- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PoganyPtR
tag
-
Mrdevil
addikt
válasz
PoganyPtR #1415 üzenetére
Na látod, előbb kellett volna nekem is írni az ötletet.
Lényeg, hogy valamilyen módon működik, várni kell a következő FW-re, aztán meglátod. De én WIFI-t nem is nagyon erőltetném ennél a TV-nél, soha nem is gondolkodtam WIFI-ben, egyből kábel bedug. Jobb is, gyorsabb is...... -
PoganyPtR
tag
válasz
PoganyPtR #1402 üzenetére
Hát lehet, hogy a routerem dögledezik, mivel most már akadozni nem akadozik semmi, ha betölti egyáltalán a filmet.
Kábellel is wifivel sem akar csatlakozni a hálózathoz, újraindítottam routert akkor jó lett, legközelebb ez sem segített. Volt, hogy filmnézés közben szakadt meg a kapcsolat.
Reménykedek, hogy hamar lesz rá új szoftver és akkor kiderül, hogy mivel van a probléma, mert nincs lehetőségem kölcsönkérni routert.
Esetleg okozhatja a kavarodást az, hogy a router dinamikusan osztja az IP címeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenMediaVault
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest