- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
mazsiii92 #4527 üzenetére
úgy néz ki ki, hogy ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a dologgal.
nekem is sokszor van, hogy nem ébreszt a telefon, csak egy szép címke van a képernyő feloldásakor, hogy "elmulasztott ébresztés" ...
a különbség annyi, hogy én sok szoftvert próbáltam ezen hiba ellen, de valamennyinél előjött.. talán a MIUI8 az egyetlen ahol nem, de az 2 hét után borzalmasan belassult nálam (nem mellesleg azon nagyon merült az akku úgy ~12-14órát bírt hozzáérés nélkül)..
A gyári szoftverekből a S427, S327, S433 makat próbáltam ... az akku a legkevésbé a S327-el merül nálam (azzal akár 5 nap(!)), a S427 és S433 makkal ~2-2,5nap maximum.
Sajnos az S327 el a bajom az volt, hogy pár hét után "belassult" és rendszeresen nem ébresztett reggelente...
Mivel a S3xx ágra nem jött újabb verzió (nem tudom miért) felraktam a S433-mat, hátha javít a dolgon.
Úgy tapasztaltam valóban javított kicsit, de az ébresztés elmaradás már egyszer előjött az úgy 2 hét alatt...Én is úgy érzem, hogy nem volt egy jó vétel ez a telefon ... kicsit hozzárakva vehettem volna inkább valami Redmi holmit, azok talán jobbak szoftverben (a MIUI rendszerrel a 7es verzió óta egyébként sincs bajom).
Amin még gondolkodom, hogy mivel "csak" a MIUI8-ast próbáltam, lehet, hogy a MIUI7 nem lassul be annyira idővel. Lehet ki kéne próbálni még azt, hátha...
-
DraXoN
addikt
válasz
mazsiii92 #4248 üzenetére
Szia,
egyes t3s (kínai belpiacos, azok a legolcsóbbak ebayen és sok más shopban) modellek valószínű más hálózati modemmel lehetnek szerelve.
Az enyém is így merül S4xx romokkal. Nekem a S3xx sorozat oldotta meg a gondot. Azóta akár 2 napos üzemidőt is eltudok érni (ha nem használom sokat, folyamatosan bekapcsolt szinkron, és háttérben futó, hangouts, facebook, fb-messenger, viber, skype).. szerintem egész jó ez.
Kijelző időt pontosan nem tudok írni, sose figyeltem.
Úgy kb. 2 hónapja van meg, bár futottam pár kört a különböző romokkal. nekem a MIUI 8 jönne be a legjobban (a rendszerrel nincs is bajom), de szerintem azzal nincs deep sleep a prociban, mert nap végére lemerült még ha hozzá se nyúltam (kis használat mellett sokszor a napot se nagyon bírta ki)... de messze az csinálta a legjobb fotókat... a gyári, sajnos nem az igazi.Visszatérve a S3xx sorozatra. Az S3xx az orosz piac sorozata, míg a S4xx az Indiai piacé.
Nekem ez jött be (gyári S327): [link]
"sajnos" a S3xx ágból nincs annyi módosított verzió mint a S4xx-ből.
Bár.. lehet lehetne csinálni valami vegyítést a 2 verzióból ha pontosan tudnánk a különbséget. De nem volt időm ezzel még foglalkozni (igen, mókoltam már droidot korábban, csináltam már anno saját verziót egy olyan tabletre ami kb. senkinek se volt, de 4.1-en ragadt gyárilag..)
-
Dominó85
addikt
válasz
mazsiii92 #4245 üzenetére
Képernyőidőben a MIUI V7 alatt 3,5-4 óra nekem mindig meg volt. Az 5.0.2 alapú és a kamerája körberöhögi valamennyi másik romét. De ugye annak a felülete és kezelhetősége csak az arra kompetens és türelmesebb emberek pályája. Türelmetleneknek egyáltalán nem való. A MIUI-t szokni kell. A MIUI V8 romok is nagyon jók, sőt a legújabb igen stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest