- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorkmc
tag
Androium alatt nem tudtam működésre bírni a LightFlow-t.
Az inaktivitásos szinkronizáció vesztés itt is előjött, sajnos. Azt írja ki ilyenkor, hogy nincs adatkapcsolat (ha jól emlékszem). A 4G ikonja nem is látszik az értesítési sávon, csak a térerő. Tehát nem a háttér szinkronizáció áll le, hanem mintha a mobilnetes SIM kártya egyszerűen bontaná az adat kapcsolatot és leszakadna az APN-ről. -
fehermokus
aktív tag
Van-e olyan nálad, hogy mondjuk nem nyúlsz két órán keresztül a telefonodhoz és utána jön egy üzeneted magától? Mert valószínűsítem, hogy nálad gyakran történik olyasmi, ami nem viszi mély alvásba a készüléket. Itt egy páran már igen sok beállítást kipróbáltunk és nem jöttünk rá a tutira. Ha neked van vmi extra beállításod kérlek oszd meg velünk, hátha nálunk is műxik.
-
fehermokus
aktív tag
A beépített programok nálam is mentek,de van egy olyan perverzióm, hogy nem csak gmailt használok, hanem mást is, ehhez meg kell egy email kliens. Azt meg a facebook-kal és egyebekkel együtt szépen kilövöldözi. Annyira kocka andridos meg nem akarok lenni, hogy csak google programokat használjak, amik systemből fenn vannak.
-
fehermokus
aktív tag
Üdv a klubban. Sokat irkáltam már régebben én is, hogy az 5.1 alapú rom-ok nálam lekapcsolgatják a háttérben futó programokat. Sok beállítási lehetőség van, de jó nem lett csak egy kicsit jobb. Ha nem nyúltam a telefonhoz kb. 1/2 órán keresztül, akkor szépen lekapcsolódtak a háttér programok. Nekem az lett a megoldás, hogy Cuoco-tól a 5.0 alapú rom-ot tettem vissza és minden megy rendben.
Nem biztos, hogy neked is ezt kell tenned, nálam ez vált be.
De lehet, hogy Dominó85-nek van igaza és nem kóser vmi a programmal. -
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Az enyémben is van speckó karakter és a trükk az, hogy van egy kínai írásjel ami kék és nem fekete. Ha arra rátapizol, akkor nem kezdi variálgatni azt amit be akarsz gépelni. Ez legyen a legkevesebb, ami eltántorít téged egy MIUI-tól. Maga a rendszer beton stabil. Ismert bugok a kamera és videózás körül vannak azt elismerem, de egyik sem vészes. (HDR-nél és éjszakainál kell trükközni - 2 tapi, videót pedig "csak" HD-ban tud felvenni, de az meg gyönyörű)
-
koala69
tag
Szia,
koszonom a tippet, csak ha elolvasod, hogy a gps-t tartalmazo jozzaszolasok mit irnak, akkor talan 2-3 hozzaszolason kivul nem kapsz erdemi informaciot.
Az fontos, hogy az orosz rommal jol mukodik, vagy egy masikkal nem, de igazan valaszt a kerdesemre nem sok tartalmaz. -az elottem hozzaszolo leirasara gondoltam, mint informacio a mukodest illetoen
Engem az erdekelne, hogy -es nyilvan utopisztikus ilyet kerni - de vett mondjuk 20 ember ilyen keszuleket, ebbol 15 olvassa a topicot, ebbol mondjuk 5-8 leirna, hogy kibontas, bekapcsolas utan a gps mukodott jol vagy sem.
Nyilvan nem reprezentativ a dolog, de ha 8/7 azt irja, hogy jol, akkor nagyobb valoszinuseget latom, hogy ha veszek egyet, az is jo lesz, mint forditott esetben.
udv
G
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest