- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
Yogibear974 #2498 üzenetére
Tudom hogy vannak okosítók a "butított" smart(?) tévékhez, de nem használnám annyit, hogy megérné beszerezni.
Megkérdeztem az LG Támogatást chat-en, flashplayer vagy inkább szoftver hibára gyanakodtak, és a gyári visszaállítást ajánlották. Ezt ugyan utálom megcsinálni, mert a rengeteg saját beállítást fel kell írni a visszaállításhoz, mégis megtettem, de nem segített.
Így használom amíg bírja szuflával a tévé. Talán kibírja addig, amíg összeszedi magát az LG. A másik topikban elég sok rosszat olvastam az utolsó évjárat tévéiről, meglepő módon különösen a felső középkategóriáról. -
OldMike
őstag
válasz
Yogibear974 #2480 üzenetére
Sziasztok!
Nekem LM660S van, de a rendszer azonos, talán a hardver sem különbözik lényegesen. Kipróbáltam ma a YT-t, persze a böngésző alól. Nálam egy 20 zeneszámos összeállítás lejátszása nem okozott gondot, bár az egyik zene vége és a következő elindulása között van 2-3 mp. A beállított automatikus lejátszásnál is hasonlóan történt a listában következő számok lejátszása.
Ugyanakkor korábban én is jártam úgy, hogy néhány 10-20 perces videó lejátszása után elszállt. -
B.i.L
senior tag
válasz
Yogibear974 #2470 üzenetére
Én itt vettem HA-n olyan eszközt, ami droid és almás cuccot is kitesz a képernyőre ( egyszerű,mint a rakalap) kb 5k volt / darab 3-at vettem
ebben az utazási ktgs is benne volt,értelemszerűen dugóval.
Mirascreen a neve.... ( siessetek)
Ui : input lag van ! -
kriszpontaz
veterán
válasz
Yogibear974 #2467 üzenetére
Valószínűleg az lesz. Kap egy Inteles stick-et.
-
OldMike
őstag
válasz
Yogibear974 #2464 üzenetére
Nos valóban megszűnt a YT alkalmazás, és ezzel együtt a lehetőség is, hogy a tévére YT videót küldjek át. Sajnos a Wi-Fi Direct sem működik, három eltérő telefonnal próbáltuk. Látják a tévét, mint eszközt, de a kapcsolódás nem jön létre.
A böngésző alól működik a YT, de teljes képernyős mód nincs. DLNA szerverként működik a telefon a tévé felé, de ilyenkor csak a telefonon lévő tartalmakat lehet lejátszani.
Ennyi volt, a 2012-es tévé már öreg
.
-
OldMike
őstag
válasz
Yogibear974 #2462 üzenetére
Gondolom ezt a YT súgót láttad. Eszerint a Google szünteti meg a tévégyártóknak fejlesztett Flash alapú alkalmazást. Nyilván a tévégyártóknak akar vele "kedveskedni", mert így több új készülék fogyhat (tervezett elavulás).
Majd meglátjuk, hogy a böngésző alól fog-e működni, vagy már ott sem. Az persze nem az igazi, mert pl. teljes képernyős mód nincs.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #2461 üzenetére
Erről beszéltem! Nem tudom mi köze a html5-höz. Nem browser alapú. Max. flash. Miért kényszerítenek arra, hogy egy tökéletesen működőképes tv-t lecseréljek, mert szerintük 'elavult' Ezzel a húzással teljesen kiherélik, mint okos tv-t. Pedig pont azért vettem anno! Ezt a döntésüket nem tudom elfogadni és nem értek egyet a policyvel. Imho a soc bírná, csak sz@rnak rá! Vegyél újat, ha használni szeretnéd a felhasználói élményt! Köszönjük, Emese!!!
-
OldMike
őstag
válasz
Yogibear974 #2459 üzenetére
Ma beszélgettem az LG Támogatással a YT alkalmazás megszűnéséről. Szerintük az LM és korábbi sorozatok hardveresen nem alkalmasak a HTML5 működtetésére. Én nem értek ehhez, nem tudom megítélni, hogy valóban van-e olyan hardveres igénye a HTML5-nek, amire a mi tévénk nem képes, ezért kénytelen vagyok tudomásul venni. Nem kaptam választ viszont arra, hogy a megszűnés azt is jelenti-e, hogy ezután a telefonról sem lehet videót átküldeni a tévére (ugyanis ilyenkor is a YT app indult el a tévén, ami meg ugye nem lesz).
Sajnos a telefon kijelző megjelenítése nálam nem működik, hiába látja egymást a két készülék, nem jön létre kapcsolat. Ez más telefonnal is így van, ellenben az én telefonom WebOS rendszerű tévékkel rendesen kapcsolódik. -
kriszpontaz
veterán
válasz
Yogibear974 #2456 üzenetére
Gondolom ezt is úgy oldják meg mint előzőleg, hogy addig nem tudod a smart részt használni amíg el nem fogadod a szerződési feltételeket (ami automatikusan kiszedi a YT appot a háttérben). Amúgy tényleg menjenek az anyjukba. Még a végén a 3D funkciót is kiszedik (nem lesz kapcsolható
).
-
OldMike
őstag
válasz
Yogibear974 #2451 üzenetére
A 04.62.12 verzióra gondolsz? Fogalmam sincs, az AccuWeather-t nem használtam sose, nem tudom hogy változott-e. A Youtube appra miért mondod hogy kivették?. Működik rendesen. A böngészőből indított Youtube esetén kell minimálisan trükközni, mert azt írja hogy nem támogatott böngésző és frissítsd. Ezt persze nem lehet, nem is kell vele törődni, nemet kell mondani, és indul a YT. Sajnos itt már régen nem lehet teljes képernyőre tenni, de más gond nálam nincs.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Yogibear974 #2451 üzenetére
Mi a verzió? Nálam semmi nincs (04.62.12), YT app megvan, a Premium appok közt.
2016.11.14-én kivették a Skype-ot, az tuti. -
japy
őstag
válasz
Yogibear974 #2445 üzenetére
Már jön az E-bay-ről a T-con panel! 5,5K ! Ez azért barátságosabb ár mint a szervizesek szerinti komplett kijelző cser 150K-ér mert csak együtt adták volna!
-
OldMike
őstag
válasz
Yogibear974 #2435 üzenetére
A böngészőből indított YouTube esetén továbbra sincs teljes képernyős lehetőség? A keresés és a találatok kezelése sokkal praktikusabb a böngészősben.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Yogibear974 #2427 üzenetére
Nálam sima USB 2.0 3,5"-os külső winyóval sem és 2,5"-os külső winyóval sem volt ilyen gond.
-
samu74
addikt
válasz
Yogibear974 #2422 üzenetére
Lehet,de azért is írtam hogy a 32-re is lehet felvenni...Igaz ez is egy Sundisk Extreme.
Most hogy írtad már értem miért csak 15 gb látható a 32-ből.Mindig tanul az ember.
Ja,amúgy én is az X akták miatt üzemeltem be. -
samu74
addikt
válasz
Yogibear974 #2414 üzenetére
Nekem a 32-re is engedi a felvételt.Szerintem az írási sebesség is számít,lehet amiatt nem engedte azon.
-
nyikszi
őstag
válasz
Yogibear974 #2414 üzenetére
Azt nem értettem soha, hogy honnan jött a 40 giga az LG-nek mert ugye az se nem 32 és se nem 64
-
nyikszi
őstag
válasz
Yogibear974 #2412 üzenetére
Min 40 GB kell.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Yogibear974 #2405 üzenetére
Spanyol LG oldalon fent van a kompatibilitási lista.
A 2012-es modellek mind benne vannak. Ha még nincs Netflix app a TV-n, a következő szoftverfrissítéssel bekerül.
-
nyikszi
őstag
válasz
Yogibear974 #2401 üzenetére
Jó kérdés, nálunk is ugyanez a helyzet. Mondjuk már rég néztünk így rajzfilmet, pont ezért.
-
Gyb001
senior tag
válasz
Yogibear974 #2392 üzenetére
A végén lesz egy 70 000 ft értékű buta tévénk.
-
B.i.L
senior tag
válasz
Yogibear974 #2388 üzenetére
Ezt a részét lepasszolom,merthogy a telefonról kinézem (amit..),onnan meg tv-re küldöm hálózaton(T-home IPTV - wifis,DLNA,stb) igy gyorsabb,mint Y-on kikeresni,akár billel.Kicsit tölt,ugye - aztán Y-ot tölti,na meg a az adott nézett videót is tölti,viszont nincsen beragadás - nincsen reklám,semmi.
-
OldMike
őstag
válasz
Yogibear974 #2373 üzenetére
Sajnos sem ex sem bennfentes nem vagyok, csak egyszerű mezei júzer, aki próbál mindenféle morzsákat felszedni, ami között akadhat igaz és hamis is.
Az LGCloud-ot soha még csak ki sem próbáltam - számomra nem tűnt szükségesnek - ezért nekem hiányozni sem fog, de ettől még többeknek fájdalmas is lehet.
A YT egy roppant zavaros história a számomra. Én korábban szívesebben használtam a böngésző alól, mert az a PC-n megszokott széleskörű használatot jelentette. Mostanában kompatibilitási hibát ír, meg ajánlja újabb verzió letöltését, ami persze értelmetlen, hiszen a tévére csak azt tölthetem le, amit az LG enged, ez meg nincs közte
. Persze ettől függetlenül megy a böngésző alól, csak a teljes képernyős módot nem teszi lehetővé.
A YT alkalmazás esetében a Google tavasszal azt írta, hogy annak a támogatását (a 2012-es és korábbi változat) megszüntette, és a FlashPlayer-es videókat nem is játssza le, csak a HTML5-öt. Ehhez képest a YT app a korábbiak szerint működik, még a 4K videókat is meg lehet nézni vele (nyilván csak FHD-ban). Aztán hogy a videók FP-vel vagy HTML5-tel mennek-e, arról fogalmam sincs.
Amúgy nem hiszem, hogy túl nagy gondot okozna az LG-nek, hogy a 2012-es tévékre is feltegye a 2013-as (a Google által támogatott) YT alkalmazást, hiszen az is ugyanúgy a NetCast rendszeren fut, csak nyilván ellenkezik a kereskedelmi érdekükkel.
Nem szoktam Prémiumot nézegetni, mert nekem a YT appon kívül más nem kell belőle (vagy fizetős vagy vacak minőség stb.), a YT appot meg kiraktam a saját alkalmazások közé, ezért eddig nem is láttam a Hamarosan ikont. Az talán egy újabb (eleinte kicsit ingyenes, aztán keményen fizetős) tévéműsor lesz, mint mondjuk a FUSO
. Esetleg 4K-s, hogy sürgősen megvegyük a legújabb UHD tévéjüket, a mostani elavult FHD helyett
.
-
B.i.L
senior tag
válasz
Yogibear974 #2334 üzenetére
Haligali" rég láttalak.
Észrevétel - bekapcsolás után rögtön gyorsabb minden - Plex,mint a villám, -
logitech25
tag
válasz
Yogibear974 #2248 üzenetére
Értem
és olyat nem tudok csinálni h pl: ncore letoltok filmet belső tarhelyre vagy, külső hddre, ami csatlakozttattva van a tvhez? -
nyikszi
őstag
válasz
Yogibear974 #2236 üzenetére
Én nagyon csodálkoztam, hogy ilyen elindult egyáltalán MO-n, még igencsak gyerekcipőben jár a dolog. A legtöbb ember előfizet a kábel szolgáltatónál és kész, nem fog vacakolni.
-
nyikszi
őstag
válasz
Yogibear974 #2220 üzenetére
Nálam csak a startig jut el.
szerk: Na 3 perc után bejött.
-
Polllen
félisten
válasz
Yogibear974 #2205 üzenetére
Már az első rész végen is ment szeméttel, uh a tv adás pont elég lenne neki.
-
McKay55
csendes tag
válasz
Yogibear974 #2194 üzenetére
DLNA-n kersztüli fájl megosztás nekem is megy kábellel is és a wifi adapterrel is. De én pont azért vettem a Wifi adaptert, hogy a telefon képét ki tudjam tenni a Tv-re, ez lett volna az elsődleges cél. Beszéltem a központi szervizzel azt mondták működnie kéne csináljak egy gyári beállítások visszaállítását. Hát nem segített, a "hiba" ugyan úgy megmaradt ráadásul állíthattam vissza minden beállítást. A másik LG Tv-n működik de az már újabb verzió 42LB650. Mondjuk abban Miracast / Intel WiDi a menüpont ahol össze tudom kapcsolni a telefont a Tv-vel.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Yogibear974 #2152 üzenetére
Ezt én is észrevettem. Tegnap teszteltem kíváncsiságból, a bejelentkezett fiók miatt tetü az elején mire mindent letölt, be cache-el, de utána jó sebességgel ment (a TV-hez képest). Igazán kiadhatnának rá egy WebOS-t, szerintem elketyegne rajta (elvileg a 2013-as LA modellek megkapják az új OS-t).
-
samu74
addikt
válasz
Yogibear974 #2120 üzenetére
OTA frissítés mindig később jön,mint ahogy felrakják az oldalra.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Yogibear974 #2120 üzenetére
Nem tudom, de én is meguntam és frissítettem pendrive-ról. Változást nem vettem észre.
-
japy
őstag
válasz
Yogibear974 #2004 üzenetére
Az lehet de az a 32-es ez pedig a LG 42LM620S-s rovat!
-
vzoltan
aktív tag
válasz
Yogibear974 #1930 üzenetére
Szegyen szemre en a tv app lassusagat egy chromecast-el oldottam meg 9ezer ft volt
(Hulu pandora netflix stb bar netflix a tv appban is gyors)
-
atala
addikt
válasz
Yogibear974 #1918 üzenetére
Mindig tv-t akartam írni, nem digit.
vzoltan! Igaz! Még az is.
-
atala
addikt
válasz
Csak a UPC kábeles, és a digi tv-nél működik a Cl+ modul. Pl a t-home nem engedélyezi, így nem működik.
-
japy
őstag
válasz
Én is azt használok, Semmi gond nem lenne vele csak a drága LG minél több frissítést ad ki annál rosszabb!
Hogy praktikus-e : Igen nincs + áramfogyasztó! Semmit nem kell csinálni csak a kártyát betenni a TV-be, csatornákat megkeresni és örülni! Ja és így át tudom számozni az adókat a nekem tetszőre! -
Mrdevil
addikt
válasz
Yogibear974 #1912 üzenetére
Igen, a yt app az szerintem teljesen külön megy a tv fw-től. Itt egy más/jobb yt app kellene nekünk, vagy csak simán a régi, ami teljesen jó, gyors volt. Nekem igazából más gondom nem is lenne most a tv-vel.
-
japy
őstag
válasz
Yogibear974 #1744 üzenetére
Én nem szoktam ilyet tenni!
-
japy
őstag
válasz
Yogibear974 #1742 üzenetére
A hangerő gomb + - nem működött rendesen mert nagyon erősen kellett megnyomni hogy reagáljon! Amit most kapta vadi új és tökéletes!
-
trooper44
csendes tag
válasz
Yogibear974 #1709 üzenetére
No akkor nem nyomok rá a frissítésre, ha ennyire meghülyíti a készüléket.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Yogibear974 #1709 üzenetére
Ezeket tapasztalom én is sajnos.
-
japy
őstag
válasz
Yogibear974 #1333 üzenetére
Szerintem azért van állítva nehogy valami beüsse-benyomja a doboz képernyő felőli részét!
Mert ugyebár ott nincs semmilyen védelem csak maga a doboz vastagsága! -
atala
addikt
válasz
Yogibear974 #1299 üzenetére
Tudom ajánlani a powerline adaptert. Nekem is ilyen van. Áram hálózaton keresztül viszi a hálózatot, és persze az internetet. Nekem teljes sávszélességet átviszi, még másik fázison, kismegszakítón keresztül is.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #1298 üzenetére
Most mértem a speedtestnet.eu-val. Letöltés: 12,6 Mbit/s, Feltöltés: 6,8 Mbit/s. Lehetne több is, de a routerem G-s.
Kábellal jobb lenne, de fene akar most kuhúzni vagy 15 m-t. Pár mbit és jelerősség javtható a ddrwt-vel, de azt olvastam, hogy jobban melegszik a router.Persze most is jol szellőző helyen van. A Chip magazin 2012-es egyik
számában meg van egy házilag elkészthető parabola antennnna, amit a router antennájára kell rárakni és a wifis cuccot bbelőni vele. Az is javthat a vételen, ha jó az irány, ellenben ronthat. Egyszer kipróbálom -
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #1270 üzenetére
Teljes e-mail cimmel kell belépni. Hiába irja azt,hogy felhasználói név vagy e-mail cim. Nem elég a felhasználói, mint eddig....túl okos ez a tv.
-
japy
őstag
válasz
Yogibear974 #1270 üzenetére
4.40.19-et nekem talán 2 napja ajánlotta fel!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #1206 üzenetére
Probéma megoldódott! BD playert kellett jól beállitani! (24Hz 1080p)
-
FeRkE
őstag
válasz
Yogibear974 #1204 üzenetére
HDMI kábel csere másikra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest