Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Payskin

    tag

    válasz Dominó85 #5043 üzenetére

    Ne tegyél tönkre, drága Dominó! Igen, elméletben csodálatosan hangzik, hogy kapja be a TinyDeal!, meg szopjon vele ő, de ha nem kapja be és nem szopik vele, akkor mihez tudsz/fogsz kezdeni innen, Budapest alsóból?

    Elküldöd a terméket, vadul e-mailezgettek egymással, és reménykedsz, meg számítasz a legjobbra. Na, ezen mind túl van JKalo. Kivéve a reménykedést meg a legjobbra számítást, mert az még tart. Ha a végén jól jön ki belőle, lesz egy hibátlan telefonja, és minden rózsaszín, akkor hurrá. Egyébként meg így járás. Nem?

    Mondok jobbat: Nexus 4-emet néhány éve itthon vettük céges telóként az 1845. Áfácsaló Phone Kft-től, mert itt valószínűleg 2 fillérrel olcsóbb volt, mint az 1846-nál és a cégnek kellett száma (még ha full kamu volt is), a nagy boltok, szolgáltatók meg nem árulták.

    Négy hónappal később elkezdett zölden villogni a kijelzője.

    Elkértem a számla másolatát, felhívtam a céget, nem vették fel. Megnéztem a weboldalukat, ó, elköltöztek és megváltozott a telefonszámuk! Felhívtam a másik telefonszámot, nem vették fel. Elmentem, tehát, hozzájuk a számlamásolattal, és nem értették mit akarok, mert ők nem az 1845. Áfacsaló Phone Kft, hanem a 1934. Áfacsaló Phone Kft., nekik ehhez semmi közük. De, mondom, a weboldal. Mi van vele? Hát hogy két hete még az 1845. Áfacsaló Phone weboldala volt... És akkor így kiröhögött. Mit tudsz csinálni? Elkezdesz vele pereskedni? Ugyan már, ez tanulópénz. És még csak nem is a világ másik pontján van, hanem itt, a szomszéd kerületben.

Új hozzászólás Aktív témák