- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
tag
sziasztok. Ismerosom telojat buheralom. TWRP-t probaltam flashelni, spflashtool processz rendben vegig is ment, de csak percenkent zummogott egyet a telo, mikor probalt ujraindulni. A forumot olvasva a kovetkezo lepeskent megprobaltam flashelni a Domino altal emlitett [link] 433-as romot (format + download bekapcs illetve a preloader is bepipalva), spflashtool vegzett is a flashel kb 10 perc alatt, megis csak annyi tortenik, hogy a bekapcs gomb megnyomasa utan 2 mp-cel csak zizzen a telo, es utana a nagy semmi... Van valami tippetek, otletetek, mit kellene tennem? Koszi
-
krics
tag
Meg annyit, hogy ha bedugom az usb kabelt a teloba, akkor megjelenik egy Lenovo logo, es a bal also sarokban pici betukkel, hogy 'TOOL DL image Fail!'
-
krics
tag
válasz st3v3np3t3r #5116 üzenetére
Koszi, Fonok, epp most sikerult a domino fele rom flashelese, be kellett kattintanom az sp flash toolban az option/download/usb checksum es storage checksum mezoket a flash elott.
-
krics
tag
válasz st3v3np3t3r #5116 üzenetére
Sajnos igazad van, es az imei ugorhatott, mert nem lehet hivasokat se inditani, se fogadni :-(
-
krics
tag
Imei visszairashoz elso lepeskent rootolnam a telot, felment a twrp, be is tudok lepni, de hiaba keresem ki es confirmalom swipe-pal annak a supersu zipnek a telepiteset , amit Domino oldalarol szedtem le, a twrp hibat dob telepites utan, kinai kriksz-kraksz error message-et..., folyt kov holnap, joccakat es koszi a segitseget elore is.
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
válasz st3v3np3t3r #5120 üzenetére
Koszi, ez felment. Na akkor atnyalazom a forumot az imei visszaallitas hogyanjaval kapcsolatban. Meg keritettem ket regi, hasznalhatatlan telot, amelyekbol ha tudom, athegesztem az imei szamot.
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
válasz st3v3np3t3r #5122 üzenetére
Koszi, man csak egy kerdesem lenne, hogy ha ezzel az appal beadom az uj imei-ket, akkor ez egy permanens fix a problemara, vagy esetleg elofordulhat, hogy a telo ujrainditasakor megint be kell adni az adatokat?
-
-
krics
tag
mukodo NVRAM fix twrp alol, 6-os droidhoz: [link]
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
Szoval akkor a telo eredetileg K50-T5, most a Domino fele 433-as rom van rajta, ami szerint a model K50a40. Csak 3g van, LTE nincs. APN beallitasok rendben vannak, probaltam vodas es telenoros kartyaval. Elofizetes rendben, masik teloba teve a kartyakon jon az LTE. Telenoros kartya bekapcsolas utan kb egy perc mire csatlakozik a halozathoz. Flasheltem masik modem image-et, vibeui3_v3.1_1604_5.36.1_ST.zip [link], ezzel is ugyanaz maradt a helyzet. Mi lehet a megoldas?
-
krics
tag
Hajlok arra, hogy a needromrol felteszek valami 7.1-es romot. Most 6-os android van fent, verziovaltaskor csak flashtoollal lehet operalni, vagy twrp alol is?
-
krics
tag
válasz Dominó85 #5141 üzenetére
Haj, na most kiprobaltam mar par 7-es romot is, visszatettem a 433-ast is, es mar eljutottam oda, hogy tesztelgetnem melyik a jobb, viszont az osszes romban egy olyan idegesito hanghiba fordul elo, hogy en meg ilyet nem is hallottam eddig, csengohang lejatszasnal, youtube video lejatszasnal, zenelejatszaskor ugyanez a szaggatott kattogo hang van, amitol mar falra maszom,pl [link], mi a franc ez?
-
krics
tag
Hi, na felidegesitett a telo ezzel a hanghibaval, es idom se volt vele foglalkozni azota, csak most vettem elo megint. Most egy AOSP 7.1 rom van rajta, kulso hangszoro szaggat mint allat tovabbra is, de az az erdekes, hogy a fejhallgaton lejatszva meg tokeletes minden... Lehet ez valami hardware hiba? A ket hangszorohoz mas driver van?
-
krics
tag
válasz st3v3np3t3r #5150 üzenetére
Ez a gyari 6.0 ez melyik rom? s433?
-
krics
tag
válasz st3v3np3t3r #5157 üzenetére
hi, csorgeskor es kihangositasnal is, sajnos.
-
krics
tag
Sziasztok, csak visszajelzésképp mondom, hogy a hang problémát nem tudtam rendbetenni a telón, minden mást igen, és visszaadtam a készüléket a gazdájának. Szerencsére kiderült, hogy ez a hanghiba már korábban is létezett, így megnyugodtam, nem én csesztem el. (Csak az nvram-ot meg az imeit ), de ha nem kezdenek el romot cserélgetni, akkor nem lesz vele gondjuk. Köszi a segítségeteket. Krics
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest