- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebyoz
csendes tag
Üdv!
Nekem egyetlen bíztató újításra lenne szükségem - sokakhoz hasonlóan - , hogy a PLEX-en keresztüli megosztás esetén tudjak hangsávot váltani. Legalább addig, míg egy értelmes mediaplayer nem kerül a birtokomba.
Ahogy írtam is, nem sűrűn használom az alkalmazásokat, de olyan előfordult már, hogy egy youtube vagy 3D vagy böngésző app lefagyott és csak a ki-bekapcsolás segített,de ez volt a legrosszabb eset.Memória elfogyás negatív, ilyennel még nem szórakoztatott a gép.
A TV azt mondta, hogy nincs új szoftver, az LG honlapon pedig már ott volt a 04.10.43-as, ezért toltam fel pendriveról.
-
sebyoz
csendes tag
Szia!
A TV nekem sem találta, azért is ment pendrive-ról, de sajnos lényeges infóval nem fogok tudni neked szolgálni, mivel nem vettem észre semmi különbséget. Talán a premium alkalmazások között lett még pluszban pár, így már ennyivel többet nem fogok soha használni...
A lényeg, hogy a smarth-share-en kívül nem használom a TV okosságait, a TV-zésben a PLEX-en keresztüli
médialejátszásban pedig nem észleltem különbséget.Az LG LED-LCD TV-k fórumot szoktam még bújni, de ott sem írt senki lényeges különbségről.
-
janezs
csendes tag
Én igazából netre használnám, filmet külső meghajtóról nézném de azért jó lenne ha egy youtube videó nem akadozna,a netem 10Megás elvileg bírni kellene de ugye nincs tapasztalatom mivel még nincs meg a tv csak találtam egy sticket 6000ft-ért ami használt ezért kezdtem el gondolkodni a wifin.
-
OldMike
őstag
-
OldMike
őstag
Csak részben tudok válaszolni, mert a 660S-hez alapból jár, tehát a beszerzési lehetőségeket nem ismerem.
A tévédhez a 3D gombosat ajánlott megvenni, mert az ilyen tartalomnál direktben tudsz átkapcsolni, bár nálam a legtöbb esetben a tévé érzékeli a tartalmat, és átkapcsol. A kérdőjeles gombbal a súgót lehet előhívni, ez azért nem olyan gyakori igény, egyébként meg a beállítások menüben is elérhető.
Azt hiszem (de ezt 620 tulajok jobban tudják) azért kell a dobozos, mert a tévé fel van ugyan készítve, de egy USB-s vevő kell hozzá, valószínűleg ez van a dobozban. Megjegyzem, hogy ez nekem egy kicsit furcsa, mert szerintem a hagyományos távirányító is rádiójellel működik (legalább is a szokásos LED nincs rajta).
A használatról annyit, hogy a smart funkcióknál nagyon jó (szinte elengedhetetlen), a tévét is teljeskörűen lehet vele irányítani, de bizonyos esetekben kevésbé direkt módon (egy-két plusz gombnyomás kell), mint a hagyományossal. Ugyanakkor a görgetőgombbal szinte száguldani lehet a csatornalistában.
(vannak akik a billentyűzet+egér kombóra esküsznek, a smarthoz biztos, hogy jobb, de a tévét ezekkel nem lehet irányítani; illetve okostelefonnal is lehet irányítani, de ehhez nem tudok hozzászólni, olyanok véleménye lenne jó, akik használják) -
atala
addikt
Igen, az ingadozás zavar.
A routerem, egy T szolgáltató által adott. Cisco EPV3925. Benne van a kábelmodem is. De van egy másik routerem is, majd lehet, hogy azt közbeiktatom, és megnézem mit csinál.
Készítettem két videót. Az egyik a UPC sebesség mérőjével, a másik pedig a datanet, hogy lássátok, mi is az az ingadozás, ami engem zavar. -
atala
addikt
Érdekes, hogy a feltöltési sebesség mérésnél nem annyira ingadozik, de ott is látszik, hogy megy, egy kicsit megáll, majd megint megy. Közben csak kicsit csökken a mérési szám.
UTP kábelt már cseréltem, hármat is kipróbáltam.
Szerintem nem szereti a tv böngészője a nagy sebességű internetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Könyvajánló
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Samsung LCD és LED TV-k
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest