- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kmarci25 #1454 üzenetére
Helló!
Hosszasan kell nyomni a virtuális betűn a MM görgető gombját és előjön az ékezetes krakter. Persze utána ki ell törölnöd a szövegben a nem ékezetest, mert addgra már ott mgjelent. Hülye egy mgoldás, nem mindig sikerül az ékezetes karakter. A virtuális bill. az ENG felirat kell,hogy legyen akkor magyar a kiosztás.
Egyébkét a wifi bll. pölö nics hosszú i, ha leütöm és ALT GR+V-re nem ez @, hanem bill. kiosztást vált. Szóval van azért érdekesség. Nem szólván a karakterek folytonossági ismétléséről. Bár lehet, hogy ez távolság és app függő is :-o
-
OldMike
őstag
válasz
kmarci25 #1442 üzenetére
MR-rel írtam, nem tudom hogy azon a görgő lenne-e az enter? Próbáltam azt hosszan nyomni, de arra semmi sem történt. A billentyűzet jobb oldalán azt jelzi, hogy magyar. Egyébként amikor angolról magyarra váltom a billentyűzetet, akkor középen felvillan egy kis ablak, amiben English felirat látszik
-
Mrdevil
addikt
válasz
kmarci25 #1389 üzenetére
Azért ez a lista is furcsa, nézegettem már én is ilyet. Sok ellen példát lehet mondani pl a Fake/Real filmekre is. Tehát pl ami fake, és mégis jó 3D-s élményt ad, nekem ilyen a Bosszúállók. ( meg is fogom venni eredeti Blu-Ray-en ) Real 3D, és mégis számomra nagyon gyenge volt pl "The Amazing Spider-Man". De fordítva is igaz, nagyon erős látványos 3D - Real - "Final Destination 5. Filmtől függ erősen.....
-
xpedient
tag
válasz
kmarci25 #1198 üzenetére
Lehet rossz a szemem a 3D-hez, bár kb. 6 ember nézte még rajtam kivül, és hasonló véleményen voltak.
Egyébként nekem a vásárlásnál abszolut nem volt szempont a 3D, sem az okostv. Csak ha már benne voltak, kipróbáltam őket.
Senki nem mondta hogy nekem 42"-os Samsung kell. Nem tudom honnan vetted ezt. A 3D-je nem érdekel egyiknek se, nekem más tulajdonságok fontosak. De én nem itélem el aki amiatt vesz tv-t. Mindenkinek mások az igényei. Van aki csak fullhd-t néz, van aki meg csak tv adást. Nekem pl. nem szempont egy meccsnézés közben, hogy az utolsó fűszál rezdülését is lássam.
Azt hittem ez a fórum erről az LG tv-ről, és annak tulajdonságairól szól. Nekem volt ilyen, és leirtam a tapasztalataimat.
Többet nem tudok hozzátenni ehhez a témához. -
xpedient
tag
válasz
kmarci25 #1193 üzenetére
Kedvedért leültem a tv-m elé 2m-re. Nekem ott is ugyanolyan volt a 3d hatás mint 6m-ről.
Lehet hogy én vagyok különleges, de nekem nem azért kell egy TV, hogy az utolsó pixelt is lássam a kijelzőn. A full hd 6m-ről is szép 42"-oson. De legtöbbször nem azt néz az átlagember a tv-jén.
A mellékelt táblázat szerint nekem 3m-es képátlójú tv kellene. Hát elég érdekes. Ismeretségi körömben elég sok 42"-os tv van, senki nem 2m-ről nézi. Meccset nézni is mikor lemegyünk a kocsmába, ott a hátsó sor kb. 10m-re van, és onnan se nagyon panaszkodnak hogy nem látnák a 107-es tv-n a képet. -
válasz
kmarci25 #1033 üzenetére
Zöld lámpást vittem el. Viszont a 2 képet össze se tette. Az eladónál volt a távirányító ő szerencsétlenkedett vele valamit.
Másik kérdésem, hogy PC vagy Media playerrel érdemes összekötni? Ha jól tudom pc-vel kötöm össze nem kapok akkor Hz mint amit tud a tv. Vagy nagy hülyeséget mondtam? -
tokman6
csendes tag
válasz
kmarci25 #990 üzenetére
Nyilván nem lehet vele mozgásérzékelős játékokat játszani, de az érintőképernyőt minden területen ki lehet váltani egy egérrel és egy billentyűzettel... de amúgy a 20E-res kategóriához adnak kis billentyűzetet amit kb úgy lehet használni mint a tv magic remot-ját...
Vaterán érdemes körülnézni, annak aki szeretné valóban használható smart tv-ként használni készülékét. -
Wratek
csendes tag
válasz
kmarci25 #986 üzenetére
Köszi a hsz-eket. Sajnos ettől függetlenül még felhúztam magam
Ha ezt tudom nem adok ki a smart részére plusz pénzt. Van 3 aplikáció rajta, amit néha használok. Szóval becsapva érzem magam, de akkor ezek szerint mindegyik TV smart része kukába való.
Egyébként olvastam itt, hogy van új frissítés, amit a TV nem lát. Feltettem, erre megint elérhetetlen az MTV videótár app. (coming soon) Fejlődnek
-
Wratek
csendes tag
válasz
kmarci25 #983 üzenetére
...amin van internet, böngésző, tárhely, (külső) HDD és USB támogatás, processzor, stb. Én úgy érzem, hogy már csak a szoftver támogatás hiányzik hozzá. Ha meg majdnem minden feltétel megvan, akkor némileg jogos az elvárás. Ha van böngésző, szeretnék internetezni is...E-mailt nézni (esetleg csatolmányt is megnyitni), teljes képernyőn nézni videókat, utalást elintézni (ami megy is, csak pl üzeneteket nem nézhetem meg az OTP honlapján, mert az már felugró ablak...). Mer ha már odaírják, hogy van rajta internetezési lehetőség, meg böngésző, akkor a buta vásárló hajlamos arra gondolni, hogy majd internetezni fog a TV-n. A balga.
-
atala
addikt
válasz
kmarci25 #771 üzenetére
A T kapja be! Egy hölgy vette fel a műszaki segítség nyújtásnál, aki persze nem tudott válaszolni, így kapcsolt valakit. 14 perc után fel is vették, és kiderült, hogy valami szerviz.
Azt mondták, hogy a T nem támogatja ez a lehetőséget, azt viszont nem tudta megmondani, hogy ha én veszek egy conax (CL) modult, és bele teszem a kártyát, akkor fog-e működni.
Nagy valószínűséggel nem fog, mert a kártya össze van párosítva a beltérivel, de ez csak az én véleményem. Ki kellene próbálni, de ha nem működik, akkor kidobok 8 ezret az ablakon.Azt már kipróbáltam, hogy csatlakoztattam a tányér kábelét a tv-hez, és megkerestem a csatornákat. Az összes t csatorna bejött, és még mellé sok török, meg orosz csatorna. Persze a T-s csatornáknak csak a nevei voltak, adás nem jön kártya híján.
-
OldMike
őstag
válasz
kmarci25 #750 üzenetére
A regisztráció módját én is meg tudom erősíteni. Ma csináltam. Használtam az ellenőrzést, de először türelmetlen voltam, és a visszajelzés megérkezése előtt akartam továbbmenni. Persze jött a redundáns üzenet szöveg. Ezután kivártam az email ellenőrzésre érkező választ, csak utána mentem tovább. Ekkor már írta, hogy küldték az email címemre a levelet, és azzal befejeztem a regisztrálást. Felkínálta a böngésző megnyitását, de én a számítógépen néztem meg, és kattintottam a megfelelő helyre. Így is sikerült gond nélkül.
Ja, és freemail-es címet használtam. -
japy
őstag
-
tokman6
csendes tag
válasz
kmarci25 #709 üzenetére
Minden rendben lesz, ismerős a boltos, már 2007 óta működnek folyamatosan. a vaterán is van amúgy boltjuk. gyári garanciás eredeti termékekkel foglalkoznak csak.
Konkrétan úgy mondta hogy ha megvettem, regisztráljam be az lg oldalán vagy hol, és ha hiba van a gépezetbe, telefonálok az lg-hez és kijönnek elviszik, vagy helyben megcsinálják ha tudják. Ha jól értelmeztem a szavait. de addig még úgy is beszélek vele
-
totyogó
csendes tag
válasz
kmarci25 #515 üzenetére
A 640-es már vékony kávás. van benne Wifi, és tud local dimminget ami nem egy utolsó dolog, elméletileg szebb/részletgazdagabb a fekete megjelenítése. A talpa is forog azt hiszem. Nekem 620-as van annak is forog a talpa de elég szűk határok között kb. 20 fokot jobbra-balra.
Bocsi hogy én válaszoltam -
csuzso72
tag
válasz
kmarci25 #410 üzenetére
Én is jókat találtam róluk. Nagy előny a helyszíni beüzemelés, mivel egy LG IPS-es monitoromat már megvétel után cseréltettem pixelhiba miatt. Ott postázásos móka volt.
Én egyre inkább a 42LM640 mellett vagyok (620 volt tervbe véve), viszont az LM660 "csak" 9 ezerrel lenne drágább. Ha a remote nem kellene, azt lehet el lehetne passzolni majd ennyiért... De én egyéb különbséget a két tv között nem találtam.
-
csuzso72
tag
válasz
kmarci25 #406 üzenetére
Szerintem mindkettő igaz. Tud felvenni, időt eltolni, stb, de csak arról a csatiról, amit nézel éppen. Ha jól láttam ez alól csak a smart funkciók a kivételek, tehát pl a böngésző használata mellet tudsz mást nézni, vagy rögzíteni, de azt nem tudod, hogy m1-et nézed és az m2-t rögzíted. Legalábbis nekem így jött le, mivel ahoz két tuner kellene.
Viszont nekem is lenne kérdésem:
LM620, LM640 között lényeges a különbség? Számszerűsítve: 36 ezer forintot megér (42" nál)? Wifit nem hiszem, hogy kihasználnám, mivel kábelen akarom a hálózatot eljuttatni a Tv-hez.
Az LM640 és az LM660 között csak a MagicRemote a különbség? Mást nem igazán találtam.Edigital hangprojektora szerintem nekem nem kell, ezért inkább a Pcdremshopból (Kalocsa) tervezem a vételt. Van tapasztalat velük kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest