- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Kinek milyen szinű van?Ezüst v fekete?
-
jooker82
nagyúr
válasz
zsakaizoltan #658 üzenetére
Mi a hátránya az egyiknek,a másikhoz képest??
-
jooker82
nagyúr
"Viszont az tény, hogy az LG által kiadott FPR 3D LCD TV technológia, Kínában igen pozitív véleménybe részesült, mind eladás, mind vevők általi visszajelzések alapján.
Több mint 100.000-et adtak már el belőle, alig 2 hónap alatt.
Az LG összehasonlítási lehetőséget biztosított a 3D-s szemüveg-típusok közötti különbségekre. Az aktív képzáró szemüveggel (ASG) és az FPR passzív szemüveggel nézhető 3D TV-k között,
a nézőknek az utóbbi tetszett jobban. Százalékot tekintve: kínai nézők 95%-nak, a franciák 88%-nak és az amerikaiak 85%-nak is."
azért ez is egyfajta teszt és az emberek ekkora százaléka nem tévedhet....De már kezdem azt vélni,h téged meg a samsung fizet.Ugye én is feltételezhetem rólad??
-
jooker82
nagyúr
Nem hamis,mivel az LG is tagadja,azt az állitást,h nem 1080p-s...De ezt a továbbiakban velük kellene megvitatnod...
Biztos [ezt] a cikket is az LG javára iratták...Pedig itt is világosan leirják,h az új FPR technológia már1080p,a samsung meg azért dühöng,mert az LG keményen lenyomta több országban.. -
jooker82
nagyúr
Nekem az LG is elmondta,hogy a passziv technológiánál szemenként 540-540 sort látunk,de mivel az agyunk binokuláris látással rendelkezik – a két szemünk által észlelt két különböző képet nem két, hanem egy képként dolgozza fel az agy – ezért ez 540+540, azaz 1080 sor lesz.
Tehát,amit látunk az 1080p.... Ez már az új FPR technológia,melyet 2011 év közepétől alkalmaznak és ezt már nem csak a házimozi.hu irta alá,h jobb,mint az aktiv.. -
jooker82
nagyúr
válasz
claasman #543 üzenetére
full hd az LG is....és nem fárasztja a szemet...[link]
"A teszt beigazolta, hogy az FPR technológiájú TV-k passzív szemüvegen át teljes 1080p felbontást nyújtanak 3D-ben, tehát a „fél felbontásra vonatkozó állítások nyilvánvalóan helytelenek.”Honnan érdemes most a 42LM620s-t venni,ahol 200 alatt van és 5 év gari jár hozzá?
-
jooker82
nagyúr
Tegnap láttam a Médiban fekete szinben 620s-t,de itt a tesztekben inkább ezüstöset látok,,,Kinek melyik van és szerintetek melyik a szebb??
-
jooker82
nagyúr
válasz
zsakaizoltan #316 üzenetére
Működik a második lehetőséged is,hogy külső hdd-t,vagy pendrivet dugsz a tv hátuljába és ott zenét,képet,filmet tudsz nézni,hallgatni..HDMI-vel is össze tudod kötni,a lényeg,hogy aranyozott végű HDMI kábelt vegyél,kb 2500 ft-tól indul,de a hossztól is függ az ára...
Lejátszók közül,ha jól tudom a power dvd legújabbja támogatja,esetleg a splash pro ex...
Ez részemről akkor derül ki,ha majd megveszem a tv-t.. Én a HDMI-s verziót fogom használni,mivel most is az van....csak még nem 3D-s a tv-m.. -
jooker82
nagyúr
válasz
dobika76 #308 üzenetére
Lehet,hogy egy szoftfrissitést kellene csinálnod és abba esetleg már benne van..
Amúgy a plazmának lehet,h élénkebb a szine,de dupláját fogyassza és elvileg hamarabb tönkremegy a kijelző... Az LG pl már ezért sem erőlteti... Úgyis az OLED veszi át a helyét....Amúgy hány méterről nézed a 3D-t?? kijönnek szépen az elemek?
-
jooker82
nagyúr
válasz
jooker82 #306 üzenetére
FPR 3D Panel
LG CINEMA 3D a 3D-s tévék új generációja, amely FPR technológiát alkalmazva kiváló minőséget és kényelemet biztosít a modern 3D-s otthoni mozizáshoz. Az FPR 3D technológia kényelmes, elem nélküli, polarizált szemüveg és a TV panelen található különleges filmréteg együttesével működik. Az FPR egy igazi technológiai innováció és egy nagy lépés a 3D-s TV-k fejlődésében, jelentősen növelve a 3D-s televíziózás élményét.
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Lehet,hogy hamarosan én is ilyet veszek
a tesztben rosszul van irva,ugyanis az LG FPR technológiája,mely az ez évi 3d-s tv-kben megtalálható,az FullHD-ban jeleniti meg a 3D-s tartalmakat..[link] [link]"A teszt beigazolta, hogy az FPR technológiájú TV-k passzív szemüvegen át teljes 1080p felbontást nyújtanak 3D-ben, tehát a „fél felbontásra vonatkozó állítások nyilvánvalóan helytelenek.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest