- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Mrdevil #2309 üzenetére
Nem kell sokáig idegeskednek, a FB után úgy is kipucolják ezt is a TV-ből, utána meg nem lesz szinte semmire sem jó a TV-zésen kívül csak filmet lejátszani DLNA-n.
Egy valamit nem értek, hogy most a HTML5 miatt nem lesznek kompatibilisek a TV-k, vagy a bennük lévő SOC ilyen fostalicska, vagy csak simán kibaszás ez az app irtás? Meg lehet nézni a 2014-es WebOS TV-ket. Simán elvinnék az új szoftvert, de neeeeem, nehogy jó legyen a parasztnak ha megvette, egyes funkciókat beleraknak, a többiért meg vedd meg az "új" modellt ami semmiben sem jobb mint a tavalyi.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Mrdevil #1966 üzenetére
Ugyanaz a helyzet mint a 4Kval ami most jön. Tartalom nuku, de nyomják. A 3Dről is az iparág fele kezd leszállni, a kísérleti 3D csatornák mögül is szépen kivonulnak, a 3D filmek nagy része meg csak utólagos 3D, ami ugye nem az igazi. Én játékok alatt is használom (már amelyik támogatja) és pl. a Trine 2 baromi szépen néz ki 3Dben csak hogy egy példát hozzak fel.
-
Rosep
senior tag
válasz
Mrdevil #1803 üzenetére
Ezt én is tanusíthatom, hogy sokkal gyorsabb volt a csatornaváltás pár fw-el ezelőtt. Ennyi, ezen nincs mit szépíteni.
Ja és ezt már másodszor játssza el nálam az LG. Ugyanez volt két évvel ezelőtt a plazmámmal. Megvettem, gyors volt a váltás. Pár hétre rá frissítettem, onnantól kezdve szar lett. Én valahogy mindig tavasszal az előző évi szériából veszek. Nem azért mert akkor a legolcsóbbak, valahogy így jött ki. És lőn, mikor kijön az új széria, a régi belassul. Én elfogadom, hogy ilyet az LG biztos nem csinálna a világon soha, de akkor kérek egy épkézláb magyarázatot rá.
-
morphin
tag
válasz
Mrdevil #1545 üzenetére
A hangfalakat nem is kell elméletileg. Egy új erőlködő kell csak amin van optikai ne Adjisten HDMI. (használt Denon pl??) Persze attól függ milyen hangfal szett ez. Ha olyan amit egybe árulnak és cérnavékony kábelezésű akkor lehet felejtős.
Nekem még az nem megoldott (bár már nincs nálam a DVD lejátszó), hogy a szintén LG DVD-lejátszónak miért nincs hangja a TV-n. Talán a HDMI kábel a ludas ami elég ócska, de jobb nem volt a teszteléskor kéznél. SCART-tal meg elvből nem kötöm már össze.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Mrdevil #1482 üzenetére
Kikapcsol minden képjavító eljárást. Ezért ajánlott azt használni. Akkor már monitor közeli input lagja van.
(#1479) Motion_Blur: a TrueMotion nálam is OFF. Amikor be volt kapcsolva azt mondta az asszony hogy visszaviszi, mert minden film olyan rajta mintha a Szomszédokat nézné vagy kézi kamerával vette volna fel Ő....
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Dave567
addikt
válasz
Mrdevil #1409 üzenetére
Sajnos ezzel nem értek egyet, mert az OU/SBS konvertálva van, mondjuk te fogsz egy mkv-t és otthon át konvertálod, de a bd25/50 az eredeti lemezről van, nincs konvertálva meg semmi, és így nagyobb lesz a hatása.
http://itcafe.hu/tema/3d_hd_filmek_lejatszasa/friss.html ezt olvasgasd -
Dave567
addikt
válasz
Mrdevil #1403 üzenetére
Üdv
Igen, az UO jobb ennek a tv-nek, az az összes lg-nek, de azt gondolom tudod hogy konvertált 3d, mindenképp ha jó 3d-t szeretnétek elérni BD25/50 verziót kell leszedni, azok a Frame Packed 3d (EREDETI).
Persze ha a tv beépített média lejátszójával használjátok akkor felejtős, mert az iso-t (M2TS.) nem kezeli sajnos. -
Crytek
nagyúr
válasz
Mrdevil #1387 üzenetére
Hát igen sajnos sok 3D-s film egy hulladék.
Az ember leszedi a sok sok GB-ot és néz ki a fejéből hogy most rosszat töltött-e le vagy sem mert nincs látszata.
Prometheus-Avangers -Men in Black ezek mind mind nagy 0-ák!
Avangers öcsém az a legjobban kihagyott 3D.s ziccer ami a földön létezik. Grandizóus csata jelenetek repül minden stb azt semmi nem "jön ki a képből"
Man is Black is volt benne 1 perc amikor a pók az elején vagy mi belemászott a csávó kezébe ott lehetett látni valamit azt onnantól 2D.
Prometheus-ba még ennyi sem volt
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Mrdevil #1331 üzenetére
Nap'!
Én jóval messzebb vittem, mint 3km álltva, ahogyan kell, kersztbe a kocsdban. IMHO egy s. stiftbe is be kéne férni, max. hosszába elölről...de, ha mégse, akkor fektetve hátulról...... csak jól legyen látámasztva, hogy ne lógjon a hatchback-ba.
két oldalt hungacell panel van a dobozban a tv-n.
-
Shorty16
tag
válasz
Mrdevil #1315 üzenetére
Bevizsgálták és nem panel, hanem kijelző hibája van. Emiatt nem is javítják, mivel Koreából kéne megrendelni az alkatrészt és hetekig tart a beszállítás. Cserepapírt fognak kiállítani és elviszik a tv-t. Ezek után mehetek vissza a boltba a papírral, hogy kérnék egy új tv-t. Sajnálom, de öröm az ürömben, hogy lehet most nincs tv, de majd lesz egy új készülék.
-
tokman6
csendes tag
válasz
Mrdevil #1202 üzenetére
Az is lehet hogy a szemével van baj.... Nekem is kiváló a látásom is a térlátásom is meg minden, viszont valamiért nem vagyok képes a 3d-s kép teljes látására. Pl nálam olyan nincs hogy valami mintha kiesne a tv-ből... míg a haverok akiknek mutattam, tökéletesen látják ezeket is.
Ezt valszeg örököltem mert Fater sem látja, Édesanyám viszont igen
Viszont a mélységet tökéletesen érzékeli a szemem... szóval ez emberfüggő is úgy gondolom.
-
Birdie-
csendes tag
válasz
Mrdevil #1154 üzenetére
Hang kimenet: én is meglepődtem, hogy scart-on nem tudtam hangot kicsikarni belőle és hogy egy nyamvadt RCA kimenet már nem fért rá
De hát kell nekem ilyen maradinak lenni, hogy ragaszkodok a jó kis tranzisztoros analóg erősítőmhöz
Egyelőre fülhallgató kimenetről van meghajtva az erősítő, de messze nem ideális az eset (szerencsére elég jó erősítő van a TV-ben, ezért így sem zajos a hang).A 3D dolog nekem is feltűnt, de odáig nem jutottam, hogy a 3D mélységet variáljam. Viszont így, hogy leírtad, logikus, hogy a mélység változtatás miatt változtatja meg a 3D hatást is. Szemüveg nélkül látszik, hogy néha széjjelebb húzza a páros/páratlan sorokat, ezzel változtatva a mélységszabályozást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Yamaha MX 630 (végfok)
- SAMSUNG UE85DU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest