- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dezz
nagyúr
Hát, nem egy közkeletű formátum...
Egyébként úgy vettem észre, néha az okoz problémát, hogy inicializálni kellene a tévét frissítés után. (Mondjuk illő lenne úgy megcsinálni az új FW-t, hogy erre ne legyen szükség, ki a feje akarja állandóan újra beállítgatni a dolgokat?)
(#533) OldMike: Tök jó, hogy nincsenek tisztában vele, hogy a saját cégük milyen paneleket pakol a tévékbe... Mármint, hogy a nagyobbakban (32"-től) kizárólag saját gyártású IPS-t! Amúgy mintha már írtam volna, talán azt hiszed, hogy ebbe az egyetlen típusba véletlenül éppen Samsung panel kerül, vagy mi?
Nofear19: Szerintem megfelelő sebességű Ethernethez 1.4-es kábel kell.
-
OldMike
őstag
Attól tartok, hogy az LG támogatás nem tud semmit, vagy nem engedik neki, hogy bármit is mondjon. Csak 3 dolog az utóbbi időből:
Kérdeztem, hogy a frissítésekhez miért nem adnak leírást arról, hogy mi változott. A válasz: nincs információ.
Megkérdeztem, hogy miért inaktív a "levágás nélkül" funkció, holott a saját kislexikonuk szerint DTV esetén működnie kellene. Azt írták, hogy csak külső lejátszás esetén aktív (nekem akkor se), egyébként pedig - ha működik is - az eredeti képet állítja elő. Nos ez így nem valószínű, hiszen erre van egy külön menüpont "eredeti". Szerintem pedig az a funkció széthúzná a képet úgy, hogy a kijelzőn sehol ne legyen fekete sáv (a 4:3 képet simán megnyújtaná, a 4:3 adáson belüli 16:9-et pedig rendesen megjelenítené).
Azt is megkérdeztem, hogy a 37LM620S modellben IPS panel van-e. Azt írták, hogy nem tudják milyen panelt szerel a gyár a tévékbe.
Erről ennyit... -
OldMike
őstag
Köszönöm a választ, ez biztatóan hangzik. UTP kábellel szeretném használni, a PC-m is azzal van a routerhez kötve, mivel a wifi megbízhatatlan volt (DI 624). Ha a PC és a tévé is össze van kötve a routerrel, akkor valamilyen programmal a tévé láthatja a PC-n megosztott tartalmakat? Nekem XP SP2 van.
-
totyogó
csendes tag
A mappamegosztást:
Plex Media Server értesítési területén ülő ikonra jobb klikk -->Configure PlexMediaServer--->megnyilik egy ablak ahol a Movie, Music, Photo stb. ikonok vannak. Ha rákattintasz a Movie-ra akkor nyílik egy ablak ahol kiválaszthatod a megosztani kívánt film mappát. Ezután ez megjelenik baloldali Library listban, aztán ugyanígy a Music-al is stb. Ha sok filmed és zenéd van akkor elég sokáig szkenneli a mappákat légy türelmes.
Itt különben leírják, nézd át: [link]
Ha baloldalon a Library-ba megjelennek ezek a mappák akkor inentől a tévéd látni fogja a mappákat.
A tévén a myapp gombot nyomd meg és ott a "Médiahivatkozás"-t válaszd. -
totyogó
csendes tag
Nekem azért nem áll be mindig de ha nagyon gyorsan kattintgatok és több mindent akarok tőle egyszerre akkor megfagy.
A PREFERENCES gomb alatt van pár beállítás főleg a Library fül meg az Agents érdekes, de alapbeállitásnál is jól kellene mennie.
Nekem is kábelen megy, egy TP-link routeren keresztül, és hibátlan, akadásmentes a lejátszás.
Nekem így nyilik meg a böngészőben: -
dezz
nagyúr
"valahol olvastam hogy gyakorlatilag egy TV max 100 Hz-et tud a többi vakítás"
A linkelt első cikkben is ott van, hogy van valós 200Hz is. Egyébként a 600Hz leírása a plazmáknál hibás.
(#347) globeee: Mint korábban elhangzott, itt a 400Hz csak egy szubjektív index érték, még az sem biztos, hogy egyátalán 100Hz-es.
(#362) claasman: A PC képe 60Hz-es frissítéssel jelenik meg.
(#363) jooker82: Ha a PC képe pl. 4:2:2-es YUV-n megy át, vagy így dolgozza fel a tévé, márpedig sok tévével ez a helyzet, akkor nem lesz szebb, sőt... Ezt onnan lehet tudni, ha pl. paintben az 1-pixeles függőleges színes vonalak elszíneződnek. De persze ez máshol is megmutatkozik. (Egyes tévéken van külön PC mód, amikor másképp kezeli a képet. Néhány tévén meg eleve nincs erre szükség.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest