- Motorola G86 - majdnem Edge
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyogó
csendes tag
válasz
zsakaizoltan #652 üzenetére
működik-működik de elég szaggatós, vagyis az egér jól megy de klikk után várni kell a reakcióra.
Első próba alkalmával elég jól ment a Youtube most meg egyre nehezebben tölt be, keresés közben meg néha megdermed pedig kábellel van bekötve a a 20Mbites net a tévébe.
A billentyű is így megy vagyis maga az eszköz jól mükszik csak gyenge a reakció -
totyogó
csendes tag
Ha valakit érdekel és még nem olvasta máshol:
Kipróbáltam az LM620s-t egy új Logitech MK250 és egy régi FujitsuSiemens drótnélküli billentyű+egér szettel és szuperül mükszik.
A netezés gyorsabb így egy kicsit. -
totyogó
csendes tag
A minimum méret 40Gb az alatt nem megy a DVR funkció a lm620-on , efelett biztos megy pendrive-al is, ha vagy olyan őrült
hogy vegyél egy 64Gb-osat (az árán veszel egy 320-as HDD-t)
atala:
Elsőre teljesen leformázza, a vinyót és ezután se PC se más nem látja az ezközt csak újraformázás után, szóval fel kell áldozni egy minimum 40Gb-os tárolót. Azt hogy minden rögzítés előtt megtenné azt kétlem hisz hogy néznéd vissza a régebbi felvételeket,
Elég védelem az hogy nem tudod lementeni a HDD-ről az rögzített anyagot csak visszanézni. -
totyogó
csendes tag
-
totyogó
csendes tag
"Jelenleg egy régebbi Philips 5.1-es házimozink van. Ezzel ugye a tévé és a blu ray lejátszó ugyanúgy fog működni?"
Ha a Philips-nek van optikai bemenete akkor igen, ha nincs neki akkor kicsit macerásabb a dolog:
1. A TV-n van Scart, (a BDplayereden nem tudom milyen csatik vannak) és azzal kötöd az erősítőre, és megelégszel az sztereóval, azaz a TV és a BD hangja sztereóba fog szólni, vagy ha az erősítőd tud DolbyPrologic-ot akkor esetleg 4.1be
vagy
2. Beszerzel egy D/A konvertert amely az optikait átalakítja analóggá, ráadásul 5.1-es analóggá. (ez elég nehéz mert itthon nehezebb hozzájutni) -
-
totyogó
csendes tag
Szerintem ne törődj azzal hogy 100 Hz v. 50Hz, dezz-nek igaza van, csekély a jelentősége, nekem ilyen 620-as van, kb. 1 hónapja nézem és nagyon meg vagyok elégedve a filmek szuperek.
Villódzásnak, remegésnek, csíkhúzásnak stb. a halvány nyomát se láttam eddig
Azt hiszem ezen az áron ez az egyik legjobb tv, vagy a legjobb. Közvetlen összehasonlítottam egy Samu UE40D6530-al és én ezt láttam jobbnak mind kép mind kezelhetőség terén. -
totyogó
csendes tag
válasz
kmarci25 #515 üzenetére
A 640-es már vékony kávás. van benne Wifi, és tud local dimminget ami nem egy utolsó dolog, elméletileg szebb/részletgazdagabb a fekete megjelenítése. A talpa is forog azt hiszem. Nekem 620-as van annak is forog a talpa de elég szűk határok között kb. 20 fokot jobbra-balra.
Bocsi hogy én válaszoltam -
totyogó
csendes tag
A mappamegosztást:
Plex Media Server értesítési területén ülő ikonra jobb klikk -->Configure PlexMediaServer--->megnyilik egy ablak ahol a Movie, Music, Photo stb. ikonok vannak. Ha rákattintasz a Movie-ra akkor nyílik egy ablak ahol kiválaszthatod a megosztani kívánt film mappát. Ezután ez megjelenik baloldali Library listban, aztán ugyanígy a Music-al is stb. Ha sok filmed és zenéd van akkor elég sokáig szkenneli a mappákat légy türelmes.
Itt különben leírják, nézd át: [link]
Ha baloldalon a Library-ba megjelennek ezek a mappák akkor inentől a tévéd látni fogja a mappákat.
A tévén a myapp gombot nyomd meg és ott a "Médiahivatkozás"-t válaszd. -
totyogó
csendes tag
Nekem azért nem áll be mindig de ha nagyon gyorsan kattintgatok és több mindent akarok tőle egyszerre akkor megfagy.
A PREFERENCES gomb alatt van pár beállítás főleg a Library fül meg az Agents érdekes, de alapbeállitásnál is jól kellene mennie.
Nekem is kábelen megy, egy TP-link routeren keresztül, és hibátlan, akadásmentes a lejátszás.
Nekem így nyilik meg a böngészőben: -
totyogó
csendes tag
Ez jó kérdés. Nekem is inaktív, kivéve ha MTV1-re (legalább is itt vettem észre) kapcsolok ott aktív és működik is de ahogy elkapcsolok egy másik csatornára átvált "teljes képernyős"-re és a "levágás nélküli" inaktív lesz???
Jó volna tudni az okát. Lehet hogy a sugárzott adás képarányához van köze.
(42LM620s. és Digi kábel tv)
-
totyogó
csendes tag
A 660-asnak jobb a képe (pl.a fekete megjelenítésében tud többet mivel tud local dimming-et) de ha nem vagy "sasszemű" akkor nem nagyon fogod észrevenni a különbséget.
Ha a 4:3-as képarány 16:9-re változik,akkor megmarad-e a fekete csík alul és felül? :
Nekem egy 620-asom van, azon be tudom állítani hogy ne legyen csík a "teljes szélesség" menüponttal.
A 4:3 arányú csatornák meg ilyenkor alul-felül le vannak vágva kicsit de nem zavaró, csak egy kicsi hiányzik alul és felül. Inkább így nézem mint torzítva.
Sajnos egy tévé sem tudja külön megjegyezni minden csatornára a képarány beállítást, azaz vagy mindig kapcsolgatod az arányt vagy megalkudsz egy beállítással és kész. -
totyogó
csendes tag
válasz
nyunyezke #270 üzenetére
Igen, FLx jól írja, egy optikai-->RCA (analóg) átalakítóra van szükség, azaz egy Digitál-->Analóg konverterre.
Ezek vagy túl drágák vagy nem kapható itthon.
Korrábban itt [link] írtam egy ötletet egy PC-s külső hangkártyával de nem próbáltam még ki.
Az ötlet csak akkor jó ha talál az ember olyan külső hangkártyát (boxot) amely megy önmagában is PC nélkül tehát nem kell hozzá a szoftvere. -
totyogó
csendes tag
válasz
nemtudom #224 üzenetére
Többen kérdezik hogy, hogy lehet analog hangot kicsikarni a tévékből.
Itt egy ötlet, (ha valaki próbálta írja meg hogy mükszik-e, én még nem próbáltam.)
-Elméletileg a legtöbb TV-nek van optikai hang kimenete ( az lm620-nak van), ha veszünk egy külső PC-s hangkártyát, pl. ilyet [link], amelyiknek van optikai bemenete és van többcsatornás (5.1, 7.1 ) analog audio kimenete akkor elméletileg ez megoldaná az új tv és régi erősítő összekötésének a problémáját.. . vagy nem
mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Opel topik
- Erősítő, hangfalak
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- NIOH
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest