Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
Robert1987 #1928 üzenetére
Milyen routered van? Nekem egy TP-LINK 3600-as és ott nem vettem észre, hogy lassú lenne. Mondjuk az nem full HD videó volt, amit kipróbáltam, de majd megnézem azzal is.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Robert1987 #1544 üzenetére
Hát igen, csak én nem akarnám lecserélni a jó kis fa dobozos hangfal szettem, egy optikaisra. Küzdök én is......
-
Mrdevil
addikt
válasz
Robert1987 #1541 üzenetére
Azon a bizonyos scarton nekem sem sikerült stereo hangot kicsikarni, pedig ki kellene, hogy jöjjön rajta. ( sokféle bekötésû scart csatit próbáltam ) Én most a fejhallgató kimenetét használom a TV-nek, de ez így nem tetszik, mert mindíg ki-be kell dugdosni a jack dugót, ugyanis én nem mindíg használom a hangfalakat.
-
Polllen
félisten
válasz
Robert1987 #1541 üzenetére
Elméletileg az AV1 az ki és bemenet, szóval ha arra kötöd adapterrel elméletileg mennie kellene.
Ha nem, akkor marad a fejhallgató kimenet, ami egyik oldalon egy sztereó 3,5" jack a másik meg amilyen adaptert teszel rá.
-
Tibi73
csendes tag
válasz
Robert1987 #1458 üzenetére
Sziasztok!
Én 162 ezerért vettem a 42LM620S-t a Media marktban 10 hónap ingyen hitellel,az eredeti ár 180 ezer lett volna,de akkor volt a túró Rudi kódbeküldés és be lehetett váltani, 10 ezer forintonként lejött egy ezres,így 18 ezerrel olcsóbb volt.
-
japy
őstag
válasz
Robert1987 #1451 üzenetére
Én meg clin citrussal tisztítom!
-
Polllen
félisten
válasz
Robert1987 #1446 üzenetére
Clean+papírtörlő, de a kijelzőt csak akkor, ha valóban koszos/maszatos lesz.
-
tactic
csendes tag
válasz
Robert1987 #1446 üzenetére
Ezt használom, gyönyörűen teszi a dolgát foltok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest