- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
arnicode #1104 üzenetére
A saját tapasztalatomat tudom leírni. 2,1-es Logitech Z323 aktív hangfalam van. 2*6 W és 18 W mélynyomó, nekem nagyon bejött. Két érdekesség: a sateliteken hátul is van hangszóró, ha van a hangdobozok mögött egy kis szabad tér, akkor jobb a hangzás. A másik: ezen tulajdonképpen 2+1 bemenet van, egy a beépített vezeték (jack), egy RCA sztereó aljzat, és egy jack aljzat, ha valaki karaokézni akarna.
Nekem korábban kellett kettő, mert a tévémen semmilyen audió kimenet nem volt, így aztán az egyik bemenetre ment a beltéri egység, a másikra meg a DVD lejátszó.
Egyébként jeleztem az LG-nek, hogy jó lenne a fejhallgatósoknak is megadni a hangbeállítások lehetőségét. Azt írták, hogy továbbították, de azért túl sok reményem nincs benne. -
OldMike
őstag
válasz
arnicode #1099 üzenetére
Megnyugtatlak, lehet, én is így használom. Azt nem írtam, de biztosan nem újdonság, hogy ennek a kimenetnek a használatakor a tévé saját hangszórói nem szólnak.
Sajnos a fülhallgató kimenetnek az a hátránya, hogy az audióbeállítási lehetőségek inaktívak, így nem lehet állítani hangzásmódot, tiszta hangot stb. Van egy normál hangzás, de azért nem rossz, persze függ az aktív hangfaltól is.
Valószínűleg az optikai kimeneten minőségibb jel jön, de az állandó erősségű, csak a rákapcsolt erősítőn lehet szabályozni (még egy távirányító esetleg). Igaz hogy lehet 5.1-es is, de a tévéműsoroknál ez nem játszik. -
kmarci25
veterán
válasz
arnicode #1099 üzenetére
Igen, ezt a rezonálást én is nemrég vettem észre... Nálam főleg a "kappanhangoknál"
(magasabb férfi hangok) volt tapasztalható, eleinte aszittem csak hozzáér valami a hangsugárzóhoz, de sajnos nem. Aktív hangfal... khmm... nem tudom, kicsit idegenkedem tőle, inkább egy optikai bemenetesre fáj a fogam, csak ott meg, ami megfelelne 30-40 k-nál kezdődik...
-
OldMike
őstag
válasz
arnicode #1096 üzenetére
Kell egy aktív hangfal (2.0 vagy ha elfér, akkor egy 2.1), célszerűen 2x5 W, de inkább nagyobb teljesítményű. Ezeknek a vezeték végén általában jack-dugó van, amit be lehet dugni a tévé fejhallgató kimenetébe. Az aktív hangfalat maximumra kell állítani, ezután a tévé távirányítójával lehet a hangerőt állítani 0-tól akár a maximumig. A 2.1-es hangfalam 2x6 W plusz 18 W mélynyomó, a legtöbb csatorna esetében a 12 körüli (tévé) hangerőnél kezdi szétvetni a szobát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen routert?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest