Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert1987
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni. Az a gondom, hogy a mobilról szeretném a fullhd-s videókat visszanézni a tv-n, de mivel nincs wifi stickem így DLNA-n küldöm át, a routeren keresztül. Ezzel az a gond, hogy eszméletlenül lassú és sokszor ki is fagy.
Azon gondolkodtam, hogy beszerzek egy AN-WF100-ast, és akkor azzal a módal küldöném át a képet, hogy screen mirroring. Gondoljátok így már jó lenne a sebesség, vagy mit kellene cserélnem/bővítenem hogy normálisan tudjam nézni a telóról a videókat a tv-n?
Bocsánat ha kicsit komplikáltan fogalmaztam.(bocsánat atala nem válasz akart lenni)
-
vzoltan
aktív tag
Nem tudom mennyi macera nalad, nekem szerencsere csak az erkely korlatra kellett kirakni.
Amigy tanyer es fej van 5000ftert de a upc is ad huseges elofizetessel ekkor a csomag ara csakA Direct Medium csomag havidíja az első 6 hónapban 2190 Ft/hó, majd 2890 Ft/hó
De ez mar nem tv keszulek tema
-
-
vzoltan
aktív tag
Bemesz a upchez veszel egy csipkartyat (ingyen van)
Aztan veszel egy upc direct vetelre alkalmas ci modult es maris huseg nelkul nezheted.
En a direkt kartya mediumot valasztottam, ebben 63csatorna van havi 1990ert es ebbol:Animal Planet, Discovery Channel, DoQ, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, HISTORY, Spektrum, Travel Channel
Ezert vettem, mashol ezek igy egyutt ennyiert huseg nelkul nincsenek.
http://hu.upcdirect.com/muholdas-tv/direktkartya/direktkartya-medium/
Lehet huseggel ingEn van a ci modul, nezd meg a weboldalon.
Amugy 144et fogtam be majd kiszortam belole a bolgar roman nyelvueket es maradt 82 csatorna
-
rokefeller
senior tag
-
Mrdevil
addikt
Nekem is csinál ilyen akadást néha, én USB-s külső vinyónál vettem észre, nekem a hang nem csúszik el soha. ( vagy csak nem vettem észre ) De pl a film vége felé már egyáltalán nem csinálja, mintha be akarná pufferelni a filmet, de nem mindig jön össze neki. ( próbáltam rengetegféle TV beállítást,nem szűnik meg a gond ) Külső lejátszónál nincs ilyen gond asszem, illetve egy jó gyors kis pendrive-ról még nem tudtam megnézni, hónap végére kapom meg a pent. Remélem ott nem fogja csinálni.
-
OldMike
őstag
A hozzászólásod alapján kíváncsiságból utánanéztem a témának. A PH tesztjei alapján azt szűrtem le, hogy meglehetősen ideális körülmények kellenek a megfelelő adatátvitelhez: szabad konnektorok az eszközök közelében, lehetőleg azonos áramkörön, elosztók mellőzése. Meg hát (nem) kicsit drágák is ezek a cuccok, de akinél jók az adottságok, és a kábelezést nem tudja ésszerűen megoldani, valamint a wifi sem megoldás, akkor ez is jó lehetőség.
-
OldMike
őstag
Én is a korábbi tévémmel kapcsolatos tapasztalatomat tudom először leírni. Ez még CRT tévé volt (LG), a digitális csomaghoz kapott STB volt hozzákapcsolva SCART-tal. Szintén SCART-tal kapcsolódott a DVD-lejátszó a tévéhez. Volt még egy videómagnó, ami az STB-hez csatlakozott SCART-tal. Ez a csapat is úgy működött, mint a tiéd, azaz a bekapcsolásakor magára váltott, kikapcsoláskor meg visszaadta az előző állapotot. A mostani tévémnél nincs STB (szolgáltatói CAM modul van), a DVD lejátszó megy az egyedüli SCART-ba, a videómagnó pedig a maradék AV aljzatba. A DVD lejátszó pont úgy működik, mint korábban (tévéről DVD-re, DVD-ről tévére automatikusan kapcsol), a videónál viszont kézzel kell váltani. Ez persze természetes, mert az AV kábelen nincs kapcsolójel.
Lehet, hogy Nálad HDMI kapcsolatok vannak, és esetleg ott nincs kapcsolójel, ebben járatlan vagyok. -
warju
csendes tag
Nálam is megakad az animáció, de szerintem ez nem gáz. Ez nem egy Pc. (Fogalmam sincs, mennyi RAM van benne. illetve a flash player a TV-n nem 11-es, asszem 10es)
Amúgy ha Thome neted van, akkor itt tudsz mérni hivatalos sebességet: [http://192.168.9.1/teszt.html] -
Nofear19
tag
Na megmértem az exploreren keresztül. A mozillánál szaggat a mérés.
Pc-n:
Ping:19
le: 41.36
fel: 8.70Tévén
Ping:többszöri mérés miatt mert nem egyértelmű mint a pc-n: 60-84 között
le:35.22
fel:7.84A tévén nehéz lemérni mert a letöltésnél a mutató néha megáll és hirtelen felugrik.
A feltöltés mindig stabil 7.8. -
Nofear19
tag
Hát én lemértem a net sebességem az általad linkelt sebességmérővel de téves mérést csinál nálam.
40 megabites netem van erre 89 megabitet mért elsőre utána 30-at. Mérés közben fel,le töltés nem ment a gépemen.Ja amúgy lehet hogy az lehet a gond hogy a mérő óra 30 megabitet tud csak mérni? Fene tudja.
-
warju
csendes tag
Hali!
30 / 5Mps-os ne telőfizetésnél, Thome:
PC: 31,4 / 5,35
TV: 29,04 / 4,87 42LM640S (ver:04.10.37)
Mind a kettő WIFI-n mérve. -
OldMike
őstag
-
-
OldMike
őstag
Sajnos csak az LG saját wifi-je használható (AN WF100 kb. 10 eFt). Én nem használom a beépített wifi-t, inkább kábellel kötöttem össze a routert és a tévét. Azt olvastam a fórumokon, hogy ha nem a tévé közelében van a router, akkor sokat veszít (pl. 15 Mbps netből esetleg 8 Mbps lesz). Kábellel (a speedtest.datanet.hu-val mérve) a teljes letöltési sebesség működik.
-
tokman6
csendes tag
-
kmarci25
veterán
"Amennyiben a megrendelt terméket személyesen szeretné átvenni üzletünkben, kérjük jelezze, hogy a megrendelés a weben történt!"
De ha egyszer kiviszik, beüzemelik, ellenőrzik ők is, és persze Te is, hogy nincs-e bármilyen hiba, sérülés a készüléken, akkor miért hagynád ki ezt a lehetőséget.
Megspórolsz egy utat, plusz náluk van a kockázat ha bármi történne út közben, ráadásul ha hibás lenne, nem kell külön intézned.
(Én is általában elmegyek a weben rendelt termékekért, de ez esetben - ha lett volna neki, amikor rendeltem - éltem volna a házhoz szállítás lehetőségével.)
-
Tannhauser
csendes tag
Ebben a hsz-ben nem írtam (korábban igen) hogy én LG 47LM620S tévét akarok venni, tehát a nagyobbikat. Az nincs nekik.
A 42-eset valamelyik hiperben (Auchan vagy Tesco?) blue-ray lejátszóval együtt adják valamivel többért, az most szerintem jobb vétel a Dream-Shopnál, már csak a biztosabb és 5 éves garancia miatt is.
Ha esetleg érdekel valaki,t az Euronicsnál xBox 360 Slim 4GB-t adnak ráadásként ajándékba az a 47LM640S-hez, együtt az ára 289999Ft. Ez se rossz vétel, ha valakinek kell xbox is.
-
Nofear19
tag
A böngészés ezen is lassú de még élvezhető. Kissé elkeserítő hogy ezt nem fejlesztették egy kicsit tovább.
Egyesek szerint a proci kevés hozzá.
Kb 10-15 perc után már néha fagyás is előfordul sajnos. Ez a böngésző tényleg csak arra jó hogy apróbb dolgoknak utána tudjál nézni.
Itt is törölni kell időnként a sütiket és az előzményeket különben belassul nagyon.
De be lehet állítani azt is hogy ne mentse a látogatott oldalakat.Ja azt kifelejtettem hogy magic remote távirányítóval egész jó a böngészés. Nélküle mármint a sima távirányítójával nem próbáltam.
-
TuruCsigusz
csendes tag
Hali!
Az RTL Silverlight-ot használ, azt nem viszi (azt hiszem böngészőből a flash-t sem).
MTVA Videótár App van, de nekem még semmit nem sikerült onnan megnéznem. Többnyire annyit csinál, hogy kilistázza a videókat és ha rákattintok valamire, akkor szétfagy.YouTube app szintén van, az működik is, de ergonómiailag egy rémálom, úgyhogy én nem használom. Mazochistáknak jó lehet esetleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest