldeni a házimozira,de amikor egy filmet játszok le a rádugott külső merevlemezről akkor az istenért nem jön hang a házimoziból. Valakinek valami ötlete?
-
japy
őstag
válasz
szegab1986 #1494 üzenetére
Van semmi nem változott! Pedig bíztam benne hogy javítják a lassúságot!
-
japy
őstag
válasz
rokefeller #1484 üzenetére
Azon már túl vagyok.
-
japy
őstag
Feltettem a plex-et de sajna nem működik. Mi lehet a bibi? A TV nem látja a gépemet.
-
japy
őstag
válasz
Robert1987 #1451 üzenetére
Én meg clin citrussal tisztítom!
-
japy
őstag
válasz
Motion_Blur #1349 üzenetére
Hát igen mert a 42-eseket adják 179-ér még most is!
-
japy
őstag
válasz
Yogibear974 #1333 üzenetére
Szerintem azért van állítva nehogy valami beüsse-benyomja a doboz képernyő felőli részét!
Mert ugyebár ott nincs semmilyen védelem csak maga a doboz vastagsága! -
japy
őstag
válasz
Yogibear974 #1270 üzenetére
4.40.19-et nekem talán 2 napja ajánlotta fel!
-
japy
őstag
Jött megint 1 frissítés,hát semmi változást nem tapasztaltam!
-
japy
őstag
válasz
rokefeller #1222 üzenetére
Nekem még egyszer sem szált el hd videóknál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest