Új hozzászólás Aktív témák
-
Rosep
senior tag
És azt hogy a frászba lehet megcsinálni, hogy ne ömlesztve mutassa a képeket, hanem amilyen mappában van?
-
Rosep
senior tag
Próbálkozom a DLNA megosztással. Kipróbáltam a Plex, Serviio, LG SmartShare progikat. Az létezik, hogy nem lehet egyikkel sem feliratot és hangsávot váltani?
-
Rosep
senior tag
Srácok, megjelent már az LG idei új LCD szériája?
-
Rosep
senior tag
válasz
Mrdevil #1803 üzenetére
Ezt én is tanusíthatom, hogy sokkal gyorsabb volt a csatornaváltás pár fw-el ezelőtt. Ennyi, ezen nincs mit szépíteni.
Ja és ezt már másodszor játssza el nálam az LG. Ugyanez volt két évvel ezelőtt a plazmámmal. Megvettem, gyors volt a váltás. Pár hétre rá frissítettem, onnantól kezdve szar lett. Én valahogy mindig tavasszal az előző évi szériából veszek. Nem azért mert akkor a legolcsóbbak, valahogy így jött ki. És lőn, mikor kijön az új széria, a régi belassul. Én elfogadom, hogy ilyet az LG biztos nem csinálna a világon soha, de akkor kérek egy épkézláb magyarázatot rá.
-
Rosep
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1697 üzenetére
Ott még kettővel ezelőtti van...
Nekem a TV jelezte, hogy van, rányomtam. De hogy mi változott ne kérdezzétek.
-
Rosep
senior tag
Új FW-t tölt a TV: 04.41.03
-
Rosep
senior tag
válasz
kriszpontaz #1490 üzenetére
Meg 3-as TM-től már akad a kép is...
-
Rosep
senior tag
Van új FW: 04.40.23
-
Rosep
senior tag
Vettem az LM620-hoz egy Logitech K400-as billentyűzetet. Pont ott nem lehet vele írni ahol a leginkább kéne: a YouTube-nál. Én vagyok béna, vagy ott tényleg nem lehet bevinni billentyűről a karaktereket?
-
Rosep
senior tag
Nem tudom feltűnt-e mindenkinek, hogy lehet ám sok mindent állítgatni a TV-n 3D-vel kapcsolatban...
Gyanítom, hogy ahány anyag annyiféle beállítás kellhet. -
Rosep
senior tag
Kipróbáltam a DVR funkciót. Felvétel működik, időeltolás is van. Viszont ütemezést egyszerűen nem tudok létrehozni. EPG-ben se csinál semmit a sárga ütemezés gombra. Vajon mi lehet a baj?
-
Rosep
senior tag
47LM620S-hez van 04.20.53 szoftver!
-
Rosep
senior tag
válasz
szegab1986 #1140 üzenetére
A bolt nevét elárulod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest