- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wratek
csendes tag
válasz
Szaszu4 #1004 üzenetére
Nálam így sem találja meg. LG nél ez már "Prémium" szint?
(Eleve gyanús volt, hogy ha valami nem működik a TV programjának butaságából kifolyólag a böngészőben, akkor abból prémium szolgáltatás lesz...hanyagabbul megvalósítva, mint ez eredeti verzió természetesen.)
Pl Fuso TV tök jó, de nincs benne kereső. Ezt nem tudom megérteni. Erről szól ez az egész SMART dolog. Kapsz (veszel) dolgokat, amiket nem tudsz használni.
-
Wratek
csendes tag
Csak bosszantott ez a MTV videótáras dolog. Kerestem, hogy mit írnak róla, és találtam egy kritikát, íhol írták, hogy nagyon jól működik. Fel is tettek két képet:
[link] és [link]Remek, kipróbálom. Beírom a keresőbe, hogy bakterház, az meg közli, hogy nincs találat. De semmit sem talál. Semmit, bármit írok be semmi. Másnál működik?
-
Wratek
csendes tag
Mellékhatása nincs? Majd kipróbálom...de egyébként azóta megint jó. Van néhány menü:
Híradó, időjárás, mese, mozi, keresés. Ha jól emlékszem ennyi. Mesénél van kb 5-6 darab, mozinál valami sorozatnak pár része...keresésnél semmit sem talál a maradék kettő talán frissül valamennyire. Ez ennyi? Mármint ne is számítsak rá, hogy beleteszik a teljes videótárat? -
Wratek
csendes tag
válasz
kmarci25 #986 üzenetére
Köszi a hsz-eket. Sajnos ettől függetlenül még felhúztam magam
Ha ezt tudom nem adok ki a smart részére plusz pénzt. Van 3 aplikáció rajta, amit néha használok. Szóval becsapva érzem magam, de akkor ezek szerint mindegyik TV smart része kukába való.
Egyébként olvastam itt, hogy van új frissítés, amit a TV nem lát. Feltettem, erre megint elérhetetlen az MTV videótár app. (coming soon) Fejlődnek
-
Wratek
csendes tag
válasz
kmarci25 #983 üzenetére
...amin van internet, böngésző, tárhely, (külső) HDD és USB támogatás, processzor, stb. Én úgy érzem, hogy már csak a szoftver támogatás hiányzik hozzá. Ha meg majdnem minden feltétel megvan, akkor némileg jogos az elvárás. Ha van böngésző, szeretnék internetezni is...E-mailt nézni (esetleg csatolmányt is megnyitni), teljes képernyőn nézni videókat, utalást elintézni (ami megy is, csak pl üzeneteket nem nézhetem meg az OTP honlapján, mert az már felugró ablak...). Mer ha már odaírják, hogy van rajta internetezési lehetőség, meg böngésző, akkor a buta vásárló hajlamos arra gondolni, hogy majd internetezni fog a TV-n. A balga.
-
Wratek
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja megvettük a cikkben tesztelt TV-t. Magával a készülékkel nincs gond, gyönyörű kép/hang, stb. A smartos dolgok viszont... Rámegyek az MTV videótárára és katasztrófa: alig van fent videó. Ez miért van? Ha böngészőben nyitom meg a videótárat, akkor elindul minden, de nem lehet teljes képernyőre tenni. (Értem én, hogy ezért csinálták meg prémium-nak hívott plusz ként.) Youtube szintén, ott megtalálok mindent, de nagyon kényelmetlen a keresés. A legtöbb ilyen prémiumnál a billentyűzet (usb-val kötöttük rá) ki is esik, nem használható. Meg nem értem, hogy miért kell nekem egérrel (távirányítóval még borzalmasabb lehet) szórakozni. Felugró ablakokat ha jól értettem nem jeleníti meg. Miért nem? Így egy csomó honlap ki is esik. Nincs ebben a smartos dologban tapasztalatom, de arra számítottam, hogy a PC-met ki is váltja majd ami az internetezést illeti. A 3D-s videók, amik megnézhetők az LG szerveréről szörnyűek szerintem. (tisztelet a kivételnek). Valahogy kiforratlannak érzem ezt az egészet. Másik, hogy van egy datastora szerverünk, ami routeren van. A TV is routeren van, így jó volna, ha elérné a szervert. Látja is, de semmilyen videót nem talál (se zenét, se semmit). Szerver belépéshez jelszó kell, illetve több féle profil is be van állítva, de a TV beállításánál semmilyen lehetőséget nem találtam, hogy megadhassam. Ez a lehetőség ki is esett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Witcher topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest