Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
sziasztok, regen irtam mar ide, szoval eladnam a kicsikit, 55osre lepnek tovabb, olcsoert adom
ha valakinek jol lenne vagy tud valakit, kerlek szoljatok!koszi, amugy a hardverapron megtalalhato.
-
vzoltan
aktív tag
t-home TV GO app van a tvre?
-
vzoltan
aktív tag
válasz
morphin #2063 üzenetére
nem tudom miert kellett letoltenie meg par napja frissitettem pendriverol most meg magatol jott ez.
de annyira nem erint a dolog, smart reszt nem hasznalom, van chromecastom, arrol nyomom a jutubot netflixet pandorat es hulut, az legalabb nem lassu mint a tv, bongeszesre meg inkabb tabletezunk
+ van egy raspberry pi amirol megy a media es airplay. -
vzoltan
aktív tag
szerintem placebo h jobb lett
nem lett jobb -
vzoltan
aktív tag
válasz
kriszpontaz #1984 üzenetére
pont ez a bajom, mig vinyonal feldobja h formazzam meg ha akarom, a pendrivera nem dobja fel.
vagy van ra kulon menu valahol?koszi
-
vzoltan
aktív tag
Sziasztok
sikerult valakinek pendrivera rogziteni tv adast, es bekapcsolni a time-shiftet?
nekem nem sikerul, csak usbs vinyoval.
a pendriveom egy 64gbos usb3-as darab.
koszi a tippeket elore is
-
vzoltan
aktív tag
válasz
Yogibear974 #1930 üzenetére
Szegyen szemre en a tv app lassusagat egy chromecast-el oldottam meg 9ezer ft volt
(Hulu pandora netflix stb bar netflix a tv appban is gyors)
-
vzoltan
aktív tag
válasz
zsenike23 #1890 üzenetére
Nkem nincs 5.1 es tvadom
Upc direct van, es az ugyan 5.1ben szol de szerintem ezt az erosito varialja mar
Mert kapcsolhato 4.1 2.1 5.1 reDirket tv usbbol nem neztem meg filmet mert van media lejatszom (raspberry pi)
Ami az 5.1 dts-t hdmin kodolatlanul atloki a tvnek a tv pedig kodolatlanul leloki az erositonek optikan, es az rendes direkt 5.1 dtst ad vissza -
-
vzoltan
aktív tag
Nem tudom mi bajotok van a frissitesekkel
Par naoja nalam is frissitett ujra, semmi gond nincs
Netflix is hibatlanul mukodik -
vzoltan
aktív tag
sambaval ossze lehet hozni valahogyan a tvt? vagy csak plex es dlna amit lat?
-
vzoltan
aktív tag
Nem tudom mennyi macera nalad, nekem szerencsere csak az erkely korlatra kellett kirakni.
Amigy tanyer es fej van 5000ftert de a upc is ad huseges elofizetessel ekkor a csomag ara csakA Direct Medium csomag havidíja az első 6 hónapban 2190 Ft/hó, majd 2890 Ft/hó
De ez mar nem tv keszulek tema
-
-
vzoltan
aktív tag
Bemesz a upchez veszel egy csipkartyat (ingyen van)
Aztan veszel egy upc direct vetelre alkalmas ci modult es maris huseg nelkul nezheted.
En a direkt kartya mediumot valasztottam, ebben 63csatorna van havi 1990ert es ebbol:Animal Planet, Discovery Channel, DoQ, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, HISTORY, Spektrum, Travel Channel
Ezert vettem, mashol ezek igy egyutt ennyiert huseg nelkul nincsenek.
http://hu.upcdirect.com/muholdas-tv/direktkartya/direktkartya-medium/
Lehet huseggel ingEn van a ci modul, nezd meg a weboldalon.
Amugy 144et fogtam be majd kiszortam belole a bolgar roman nyelvueket es maradt 82 csatorna
-
vzoltan
aktív tag
válasz
nyikszi #1644 üzenetére
bedugtam a modult, beallitottam az antennat iranyba, kerestem csatornakat a THORon, atkapcsoltam egy kodolt csatornara, felhivtam az ugyfelszolgalatot h most nyomjak meg a piros gombot
megnyomtak es lett kep a kodolt csatornan is.az tanyert pedig ez alapjan allitottam be:
http://www.dishpointer.com/
lakcim majd thor kvialasztasaa fejen pedig tekertem egy keveset a vizszintestol ez alapjan:
http://www.youtube.com/watch?v=6bmlPgmOGtk -
vzoltan
aktív tag
Hali
van valakinek upc direkt tapasztalata?kiraktam a parabolat beforgattam megfelelo szogbe, de meg mindig 0 a jelerosseg es minoseg is.
az iranyt innen vettem lakcim es thor muhold alapjan
http://www.dishpointer.com/
tud valaki segiteni hogy hogyan kell beloni?
termeszetesen a tvben van egy CI modul es egy UPC dirket elfoziteoi kartya
-
vzoltan
aktív tag
pcrol nem szeretunk filmetnezni:
vegyetek macminit
8-11wattbol megall, csak akkor megy 11-35watt koze ha nagyon izmos jatekkal jatszom rajta, es cask ilyenkor van hangja, amugy zero hang
masik alternativa ami enkem is ott figyel a tv mogott a hdmi1-en : raspberry pi 3watt ejjel nappal.
termeszetesen mind2on ilyenkor XBMC a mediaplayer
-
vzoltan
aktív tag
válasz
Scarletiel #1602 üzenetére
macminirol hdmin megy ki a film, nem tudom h melyik eszkoz beallitasai lesznek ervenyesek , de a QMenuvel a predefinied kepernyo opciokat lehet kapcsolgatni a tvn
film mozi jatekgep elenk automata stb.
en a jatekgepet szoktam v a mozitmimdent kep beallitast lehet varilani menubol akar honnan is jon a kepanyag a tvbe.
-
vzoltan
aktív tag
elmegyunk offba
en irtam egy szoval is h nem volt jo? -
vzoltan
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #1584 üzenetére
Jurassic felkonvertalt (nem letezo adatbol mast nem lehet csinalni)
persze megneztem es jo a melyseg, de a sima 2Ds tartalmakat a tv ugyan igy meg tujda jeleniteni 3D ben (mozi "fokozatra" kapcsolva) -
vzoltan
aktív tag
Nekem egyszerre szol tvn es optikain keresztul hazimozin (logitech z906)
Ilyenkor tvn nyomok egy mute-ot aztan csokolom.
Ugyan igy mikor raspberry pirol kuldok hdmin kersztul tvre a filmet/hangot, optikan "atcsorog"hazimozira.De szerencsere a hazimozin ket optikai van, igy ha igazi dts-t akarok akkor macmini-hdmi-tv ez csak kep es macmini-optikai-hazimozi (csak hang) a megoldas.
De lenyeg a lenyeg, tvre kotott hdmi eszkoz hangja tvrol optikan kimegy hazimozira.
-
vzoltan
aktív tag
válasz
kriszpontaz #1532 üzenetére
Az en szemuvegeimet szet lehetett pattintani
Arra figyelj hogy ha a jobb es bal lencse nem egyforma hanem tukorkepi egymasnak, te azt akkor is ugy rakd vissza a keretbe meg ha hulyen is nez ki, semmikeppen ne tukorkepkent rkad bele, szoval ne a szimmetria es az esztetika legyen a cel, hanem h a lencse elulso fele ami a tv fele nez az mindig elo legyen (kifele)
Nekem vagni kellett a lencset mert tukorkepe az egyik a masiknak."Amugy egy szemmel nem az"
A dualplay pont ugy viselkedik mintha egy szemmel nezned, szoval ha dualplay kozben csak az egyik es csak a masik szemmel nezed az A es a B jatekos kepet, es ezek nem szellemkepesek, akkor dualplayre jo lesz! -
vzoltan
aktív tag
válasz
kriszpontaz #1530 üzenetére
Dualplay kozben probald ki, meg ha csak 1 is van
Jobb szem becsukbal szem becsuk
Nezd meg h szellemkepes e v sem, ha nem akkor csinalj ilyen szemuvegbol "ingyen" te isEsetleg azt is nezd meg h milyen magassagbol (ralatas) es oldalrol (betekintes) a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest