Új hozzászólás Aktív témák
-
NorBEE300
csendes tag
válasz
tarbela777 #5474 üzenetére
Komplett kerettel ebay-ről lehet venni kevesebb 7000 Ft alatti összegért... Már csak azért is érdemes kerettel együtt megvenni, mert akkor nem kell melegíteni, ragaszgatni a kijelzőt, a digitizert (érintőpanelt), csak kiszedegetni a "beltartalmat" és átrakni az újdonsült kasztniba. Ha van kézügyesség, normális csavarhúzó és némi bátorság, akkor nincs más hátra mint Youtube-on keresni "K3 note display replacement" videó közül egyet és indulhat a móka. Normális szervizben simán megcsinálja bárki, nem egy ördögtől való dolog. Ha ügyes vagy, 10e, legrosszabb esetben 15e Ft-ból megúszod a dolgot tokkal-vonóval. Én adnék neki egy esélyt
.
-
Dominó85
addikt
válasz
tarbela777 #5467 üzenetére
Nincs mit.
-
Dominó85
addikt
válasz
tarbela777 #5465 üzenetére
Ha van otg-s pendriveod amit a TWRP fel is ismer, akkor arról kellene egy teljesebb (cache + dalvik + system + data) wipeolás után valami új romot feltenni. Persze az adataidat valahogy mentsd ki, mert a Data wipeolása mindent lezúz. SD és SIM soha ne legyen telepítéskor a telefonban. Romot SD-ről csak abban az esetben érdemes telepíteni, ha azon más nincsen a romon és a hozzá esetlegesen tartozó zip fájlokon kívül. Ugyanis egy korábbi rendszer hagyatéka (szarja) bekavarhat.
-
Dominó85
addikt
válasz
tarbela777 #5463 üzenetére
Te vagy a második ilyen emberke ezzel a problémával pár napon belül. Valamit tuti nem csináltok jól a Flashtoolos telepítésnél, hiszen az lazán felülírja a TWRP-t is a recovery sorral. Ha budapesti vagy és ma ráérsz, akkor hozd el hozzám a telefont és meggyógyítjuk.
XVI. kerületben lakok.
-
Payskin
tag
válasz
tarbela777 #5349 üzenetére
Nem dobálja a WiFit? Az XDA fórum utolsó oldalán versenyt nyígnak a népek, hogy mennyi bajuk van ezzel a július 21-ei verzióval...
-
Payskin
tag
válasz
tarbela777 #5336 üzenetére
Ez a daniel_hk féle Carbon. Itt az XDA topicja a Lineage és Slim ROM-okkal együtt. Sajnos félő, hogy ez is game over stádiumba lépett: a srác valahol a 60. oldal környékén kijelentette, hogy ideje új kihívások felé nézni, és azóta nem is írt a témába.
Én egyébként visszaálltam az AOSP Stable 3-ra, de pont a héten voltam kórházban, ahol szerettem vón FM rádiót hallgatni, hát a csend hangjai ment folyamatosan. Franc az összes tákolt szarba, most megint kereshetek valami másikat.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tarbela777 #5336 üzenetére
A dual sim mélyvízben leírtam a MAUI-t anno. Az SP_Meta pedig: [link]
-
Dominó85
addikt
válasz
tarbela777 #5331 üzenetére
Akkor nem írt bele semmit a Chamelephon. Rootolt eszköz javasolt a chamelephone használatához. Vagy pedig MTK Engineer Mode-ba kell lépni a tárcsázóból az ahhoz szükséges kóddal. Connectivity, Radio information, CDS information. A sorrendre nem emlékszem, de ezeket kell keresni, majd egyenként beírni a kódot. Ha Error 7 vagy más error-t ad, akkor pedig betenni a szóközt a megfelelő helyre (neten rengeteg leírás van).
-
Dominó85
addikt
válasz
tarbela777 #5329 üzenetére
A Chamelephon után leellenőrizted az IMEI-t a tárcsázóban a kóddal ( *#06# )? Amennyiben # karakter vagy W van benne, úgy a telefonodon a modem rész elszállt. K3 Note radio.zip vagy modem.zip-re keress rá.
-
tarbela777
tag
válasz
tarbela777 #5328 üzenetére
Viszont újabb problémám van, így a simkártyát letiltja. A Chamelephone-val csináltam egy imei visszaállítást, viszont így meg nem is észleli. Most mi van?
-
Toth_Jani
őstag
válasz
tarbela777 #5325 üzenetére
Én is Rombolgattam múltkor és ugyanígy jártam, nálam az segített rajta hogy a K3 note manager nevű programmal rá nyomtam a Stock recoveryt.
Azóta nincs vele probléma, persze már visszaraktam a TWRP-t.
https://www.needrom.com/download/k50-manager-k50-a40k50-t5-manager-and-drivers-for-windows/ -
diablo1984
veterán
válasz
tarbela777 #5325 üzenetére
Abban is tölthetted kikapcsolt állapotban ítéletnapig, de nem tudta feltöltött állapotban sem neki a rendszerindításhoz szükséges kraftot! A környéken keress egy másik ilyen, jól működő mobilt és abból pattintsd át az akkut próbaképp!
-
diablo1984
veterán
válasz
tarbela777 #5323 üzenetére
volt olyan lenovo nálam, ami bekapcs után lenovo logo+a zene, majd rezzent egyet és újra indult és ezt végtelenig tudta játszani! Arra is toltam új romot, ugyanez volt a hiba, cseréltem egy akkut és bebootolt gond nélkül.....
-
diablo1984
veterán
válasz
tarbela777 #5321 üzenetére
twrp-n bekapcsolva hagyod, úgy nem kapcsol ki? Tehát az akkuja jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dacia topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged