- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Gila2626 #2155 üzenetére
Battery calibration apkot szedd le és az ottani instrukciókat kövesd figyelmesen.
Amúgy szerintem csak szimplán romcserére érett meg a telefonod.
6.0Beta első benyomások és bugok késő este folyamán. Viszont aki feltette, annál nem jelentkezett az, hogy az SD kártyára mentett képeket nem engedi törölni? Sőt, konkrétan az SD kariról semmit sem...
Ez amolyan bosszantó és "LOL" bug.
-
Dominó85
addikt
válasz
Gila2626 #1486 üzenetére
Ha megérkezne már, akkor kipróbálnám. De baxik megérkezni...
Más: MIUI 11.26 Multi magyar romot használok. MIUI.hu-s srácok keze van benne (Vagyuláék?). Értesítőled zölden villog (el sem hiszem), magyar, rootolt, stabil és a kamera része is bug mentes. Eddig hibát nem találtam benne. Hű egy álmom vált valóra vele. Igaz 5.1.1-es jobban ízlene, mint az 5.0.2, de nem panaszkodok. A képek minősége pedig überalles!
-
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Gila2626 #1218 üzenetére
Ja, led visszajelzés nem működik, wifi jelerősség néha kicsit érdekes, de azzal nálam a VIBEUI alatt is probléma volt, meg legalább két nap, amíg megszokod a MIUI-t, (ha előtte nem használtad). Nekem több most nem jut eszembe, de mivel én előtte már másfél évig használtam MIUI-t, illetve annak felhőszolgáltatását (hongmi-n és redmi 1s-en), így lehet, hogy amit más rom hibának vél, az magából a MIUI rendszerből fakad.
-
-
daikonblaze
csendes tag
-
Dominó85
addikt
válasz
Gila2626 #988 üzenetére
Gyári átlátszó szilikon vagy két helyen repedt Nillkin frosted shield vagy egy kicsi helyen a sarkán lepattant Armor tokom kitámasztós van, amit nem használok.
Illetve van egy hibátlan luxus tokom bōrszerū hátlap és fém keret, na meg iPaky ami rajta van. De ezektōl meg nem válok.
-
gps76
őstag
válasz
Gila2626 #962 üzenetére
Nálam 30%-tól merül jobban,mint fölötte nem akksi gond,hanem a kijelzése. 4 óra kijelzőidő teljesen elfogadható ilyen fényerejű,teljesítményű telefontól. A top márkát gépei se bírják jobban,sőt ugyanilyen paraméterekkel még lentebb vannak.
Valaki tesztelt/használ valami ritkább rom-ot? Kíváncsi lennék melyik milyen,mert a Cucu rom tényleg nagyon jó eddig,de a 2.8 UI-t el bírnám viselni,pár újítás van benne. -
Dominó85
addikt
válasz
Gila2626 #962 üzenetére
Embere válogatja, hogy mennyit bír. Én 2 óra alatt is le tudom meríteni, ha akarom. Illetve lehet még az is, hogy a romban xarul van megírva az energiagazdálkodás. Rengeteg custom romnál volt ez a hiba. Miui Beta(1) alatt is. Egyébként pedig csodát ne várjál egy 3000-es aksitól, amikor egy bika 8 magos SoC van mögötte és egy 5,5"-os FullHD méretes kijelző. Üdv a XXI. században.
-
gps76
őstag
válasz
Gila2626 #900 üzenetére
Ugyanígy voltam én is,csak pislogtam mi van rajta. Én azzal kezdtem,hogy lementettem twrp-ből az egészet,ha esetleg vissza kell küldeni(inkább kidobom a fene vár 2 hónapot).
Amit én linkeltem rom-mot raktam fel először,meg ota-n felfrissítettem a gyári ST(stabil) verzióra,de az is tele van minden sza..al,meg csomó dolog nem megy benne viszont van pár hasznos dolog amit szivesen látnék egy itt a fórumon sokat használt rom-ban. pl.: fényerő szabályzó automata módnál is állítható a csúszka,alapból a Maxxaudio EQ progi van benne és jobb mint a Dolby,meg a 2.8 UI is jobb,a lehúzható gyorsgombok változtathatóak,stb. -
gulupeti
senior tag
válasz
Gila2626 #897 üzenetére
Nem, hogy rossz, inkább fosnak nevezném.
Hiányos nagyon, tele van szeméttel, malware-rel, fele kínai, csomó minden fc-zik benne... Ajánlott egy másik rom telepítése, nekem legalábbis a gyári használhatatlan volt. Felraksz egy másikat, van több, teljesen használható a needromon és még szerintem lesznek is újak.
Csak az utóbbi 1 hónapban felkerült vagy 10 féle.Folyamatosan nem kell mókolni, az tuti, csak ha kedved van hozzá.
-
daikonblaze
csendes tag
válasz
Gila2626 #897 üzenetére
Èn se hittem volna amig szerdán a kezembe nem vettem.
Ez a 3. Kìnai telóm, eddig mindig azt a romot használtam ami rajta volt.
Sose láttam mèg ennyire szètkokányolt romot. 3-4 beèpìtett böngèsző, takarìtó program ès egy rakat kìnai program, arról nem is beszèlve hogy a magyar angol ès kìnai nyelv váltogatja egymást. Nagy segìtsèg ez a topic,most tanulgatok èn is romolgatni. A twrp-t már sikeresen felraktam, már csak a rom van hátra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest