- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver-pda
aktív tag
válasz
Tannhauser #637 üzenetére
2: elvileg letudja játszani, én 660-on néztem 10 gigás 3d mkv-t és ment. De ez ugye kódolástól is függ.
3 MR nélkül is meg lehet lenni, de sztem könnyebb vele, más szerint nem. Csak akkor tudod meg, ha kiprósza.Én nem bántam meg.
-
silver-pda
aktív tag
gondolom uaz, mint 660-nál: feljön egy virtuális billentyűzet és a jobb/bal/fel/le gombokkal tudsz navigálni, az ok-kal meg beírni a betűt, amin a "kurzor" áll. Remote Magic-val pedig "mutogatsz és csak akkor nyomsz, ha ott a kurzor.Ez a virt. bill. olyan, mint pl androidos telókon.
-
silver-pda
aktív tag
Mindig mindenre van megoldás. Kérdés, hogy hány embert érint, érinti-e, aki képes feltörni, vagy lát-e benne kihívást. DVD kódolást is megtörték.
Kérdés, h más tv-ken is ua kódolás van-e.
Én nem értek hozzá. De elég gáz, hogy csak a tv-n tudom megnézni, mert mi van ha felveszek mást és közbe szgépen meg megnézbém amit korábban felvettem, vagy utazás közbe. -
silver-pda
aktív tag
Kösz dezz.
+2 kérdés a kérdéseimhez: wifi, bármilyen usb-s wifi sticket tudok használni, vagy csak lg-set?
skype, webkamera+miki bármilyen vagy csak lg-s? -
silver-pda
aktív tag
Hali!
Pár kérdésem lenne:
- szemüveges vagyok, ha erre rakom az lg szemüvegét az nem zavaró? (mozis szemüveggel nem volt gond)
- 3d-ben az 540 vagy 300 (topic elején írják, hogy 540 az 300) soros felbontás nagyon látható?
- dvb-t-ben a felvételt nem lehet valahogy visszanézni pc/médialejátszón?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest