- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsakaizoltan
tag
-
OldMike
őstag
válasz
jooker82 #660 üzenetére
Magyar nyelvű tartalmakat nem találsz, csak olyat, ami valamelyik választható nyugat-európai országban aktuális (pl. nincs direkt app-ként port.hu, index meg több más, illetve csak a böngészőbe beírva tudod elérni).
Ennél nagyobb baj, hogy az ékezetes karakterek helyett mindenféle hieroglifák jelennek meg a csatornanevekben, és a tartalomleírásokban. Lehet, hogy van más is, én ezekről tudok. Az is igaz, hogy valaki szerint az UK (Egyesült Királyság) országot választva nagyon sok játékot lehet letölteni.
Olyan LG tévéről én nem tudok, ami teljes Európát tartalmazná. -
dezz
nagyúr
válasz
jooker82 #580 üzenetére
És ez most hogy is jön ide? Hányszor kell még elmondanom, hogy szerintem is a passzív 3D a jobb és én is azt választanám, ha most vennék tévét? De ez nem változtat a tényeken.
Nem kell Kínába menni, ha az ember meg akarja nézni őket, elég elmenni a legközelebbi MM-be. (Már ha valakinek nincs ott a nappalijában.)
A feltételezésed nem csak a rangomra nézve merőben sértő, de teljesen illogikus is... Ha a Samsung fizetne, akkor gondolom inkább egy Samsung topikban ajnároznám őket, és semmiképpen sem írnám azt, hogy a passzív a jobb és én is azt venném, nem gondolod? (Szoktál egyátalán gondolkodni?) De mint Szakértő, nem húnyhatok szemet a tények felett (ami a felbontást illeti)...
De most már inkább én kezdek rád gyanakorni, hiszen a szemmel látható dolgoknak és a józan észnek is szembe menve lobogtatod itt ennek a DisplayMate nevű cégnek (rosszul emlékeztem, nem német) az "eredményeit", és úgy véded, mint anyamacska a kölykeit.
Azt hiszem, ideje lesz egy nagyobb logout értekezésben kivesézni a témát...
-
dezz
nagyúr
válasz
jooker82 #575 üzenetére
Még jó...
(#577) jooker82: Sorolnád azt a "több teszt"-et? (Ami nem csak hivatkozik a német oldalra?) És az LG hol is "bizonyítja"?
Tudod, én inkább a saját szememnek hiszek... Mellesleg a szakmai fórumokban is éppen így vannak ezzel...
A vonatkozó részben azt írják, hogy akkor lesz 1080p-s, ha elég távolról nézzük ahhoz, hogy ne látszódjanak a fekete sorok [*]. Nos, ez önmagának mond ellent, hiszen vagy elég közelről nézzük, hogy optikailag egyátalán láthassuk az 1080p-t (ekkor azonban a csíkokat is látjuk), vagy távolabbról, ahonnan amúgy sem jön ki az 1080p...
* Egyik szemnél a páros, másiknál a páratlan sorok látszanak a szemüvegen kersesztül feketének (mivel azokat csak a másik szem láthatja).
Van itt még egy érdekes rész: "One important detail to note is that there are actually two entirely equivalent odd-even and even-odd line pairings for both the right and left FPR images, so both FPR TVs alternate between them at their full Refresh Rate. This also eliminates image artifacts that would result from picking just one pairing or the other."
Itt azt írják, hogy a jobb vagy baloldali képből is hol a páros, hol a páratlan sorok jelennek meg, kvázi az interlace-t utánozva. Nos, ez is oltári nagy baromság, mivel így 1 sornyit ugrálna a kép le-föl. (Ez csak úgy lenne elkerülhető, ha a szemüveg két oldala is fogyamatosan fel lenne cserélgetve.)
Úgyhogy, ezek teljesen össze-vissza beszélnek...
-
zsakaizoltan
tag
válasz
jooker82 #553 üzenetére
2év a hivatalos gyártói garancia a termékre itt láthatod!
Amire Te gondolsz, az a "kiterjesztet gondoskodás" akció, amelyről itt olvashatsz, illetve az ott fellehető pdf. letölthető doksiban találsz részletest leírást, melyik boltok vesznek részt az akcióban! ( a lg 42lm620s NEM vesz részt ebben az akcióban! ) Amúgy a készüléket 2 év garival már 158 ropiért is meg tudod venni! -
dezz
nagyúr
válasz
jooker82 #331 üzenetére
Ha egy tesztoldal olyat leír, hogy ez márpedig full-HD-s, amikor az összes többi nem, mert egyértelmű a dolog, akkor szerinted ez teljesen rendben van? A futóverseny rossz példa, mert magam is írtam, hogy összességében szerintem is az FPR a nyerő, de azért vakok ne legyünk már... [link]
-
dezz
nagyúr
válasz
jooker82 #306 üzenetére
És vajon mennyit szurkolt ezért az LG? Bocs, de én a saját szememnek jobban hiszek... Olyan távolságból, ahonnan van értelme a HD-nak, láthatók a fekete csíkok. Ennek ellenére én is azt gondolom, hogy jobb ez a megoldás, mint a villogó shutteres. (Pedig évekig használtam shutteres szemüveget, még annó CRT-vel, csak nem 100/120 Hz-en, hanem 160+.)
-------------
A Half-SBS és Half-OU ripekhez nem kell semmi extra, bármely lejátszó viszi (formátumilag sima MKV), csak a tévén be kell állítani, hogy SBS vagy OU (egymás mellett vagy egymás alatt van a két nézet képe). És ami még fontos: nagyon nem mindegy, hogy a két nézet közül melyiket kapja a jobb és a bal szem, ha fel vannak cserélődve, úgy is lesz valamiféle 3D hatás, de ki lesz fordulva a kép, élvezhetetlen lesz! Ha ezt tapasztaljátok, a megfelelő beállítással (Right Side First/Left Side First, vagy ilyesmi) helyre kell tenni!
Haladóknak: próbáljátok ki a Stereoscopic Playert! Ha minden jól be van állítva és megy a film: 3-5x shift+kurzor jobbra! (Parallaxis növelés.) Attól padlót fogtok, úgy kitágul a tér!
-
dobika76
csendes tag
válasz
jooker82 #313 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam.
Én a helyedben úgy néznék filmet ( akár utp kábel, akár wifi )
hogy hálózatba kötném a tv-t (Nálam is így van ) , és úgy nézném a filmeket a TV saját médialejátszójával.
Mivel így a notebooknak nem muszáj ott lennie a szobában ( zúg, villog ) . És a TV távirányítójával tudod irányítani a fotelból, nem kell egerezned. play, stop, pörgetés . stb. -
dobika76
csendes tag
válasz
jooker82 #309 üzenetére
Szoftverfrissítésben ilyeneket nem veszek észre. Fogyasztás szerintem elhanyagolható 1 év kb 5000 FT.
4,5 méterről nézzük. Az eredeti 3d-s jó minőségű filmeknél nagyon szuper az élmény. Azt észre lehet venni ha valamit csdak átkonvertálnak.
A 3D nagy baja, nincs elég nagy méret belőle! Úgyhogy jövőre talán befigyel egy projektor -
jooker82
nagyúr
válasz
jooker82 #306 üzenetére
FPR 3D Panel
LG CINEMA 3D a 3D-s tévék új generációja, amely FPR technológiát alkalmazva kiváló minőséget és kényelemet biztosít a modern 3D-s otthoni mozizáshoz. Az FPR 3D technológia kényelmes, elem nélküli, polarizált szemüveg és a TV panelen található különleges filmréteg együttesével működik. Az FPR egy igazi technológiai innováció és egy nagy lépés a 3D-s TV-k fejlődésében, jelentősen növelve a 3D-s televíziózás élményét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest