Új hozzászólás Aktív témák
-
lala48
csendes tag
asszem megfejtettem. dvr ki. talán ez a megfejtés?
-
lala48
csendes tag
Hi.
amikor tv nézés közben megnyomom az ok gombot, akkor kiderül, hogy épp rögzítem az adott müsort. Ez automatikus, vagy én csinálom v hogy? -
lala48
csendes tag
válasz
zsakaizoltan #1029 üzenetére
Így teszek. Köszi a segítséget.
-
lala48
csendes tag
válasz
wombator #1027 üzenetére
Az interhifinél vettem,és azt gondolom hogy korektek voltak, mert felhívták rá a figyelmem, hogy így lett be állítva, de ha akarom át állítják k eura, csak én akkor nem nagyon értettem, hogy mi a külömbség. de egy telefon, és át állítják. a kérdés csak az hogy akkor nekem miért lesz jobb?
-
lala48
csendes tag
Sziasztok.
Ahogy olvasgatom a fórumot, lassan rá jövök hogy az én tv nem jól működik.
Nekem se origó, se mtv, semmi olyan ami Magyar lenne. Próbáltam mindent állítgatni, de nem lett jobb. Mindenhol azt olvasom, bogy ezek az appok már gyárilag rajta vannak. Próbáltam az ország beállításoknál, de nem volt Magyar o. Milyen be állításoknál találom a hazai dolgokat?
Köszi -
lala48
csendes tag
digis kábel tv-m van, digitális adással. nemtaláltam Magyar o-t, Németre van áll.
a scartos cucc át kapcsolta a régi tvt is, de most hogy írok rájöttem, hogy annál is a scartos kép jött be, csak ott egy adó, ennél meg egy menü kép.
de inkább a nyelv választás izgat.
semmit nem telepitettem v frissítettem, teg du jött haza, éjfélig szeretgettem, aztán fel adtam. -
lala48
csendes tag
Sziasztok.
Egy napos tulajxonos vagyok, ebbõl adódóan tapasztalatlan.
Miután be állitottam a csatornakat, néhánynál angol nyelvü lett az adás. miután a gyorsmenüben át állitottam magyarra, jó lett. De egy csatorna váltás után, vissza állt angolra. mit rontok el?
A másik, amikor be kapcsolom, nem az antennát választja bejövő forrásként, hanem a scart- ot,és így előbb át kell álitani antennára, csak utána van adás. a scart-ba be van dugva egy dvd író.
Segítsetek ha tudtok, fél éjszaka nem aludtam! Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest