Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Valahogy én is így érzek, de az igazi ok az hogy a telefonok elértek egy használható szintet. Szerintem nincs már valós értelme ilyen drága készülékeket venni.
Blinkfeed: annyira lesz jó hogy az emberek mégjobban megutálják a HTC Sense-t. Amúgy akinek erre van szüksége az letölt egy flipboardot... megkapja ugyanazt.
Appdrawer: 3 soros grid egy 4.7"es telefonra? Miért is? Vakok vagyunk? És ki akar felfelé görgetni? Szerintem ezt rettenetesen elrontották.
Bekapcs gomb: telefon tetejére? 137mm hosszú telefonon.. aki már használt oldalra rakott bekapcs gombot az tudja mekkora kínszenvedés a tetejére rakott gomb.
Amúgy jobb mint az eddigiek, de én tartom magam ahhoz hogy a jövő már nem a csúcskészülékeké, mert nincs ami eladja őket úgy mint pár évvel ezelőtt. Akkor valóban a csúcs volt a használható az alatta lévők meg max egy jó adag kínszenvedés.
Azt már meg sem merem említeni ez most mivel is jobb mint egy nexus 4 ami 200 euróval olcsóbb és még tele sincs rakva bloatwarrel.
szerk: a megapixelről pedig. Sok sikert a HTCnek de nem fog nekik sikerülni a bravúr. A hétköznapi ember annyit fog látni, hogy 4 Mpixel vs 15Mpixel ráadásul ott lesz röhejes az egész amikor nem is lesz annyira jó ez a csúcskamera. Szerintem ez bukó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Fotós és videós beszámolónk a HTC Londonban debütált új csúcsmodelljéről, a HTC One-ról, amely számos újdonságot vonultat fel.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest