- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Olvasgass, meg ezt is, meg ezt is, meg ezt is.
Nem szivításból írtam, amit írtam, de magaddal szúrtál ki, ha azt hitted, hogy ez pc. A linkelt hsz-ek szépen leírják, hogy mi a gond ezzel, és miért áll fenn a probléma.Mer ha már odaírják, hogy van rajta internetezési lehetőség, meg böngésző, akkor a buta vásárló hajlamos arra gondolni, hogy majd internetezni fog a TV-n. A balga.
Ez marketing. Van rajta internet? Igen. Interneteztél rajta? Igen. Jaaa, hogy nem teljes értékű a böngésző, hát kérem, azt nem is írta oda senki.
Ez ilyen sajnos, kár rajta felhúznod magad.
-
yuhui
csendes tag
Sajnos ebben az árkategóriában egy okos telefont sem vált ki a Smart része, nemhogy egy PC-t. Ez van sajnos. Szép kis marketingfogás ez, nem több. Úgy van ez szerintem, mint mikor elkezdték a mobilokra aggatni a „fényképezőgépeket”. Kb. semmi értelme nem volt, mert nagyon messze volt egy normális, hétköznapi géptől is. Igaz jó minőségű képet ma sem azzal csinál az ember, de ez már szubjektív meg el is kalandoztam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest