- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
-
coxy01
tag
Hello.
A TV-d az jó, csak sajna nem jó régió van a szervíz menüben kódolva és így nem jönnek be a magyar tartalmak. Ha nem tudod a setup menüben magyarországot régióként beállítani (itt: [link] ) akkor 2 módszered maradt, hogy ha újonnan vetted visszaviszed és reklamálsz, ha viszont nem új és kéztől vetted akkor az gáz. Viszont van két megoldás amivel elérhető a szerviz menü és átállítható a helyes régió. EZT NEM PRÓBÁLTAM CSAK ÉN IS TALÁLKOZTAM VELE, DE AZT ÍRJAK MŰKÖDIK. CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!
ezután ha megvan a szerviz menüd a fent leírtak szerint utána (mástól idézve):
"tool options-ban megkeresed a country région code menüt, asszem tool options 4
beállítod a 04 re ez európa
country code ot kikeresed east europe-ot
country marad alapértéken, tv újraindít és kész.Vagy próbálhatod ezt a módszert is:
A TV és a pc-d egy hálózatban legyen!
hálózaton keresztüli eléréshez:
feltelepíted a python 3.2.3. win 7 64 bites progit
utána letöltesz egy lg commander progit,
elindítod és beírod a párosító jelszót amit megjelínít a tv a jobb alsó sarokban
utána beírod a képernyőn megjelenő szervíz kódot amit a progi felajánl
utána a tv saját távkapcsolóval beírod a 0413 kódot és matathatsz a service menüben"innen idézve: [link]
Hátha tudtam segíteni!
üdv -
OldMike
őstag
Azt gondolom, hogy a nyelvi hiba inkább a kábelszolgáltatóhoz lesz köthető. Korábban nekem is volt olyan 620S-em, amin nem lehetett Magyarországot beállítani, de nem volt ilyen nyelvi gond (más szolgáltató, digitális csomag, CAM-modullal). Nálam a smart részben nem voltak magyar tartalmak, és a csatorna nevek és információk ékezetes betűi helyett voltak vad karakterek. Azt megelőzően egy másik tévén STB-vel vettem ugyanezt a csomagot, akkor előfordult néha (ha többnyelvű volt a csatorna), hogy más nyelvre váltott. Ki lehetett javítani az STB menüjében, és akkor sokáig jó volt.
Akkor is a SCART-os kép jön be, amikor teljesen (főkapcsolóval) elzárod a DVD-írót? -
OldMike
őstag
Szia!
Az elsőhöz tudni kellene néhány dolgot:
Saját antennád van, műholdat veszel, kábeltévé (analóg vagy digitális) előfizető vagy, használsz-e STB-t?
Magyarországot állítottad-e be országként (a menü nyelve biztosan magyar, de ettől az ország még nem feltétlenül az)?
A másodikhoz:
A SCART-tal bekötött eszköz tud adni bekapcsolójelet, bekapcsolt állapotban, és olyankor magához veszi a kezdeményezést. Standby állapotban - tudomásom szerint - nem tesz ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest