Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arnicode
tag
válasz
OldMike #1097 üzenetére
Igen, de a füllhalgatókimenet hangerejét nem csak külön menüben lehet állítani?
Bocs a hülye kérdésért, csak itt a forumon olvastam valahol!
Mondjuk lehet,hogy nem ebben a topicban,hanem még tv vásárlás előtt, amikor ezer felé olvastam mindenfélét!
Kavarognak már a dolgok, és ezt a lehetőséget ezért elvetettem.Igaz kipróbálhattam volna egy fülessel én hülye
Most várhatok ezzel 7végéig megint,mikor hazautazom.Azért kérdezem mert akkor az se kényelmes.
Viszont ha pozitív választ kapok, akkor meg már veszek is egyet 7végéig és meglepem apámat! -
arnicode
tag
Sziasztok!
Szüleimnek meg lett véve ez a típus! Elégedettek vagyunk vele!
Viszont egy negatív tapasztalatunk van! ...-A hangszórók néha rezonációt okoznak emberi beszédnél bizonyos hangonál és teltségben gyenge! Nem is lehet többet várni tőle, de azt gondolom a hangzás komolyan fel van áldozva, a méret (keskenység) javára!
Nem tudom, más hasonló lcd tv-k hogy szólnak, de erről ezt tudom mondani!Nem azt mondom, hogy nem lehet elfogadni a maga képességeihez képest, de első perctől fogva tudatosult bennem,hogy kiegészítő hangszórókra lesz szükség!
Namost. A probléma ezzel az,hogy leszámítva,a plussz fogyasztást amit egy külső erősítő fogyaszt,és hogy a szülőknek egyébként nincs szükségük házimozi rendszerre, akkor is akad egy olyan "probléma", hogy 2 távirányítót kell kezelni!
Ez a mi generációnknak nem gond.De a szülők idegenkednek tőle, amit megértek!A lényeg amiért megosztottam ezt a gondot veletek,az az, hogy tud e valaki valami olyan megoldást amivel a tv irányítójával lehetne vezérelni egy sima kéthangszórós külső egységet!
-
arnicode
tag
Megtaláltam
Pedig 1 órája kerestem..
-
arnicode
tag
Sziasztok!
Valaki itt megosztott egy linket arról,hogyan lehet mentést készíteni a csatornalistáról,hogy szerkeszteni lehessen pc-n!
Megvan valakinek ez a link? -
arnicode
tag
Megvan a TV!
A szoftvert rögtön érdemes frissíteni? -
arnicode
tag
Mosmá ez lesz és kész
f..szom az egészbeEddig nem tudtam,hogy tv-k terén is ennyire megy a parasztvakítás!
LG-nél sem véletlen,h nem lehet megtalálni,a paneljai adatait!Annyira méltatlan!
-
arnicode
tag
Sziasztok!
Ebben a típusokban az MCI Hogyan működik?
"be" és "ki" ennyi?Azért kérdezem,mert kiderült ebben 50Hz panel van sajna!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest