Új hozzászólás Aktív témák
-
kovjoe
aktív tag
válasz
koala69 #1535 üzenetére
Ez nem az a fajta, amit itt többen használunk néhány napja, ráadásul, ha elolvasod nem a miuicam van benne, hanem a lenovo gyári. Szóval így érthető, hogy nem érzed a különbséget. A romnál található leírások alapján én nem is éreztem úgy, hogy érdemes lenne erre váltani. Bár azt sem értem, hogy mi értelme annak, hogy az ember minden nap más romot tesz fel. Sokat olvasni, és az alapján dönteni, így már csak a szűrőn átment néhány rom-ot kell kipróbálni.
-
kovjoe
aktív tag
-
Payskin
tag
válasz
koala69 #1514 üzenetére
A ROM fentebb linkelt weboldalán alul, ahol a kommentek vannak, a 3. oldalon van egy ilyen kérdés, hogy
Is app can be moved from SD>>>>????????????????
amire azt válaszolja a ROM gazdája, hogy
No. Working on it to fix it.
Dominó, kösz a *#*#3646633#*#* kódot, nem ismertem, viszont megnyugtató volt, hogy minden ok az IMEI-mmel (én is féltem, hogy hazavágtam).
-
xoortes1978
tag
Szigoruan sajat tapasztalat. Telefon kidobozolasa utan a gps kapasbol mukodott. Nagyvarosban is "viszonylag" pontos, osszehasonlitva a Wayteq X890-es navimmal az Manchester belvarosaban van hogy elveszti a jelet ez nem. A pontossagi szorasa kb. egyforma. 5-10m de hozzateszem hogy a belvarosban sok Garmin es TomTom jelet sem talal. Turazas kozben annyi rosszat tudok rola mondani hogy a Lake District-nel hajozas kozben van hogy elveszti a jelet de ezt betudtam annak hogy eleg magas hegyek vannak korben de lehet hogy csak en vagyok a hulye hogy ez nem erdekel. MapMyTrack-el hasznalom minden nap
Ez egy napi aktivitasom, meg tudod nezni hanyszor megy a tracking le az utrol. A krix-kraxok azt jelentik hogy ott a zsebemben volt a telefon mikozben kipakoltuk az arut es oda-vissza mentem a bolt es a kamion kozott.
-
Dominó85
addikt
Ennyit kellene tenni drága barátom: Keresés eredmény jobb fent
Miért várja el minden idetévedő, hogy elmondja minden tulaj 100x-ra is ugyanazt, amit már leírt? Tessék a keresőt használni. Miért lusta mindenki? Sokkal gyorsabban megkapja a választ a keresővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged