- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Keeperv85 #5364 üzenetére
na, odáig jutottam a tesztben,hogy...
S433-as rom van fent
otthon a wifi jele lemegy 0ra 1-2másodpercre majd vissza fullra elég ritkán,de nem dobja le a kapcsolatot(netgear router)
melóhelyen az egész kapcsolatot eldobja 3-5másodpercre viszonylag sűrűn aktív használat mellett(ősrégi d-link)na most ebből segítsen valaki meghatározni hogy HW vagy SW...
meg az a sejtésem hogy ebben már lehetett alap csere, mert a teló saját sorozat száma nem egyezik azzal amit a rendszer kiír...imei-k rendben...
mac címek rendben... -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Keeperv85 #5352 üzenetére
így már okosabb lettem
csinálok twrp mentést a mostani rendszeremről, aztán kipróbálom a kínyai t5-ös st1614-es rendszert hogy azzal mit művel... ugyam úgy célszerű teljes gyaluval kezdeni, vagy csak eresszem rá DO-ban?
meg gyorsban megcsináltam a 4pda-s cooling modding-ot
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Keeperv85 #5350 üzenetére
ez az hogy nem tudom kideríteni hogy ez HW vagy SW hiba... mert maga a wifi működik, mutatja az SSID-ket,még akkor is ha ledobja a kapcsolatot, meg full random ez a hiba,van hogy napokig jó, van hogy 5percenként ledobál, viszont alkalmazás függő, mert nem minden alkalmazás használatkor csinálja...ki/be tudom kapcsolni...de azon is gondolkodtam hogy lehet ez a verzió nem 100%-osan kompatibilis a k50a40 romokkal...eredetileg K50-t5, csak az előző tulaja rakott rá másik,magyar nyelvű romot...lehet ki kéne próbálnom egy eredeti rommal...FA+D utána Meta...mondjuk az írták XDA-n hogy modellek között van eltérés,hiába a nagy %-os HW egyezés...
amúgy ez a 0x10 hiba tulajdonképpen mi?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Keeperv85 #5341 üzenetére
nincs fél éves,és csak lenovo-t dobálja le, se az lg smart tv-t,se a laptopot,se samsung telót,se az asus telót nem dobja le...meg nem csak itthon,mindenhol dobálja a wifit...én mondjuk modemre tippelek hogy az előző tulaj valamit nagyon félre bakizhatott romolás közben...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Keeperv85 #5337 üzenetére
arra lehet tipped hogy pl nekem miért dobálja a wifi a kapcsolatot? random lecsatlakozik...
mikor ledobja:
netezek,egyes játékoknál,instagram,facebook,play letöltés
mikor nem dobja le:
chrome letöltés közben,youtube stream,wot blitz,nfs-mw,fb messenger
már kiidegel... a hw hibát kizárnám mivel mutatja a listán az SSID-t, de ledobás újracsatlakozás között kb.5másodperc telik el,ebben az intervallumban nem hajlandó újracsatlakozni...
sokat nem tudok az előéletéről hogy mit szúrt el rajta az akitől vettem,mert nem gyári állapotú volt,hanem s433 custom rendszer volt rajta...
próbáltam nougaton is,ott rosszabb a helyzet,sűrűbben dobálja a wifit... -
tarbela777
tag
válasz
Keeperv85 #5335 üzenetére
Kipróbáltam mindkettőt, de sajnos csak olyan videót találtam hozzá a youtube-on ami nem segített. Így egyenlőre marad a Cuoco92 s433 rom, a Chamelephon ahhoz jó. Pedig ez a 7-es rom https://www.needrom.com/download/carbonrom-cr-5-1-2/ nagyon bejön, a stock alapú romoknál kijelző érzéketlenségi probléma van, ami üzenet írásakor zavaró. A carbon romnál ez nem tapasztalható, úgyhogy sajnálom, de ez van
Még egyszer köszi mindenkinek a segítséget. Ha valaki privátban szájbarágósan leírná nekem a MAUI Meta 3G és SP_Meta tool használatát, vagy egy normális videót tud linkelni hozzá, azt megköszönöm. -
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
Dominó85
addikt
válasz
Keeperv85 #5291 üzenetére
Preloaderrel együtt bepipálva tedd fel az S433-es romot a Citrancs blogomban található google driveról. Ha azzal sem javul meg a kamera, akkor lehet akár hardveees hiba us. Amúgy az egy stabil gyári rom. Minden maradék kínai cucc törölhető róla simán (nem kell a kínaszoft apk!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest