Új hozzászólás Aktív témák
-
coxy01
tag
Hello.
A TV-d az jó, csak sajna nem jó régió van a szervíz menüben kódolva és így nem jönnek be a magyar tartalmak. Ha nem tudod a setup menüben magyarországot régióként beállítani (itt: [link] ) akkor 2 módszered maradt, hogy ha újonnan vetted visszaviszed és reklamálsz, ha viszont nem új és kéztől vetted akkor az gáz. Viszont van két megoldás amivel elérhető a szerviz menü és átállítható a helyes régió. EZT NEM PRÓBÁLTAM CSAK ÉN IS TALÁLKOZTAM VELE, DE AZT ÍRJAK MŰKÖDIK. CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!
ezután ha megvan a szerviz menüd a fent leírtak szerint utána (mástól idézve):
"tool options-ban megkeresed a country région code menüt, asszem tool options 4
beállítod a 04 re ez európa
country code ot kikeresed east europe-ot
country marad alapértéken, tv újraindít és kész.Vagy próbálhatod ezt a módszert is:
A TV és a pc-d egy hálózatban legyen!
hálózaton keresztüli eléréshez:
feltelepíted a python 3.2.3. win 7 64 bites progit
utána letöltesz egy lg commander progit,
elindítod és beírod a párosító jelszót amit megjelínít a tv a jobb alsó sarokban
utána beírod a képernyőn megjelenő szervíz kódot amit a progi felajánl
utána a tv saját távkapcsolóval beírod a 0413 kódot és matathatsz a service menüben"innen idézve: [link]
Hátha tudtam segíteni!
üdv -
coxy01
tag
Hello.
Köszi, azt hittem mondasz valami biztató újítást. Az lenne még a kérdésem, hogy neked nem csinál néha olyat a tv, hogy bizonyos alkalmazásokba belefagy, és nem lép ki belőle? Van hogy nekem semmilyen gombnyomásra (power sem) reagál! Várnom kell vele, van hogy 30 másodpercet és csak azután tér magához. Illetve nekem már írt youtube-nál, és böngésző használatánál "elfogyott memóriát"
neked produkált már hasonlót? Te miért választottad a pendrive-s frissítést?
-
coxy01
tag
Hello.
Látom azt írod, hogy megcsináltad a frissítést a 04.10.43-as verzióra. Írd már le a tapasztalataidat, mi változott a 04.10.37-es verzióhoz képest (nekem most ez van) és, hogy érdemes -e feltelepíteni! Mert nekem érdekes módon a tv netről magának nem találja meg. Pendive-s frissítést meg még nem csináltam. köszi
-
coxy01
tag
A routered jó. De szerintem minden számíthat (beton vagy tégla, van benne vasalás vagy nincs, egyéb zavaró jelek, stb.), de ez addig nem derül ki míg ki nem próbálod. Ha már mindenképp wifi-t akarsz, akkor javasolnám, hogy ahol a tv van próbáld ki egy wifi-s telefonnal pl. (valami androidos kiírja) a jel erősségét és sebességet. Ha legalább 85% jeled van és a teszteknél a ping valamint a le és feltöltés is jó, akkor nagy valószínűséggel a tv wifi-s adapterével is hasonlókat fogsz mérni! Bár én még mindig a vezeték párti vagyok de, a 6Eft.-os ár elgondolkodtató.
-
coxy01
tag
Hello!
Én vezetékkel használom, mert közel a router. Nekem konkrétan nincs vele tapasztalatom, de olvastam másoktól volt akinek nem ment teljes sebességgel a net és akadozott a filmek lejátszása is wifin. Én inkább a falfúrást és a vezetékelést javasolnám. Az a 15m nem sok és stabilabb lesz a kapcsolat és nem utolsó sorban jóval kevesebből megúszod! Ja és marad egy szabad USB-d is.
-
coxy01
tag
Az AN-MR300 Magic Motion távirányítóval kapcsolatban tudtok infókat mondani? Jól működik, érdemes használnni, hol tudnám megbízható helyről megvásárolni, mert olvastam létezik nem dobozos belőle amiben nincs a vevő. Valamint miért látok a netem [?] és 3D gombosat? Ez most két különböző típus? Melyiket rendeljem?
32lm620s
-
coxy01
tag
Nem tud nekem valaki ajánlani vezeték nélkül touchpados billentyüzetet, ami működik is? Érdemes szerintetek ebbe a Magic Motion távirányítóba beruházni? Egyébként ti mit használtok?
válaszokat kössz.
-
coxy01
tag
Még mindig nincs egy bátor jelentkező aki kipróbálná a 04.10.43 sw. telepítését?
megköszönném ha valaki tesztelné és írna róla!
-
coxy01
tag
Megjött a válasz az LG-től!
Idézem:9/12/2012
Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot LG Electronics
Tisztelt .........!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Azért nem éri el a tv a weblapunkon fent lévő szoftvert mert nem egy szerveren keres. Feltelepítheti a neten fent lévő firmwaret a tv készülékére, de sajnos nincs informácionk milyen hibákat javít a tv-n. Ha rendesen működik a tv készülék és ön nem tapasztal hibát akkor nem javasoljuk a frissítést.
Reméljük tudtunk segíteni.
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Received Date : 28/12/2012 12:28 35
The type of inquiry : Software/Hardware updates
Product/Model No. : LCD TV ( 33" Under )/32LM620SPuff! Hát nem vagyunk előrébb! No meg ezt a "nem egy szerveren keres" dolgot nem értem?
-
coxy01
tag
válasz
zsakaizoltan #854 üzenetére
Írtam az LG-nek levelet ezzel a szoftver frissítéssel kapcsolatba, hogy mikor lesz tv-vén letölthető a 04.10.43-as és alapjában mi a különbség a két sw. között. Külső eszközről nem merem frissíteni egyelőre. Ha kaptam választ megírom.
-
coxy01
tag
Hello.
Bocs de nem értem az utalást: "Szerintem neki is szaggat". Nekem a teszt mérésénél az adat állandó, tehát nem ingadozik le-fel. A ping is jó, igaz nekem a net csomagomból kifolyólag a sebesség sajna nem a leggyorsabb. Javasolnék még esetleg egy UTP kábel cserét, mert lehet az is a hiba forrása! Ami meg az alkalmazások sebességét illeti, abban az LG-nek még fejlődni kell kicsit.Van, hogy nekem is egyes alkalmazás ami pl. adatkapcsolattal jár, az ő szerverükre lassú és nehezen töltődik be pl. 3DWorld
de ez sem mindig állandó. Hát rá kell tudni, hogy bárhonnan is nézzük ez csak egy TV
-
coxy01
tag
Helló!
A probléma ott van , hogy a switch nem elég. Szükségeltetik egy router, ami az ip címet osztja a gépnek és a tv-nek. Működhet még esetleg úgy a dolog ha nincs routered, hogy gépet simán tv-hez (cross-over UTP) kábellel közvetlenül összekötöd, így a windows oszt címet a tv-nek. Készítés házilag (cross-over bekötés, alul): http://utp.atw.hu
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest