- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Valahogy én is így érzek, de az igazi ok az hogy a telefonok elértek egy használható szintet. Szerintem nincs már valós értelme ilyen drága készülékeket venni.
Blinkfeed: annyira lesz jó hogy az emberek mégjobban megutálják a HTC Sense-t. Amúgy akinek erre van szüksége az letölt egy flipboardot... megkapja ugyanazt.
Appdrawer: 3 soros grid egy 4.7"es telefonra? Miért is? Vakok vagyunk? És ki akar felfelé görgetni? Szerintem ezt rettenetesen elrontották.
Bekapcs gomb: telefon tetejére? 137mm hosszú telefonon.. aki már használt oldalra rakott bekapcs gombot az tudja mekkora kínszenvedés a tetejére rakott gomb.
Amúgy jobb mint az eddigiek, de én tartom magam ahhoz hogy a jövő már nem a csúcskészülékeké, mert nincs ami eladja őket úgy mint pár évvel ezelőtt. Akkor valóban a csúcs volt a használható az alatta lévők meg max egy jó adag kínszenvedés.
Azt már meg sem merem említeni ez most mivel is jobb mint egy nexus 4 ami 200 euróval olcsóbb és még tele sincs rakva bloatwarrel.
szerk: a megapixelről pedig. Sok sikert a HTCnek de nem fog nekik sikerülni a bravúr. A hétköznapi ember annyit fog látni, hogy 4 Mpixel vs 15Mpixel ráadásul ott lesz röhejes az egész amikor nem is lesz annyira jó ez a csúcskamera. Szerintem ez bukó lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest