- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Yogibear974 #2467 üzenetére
Valószínűleg az lesz. Kap egy Inteles stick-et.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Yogibear974 #2456 üzenetére
Gondolom ezt is úgy oldják meg mint előzőleg, hogy addig nem tudod a smart részt használni amíg el nem fogadod a szerződési feltételeket (ami automatikusan kiszedi a YT appot a háttérben). Amúgy tényleg menjenek az anyjukba. Még a végén a 3D funkciót is kiszedik (nem lesz kapcsolható
).
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Yogibear974 #2451 üzenetére
Mi a verzió? Nálam semmi nincs (04.62.12), YT app megvan, a Premium appok közt.
2016.11.14-én kivették a Skype-ot, az tuti. -
kriszpontaz
veterán
válasz
Yogibear974 #2427 üzenetére
Nálam sima USB 2.0 3,5"-os külső winyóval sem és 2,5"-os külső winyóval sem volt ilyen gond.
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
A Netflix ott figyel a premium alkalmazások közt!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Yogibear974 #2405 üzenetére
Spanyol LG oldalon fent van a kompatibilitási lista.
A 2012-es modellek mind benne vannak. Ha még nincs Netflix app a TV-n, a következő szoftverfrissítéssel bekerül.
-
kriszpontaz
veterán
A hamarosan nem a Netflix lesz?
-
kriszpontaz
veterán
Legutoljára egy éve néztem, már akkor is fent volt.
A CPU MediaTek MT5369.MTK platform uses new EPK file structure and has removed RS232 port, limited serial connection availability is provided with ATEN UC-232A adapter connected to first USB port (APPS).
Characteristic for MTK platform models is builtin RJ45 Ethernet socket and availability of NetCast 3.0, SmartApp services and web browser with Flash 10 compatibility.
A rendszer NetCast 3.0. Nem egyszerű eset.
-
kriszpontaz
veterán
Tévedtem, valamikor lefrissített a TV amikor nem vettem észre.
-
kriszpontaz
veterán
Nálam mostanában soha nem kínálja fel, csak ha manuálisan rákeresek. Pedig be van állítva az auto update, és vezetékesen kapcsolódik a hálóhoz.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Kobold666 #2322 üzenetére
Szia, tudtommal nem, de láttam videókat róla. Panelhiba. Sajnos ebben a TV-ben a panel fejjel lefelé van beépítve, tehát a vezérlés a panel alján van. Vigyázni kell vele takarításkor mert ha Clean vagy valami belefolyik, azonnal tönkre vágja. Ezen nem nagyon lehet segíteni. Az alsó szegmensenkénti szalagkábelek és a rajta lévő elektronika döglött meg, de az egyben van az LCD-vel, cserélni külön nem lehet.
Egy LG szervizben azért megnézetném hátha nem eget verő a javítási költség (ha szánsz rá annyit).
-
kriszpontaz
veterán
3-tól felfelé bekeményít kézi kamerás felvétellé
. (Gyakorlatilag a képkockák közé számol egy interpolált plusz vagy akár több képkockát is. Ezért lesz a 25 fps filmből 30 vagy afeletti folyamatos kép, ami persze elveszi a filmszerű élményt (lsd.: Assassins Creed magyarázat)).
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Mrdevil #2309 üzenetére
Nem kell sokáig idegeskednek, a FB után úgy is kipucolják ezt is a TV-ből, utána meg nem lesz szinte semmire sem jó a TV-zésen kívül csak filmet lejátszani DLNA-n.
Egy valamit nem értek, hogy most a HTML5 miatt nem lesznek kompatibilisek a TV-k, vagy a bennük lévő SOC ilyen fostalicska, vagy csak simán kibaszás ez az app irtás? Meg lehet nézni a 2014-es WebOS TV-ket. Simán elvinnék az új szoftvert, de neeeeem, nehogy jó legyen a parasztnak ha megvette, egyes funkciókat beleraknak, a többiért meg vedd meg az "új" modellt ami semmiben sem jobb mint a tavalyi.
-
kriszpontaz
veterán
A TruMotion-al finoman bánj, mert szappanoperát csinál minden műsorból ha felveszed. Én egyéni beállítással 2-es fokozaton tartom (HD műsorok alatt ha ki van kapcsolva szaggat a kép gyors mozgásnál). Amúgy a topikhoz tartozó cikkben le van írva kb milyen beállítás az ideális.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Motion_Blur #2295 üzenetére
Nincs, csak innen indul a lavina, hogy a fele alkalmazást kiirtják.
-
kriszpontaz
veterán
Srácok, kéne egy kis segítség. Ha másnak is van UPC HD CI+ tapasztalata nyugtasson már meg.
Van egy LG 42LM620S TV-m. Kaptunk egy csomagajánlatot UPC Digital Bronze + 22 HD csatorna csomagra, amit megrendeltünk CI+ kártyával.
Nagy nehezen sikerült behangolni a TV-t és az autentikáció megtörtént, de:
- a TV minden bekapcsolásánál a kártyát újból és újból autentikálja, majd még a kódolatlan csatornán is kódolt adást ír ki (pl. M1, M1 HD) kb 5-10 másodpercig amire magához tér
- csatornaváltásnál majdnem mindig felugrik a hibaüzenet hogy nincs jogosultságom az adás megtekintésére, ami fél másodperc múlva eltűnik és a csatorna rendben megjelenik
Ezek az hibaüzenetek folyamatosak lesznek? Tökre irritáló. Azért választottam CI+ modult hogy kevesebb gondom legyen vele erre tessék.
A TV szoftvere a legfrissebb. A hálózat azonosító rendben be van állítva. Minden csatorna bejön csak ezzel a random irritáló hibaüzenettel. Lehet ezzel valamit kezdeni? -
kriszpontaz
veterán
válasz
brown26 #2242 üzenetére
Nekem azon lóg. Nem fix, hanem állítható mert a TV nem középre került hanem bal oldalon van a falon és olyan kellett amit ki lehet fordítani. Stabil, strapabíró, jól terhelhető, függőlegesen és horizontálisan is állítható, beállítás után fixálható. 20K körül volt.
HAMA Ultraslim Fullmotion (1 karos)
A 2 karosról egy teszt.
Többféle is van. -
kriszpontaz
veterán
válasz
logitech25 #2233 üzenetére
TV típust nem mondtál, de ha minden jól megy és a DLNA megosztást is kezeli a TV, akkor erről a linkről letöltöd az alábbi .zip fájlt és telepíted. Elindítod, a beállításokban megadod a megosztani kívánt mappáidat és megvárod amíg a szoftver indexeli az állományt. Utána a TV-n már látni fogod. A normál mappa megosztást a TV nem tudja kezelni (Linux Samba, vagy Windows share).
kép:
-
kriszpontaz
veterán
Tudja valaki hogy a UStream app miért került ki a TV AppStore-jából? Frissíteni akartam, erre kiírta hogy nem lehetséges és el is tüntette. A Store-ban sincs sehol. Pedig jó alkalmazás volt. Komolyan mondom ez a TV egyre hülyébb minden frissítéssel.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kissadam22 #2177 üzenetére
Ja nem, hülyeséget írtam. A letölthető firmware nevében nincs utalás? 2 magos proci az tuti.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kissadam22 #2177 üzenetére
Valamilyen Mediatek cucc, 1 magos.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Yogibear974 #2152 üzenetére
Ezt én is észrevettem. Tegnap teszteltem kíváncsiságból, a bejelentkezett fiók miatt tetü az elején mire mindent letölt, be cache-el, de utána jó sebességgel ment (a TV-hez képest). Igazán kiadhatnának rá egy WebOS-t, szerintem elketyegne rajta (elvileg a 2013-as LA modellek megkapják az új OS-t).
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Yogibear974 #2120 üzenetére
Nem tudom, de én is meguntam és frissítettem pendrive-ról. Változást nem vettem észre.
-
kriszpontaz
veterán
Az LG oldalán lévő új SmartShare szoftver viszont minden eddigi megoldásnál jobban teszi a dolgát. Mindenkinek ajánlott letölteni aki PC-ről DLNA-n keresztül oszt meg tartalmat.
-
kriszpontaz
veterán
A TV még mindig nem ajánlotta fel az új szoftot, nincs kedvem pendrive-al szerencsétlenkedni. Mit tökölnek ennyit?
-
kriszpontaz
veterán
Bocs, a Smart részben az értesítések alatt visszaolvastam a kapott üzit, szerintem ez a mai Update-re vonatkozott. Most legalább csináltak is valamit. A Game World Service-t viszont lelövik.
Amúgy nekem ilyen gyors még sosem volt a TV mint most. Már akkor tetü volt amikor megvettem.
Most tesztelem a YT-ot.
-
kriszpontaz
veterán
A SMART rendszerben egy kép fogadott egy figyelmeztető szöveggel. A Game World inicializált, beléptem mert nem voltak kis ikonok, majd kiléptem belőle és egy figyelmeztető ablak villant be. Elvileg a Game Wolrd-ről már hallottam hogy megszűnik, vagy úgy tudom le fogják cserélni azt is.
Le akartam fényképezni de addigra eltűnt. Figyelmeztetnek hogy a készülék számára egy nagy szoftverfrissítés várható, mely magasabb szintre emeli a TV által elérhető funkciókat.A szerződésben amit olvastam WebOS-ről is volt szó (lehet hogy csak az új TV-k kapcsán), megmondom őszintén lefosnám a bokám ha arra váltana az LG. Viszont örülnék neki, de ez csak egy ábránd.
Végre újra gyorsabb a smart rész, sokkal gyorsabb. A HOME gombra 2-3mp alatt reagál és vált.
-
kriszpontaz
veterán
Újraindítottam, Jogi megállapodás változás van. Most olvasom mi van.
A TV szoftveréből lett opensource verzió. Lehet eddig is volt, nem tudom.
A szerződés szerint folytatódik az adatgyűjtés, de muszáj beleegyezned.
-
kriszpontaz
veterán
Én is frissítettem USB-ről az új szoftverre a TV-t, hát a Smart rész egyre lassabb minden frissítéssel. Gyakorlatilag 15 másodperc mire belép a Home gomb után, és mocskos lassú.
Nagyon gáz hogy egy MTK procira ennyire nem lehet optimalizálni. -
kriszpontaz
veterán
Valószínű a program amivel megosztottad nem támogatja az MKV fájlokat.
Én a Serviio-t használom. Mindent lát és szépen konfigurálható. Magyarul is tud. -
kriszpontaz
veterán
Nem csak ott fagy, videolejátszás közben is használhatatlan lesz a TV idővel. Úgy lefagy hogy semmivel nem tudod észhez téríteni. Kikapcsolásra is vagy 30mp mire reagál.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Mrdevil #1966 üzenetére
Ugyanaz a helyzet mint a 4Kval ami most jön. Tartalom nuku, de nyomják. A 3Dről is az iparág fele kezd leszállni, a kísérleti 3D csatornák mögül is szépen kivonulnak, a 3D filmek nagy része meg csak utólagos 3D, ami ugye nem az igazi. Én játékok alatt is használom (már amelyik támogatja) és pl. a Trine 2 baromi szépen néz ki 3Dben csak hogy egy példát hozzak fel.
-
kriszpontaz
veterán
Felraktam a legutolsó firmware-t, mintha gyorsabb lenne a TV, csatornaváltás, médialejátszó.... nektek külső winyóról filmlejátszás közben szokása meg-meg akadni a filmnek? Mintha töltene a winchester, olyan 1 másodpercre megáll a kép és hang majd megy tovább?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
szegab1986 #1829 üzenetére
Ezt nálam sorozatosan megcsinálja, nem értem miért.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Ferenczi Áko #1700 üzenetére
Normál UTP kábelen keresztül netről a TV letölti. Amennyiben nem tenné meg, a beállítások menü alatt letölthető. Mellesleg semmi változást nem látok.
-
kriszpontaz
veterán
Amúgy ennek a TV-nek a SMART programcsomagja ennyire gyér? Alig van normális alkalmazás a TV-re. Így a SMART része csak a hálózati megosztásban merül ki nálam. Meg persze mivel tetü lassú, alig használom.
-
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Polllen #1628 üzenetére
Rákerestem, a háttérvilágítás vezérlése másabb picit, a panel ugyanaz.
Local Dimming. -
kriszpontaz
veterán
válasz
Scarletiel #1620 üzenetére
Nekem LM620S van. A 660-as mellette volt, de semmi különbséget nem láttam. Szerintem a panel ugyanaz, de a tulajok majd megmondják
.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Polllen #1526 üzenetére
Asszem olyan 4ezerre mondták a párat, de nem vagyok benne biztos.
Nagyjából ennyi. -
kriszpontaz
veterán
A Samun gyárilag túl vannak húzva színek, de ne felejtsd el hogy az LG-ben IPS panel van. Azért a kettő nem ugyanaz, főleg betekintési szögben. Én egymás mellett néztem a Media Marktban egy Samsunggal, de nem volt jobb a Samu képe, de ez mindenkinek egyéni döntése melyik tetszik neki. Én a Passzív 3D miatt vettem ezt mert a tököm se fog 20 ropit költeni aktív szemüvegre, ha kell, meg ott a Dual Play, ami még jól jöhet ha jön hozzá a PS4.
-
kriszpontaz
veterán
A Youtube kliens tényleg lassú mint a bűn. Nem tudom milyen volt azelőtt, de olyan mintha direkt cseszték volna el hogy vegyél 2013as modellt 2 magos procival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- EA Sports WRC '23
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest