- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Valahogy én is így érzek, de az igazi ok az hogy a telefonok elértek egy használható szintet. Szerintem nincs már valós értelme ilyen drága készülékeket venni.
Blinkfeed: annyira lesz jó hogy az emberek mégjobban megutálják a HTC Sense-t. Amúgy akinek erre van szüksége az letölt egy flipboardot... megkapja ugyanazt.
Appdrawer: 3 soros grid egy 4.7"es telefonra? Miért is? Vakok vagyunk? És ki akar felfelé görgetni? Szerintem ezt rettenetesen elrontották.
Bekapcs gomb: telefon tetejére? 137mm hosszú telefonon.. aki már használt oldalra rakott bekapcs gombot az tudja mekkora kínszenvedés a tetejére rakott gomb.
Amúgy jobb mint az eddigiek, de én tartom magam ahhoz hogy a jövő már nem a csúcskészülékeké, mert nincs ami eladja őket úgy mint pár évvel ezelőtt. Akkor valóban a csúcs volt a használható az alatta lévők meg max egy jó adag kínszenvedés.
Azt már meg sem merem említeni ez most mivel is jobb mint egy nexus 4 ami 200 euróval olcsóbb és még tele sincs rakva bloatwarrel.
szerk: a megapixelről pedig. Sok sikert a HTCnek de nem fog nekik sikerülni a bravúr. A hétköznapi ember annyit fog látni, hogy 4 Mpixel vs 15Mpixel ráadásul ott lesz röhejes az egész amikor nem is lesz annyira jó ez a csúcskamera. Szerintem ez bukó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest