- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
Dr.Anonymus #65 üzenetére
Nincs okom utálni a telefont, de én objektív vagyok.
Ha te erre a képre már beélvezel, az egyéni döntés, de azt állítani rá, hogy ez überfasza és most aztán jól megmutatja a htc, hogy milyen szuper is az ultrapixel minősége, egy kicsit erős...
De itt van ez is, ami egy gyönyörű alkotás lett ugye, vagy ez az éjszakai kép, ahol gyakorlatilag nincs részlet, amiről a fotó minőségét alaposan meg lehetne állapítani, de az biztosan látszik, hogy őrülten sok a zaj a képen.
Még egy képet linkelek, amit akár lehetne is dícsérni, de a képen látható személyeken (főleg a csajon) remekül látszik, hogy egy jól megvilágított helységben készült a kép és nem gyér világítás alatt.Ezt a minőséget bármelyik konkurencia hozza 3,2-4 megapixelben. Nincs benne kiemelkedő, csak simán átlagos.
-
Lirion
addikt
válasz
Dr.Anonymus #52 üzenetére
Szerintem ezek még mindig harmatgyengék és egyáltalán nem jobbak, mint bármilyen más konkurens telefonnal készült képek. Ezt egy SGS3 is produkálja vidáman 3-5 megapixelre állítva vagy csak simán monitorméretben nézve a full felbontású képet...
-
Lirion
addikt
Viszont mikor kerül a telokba az a technológia ami az utólagos fókusz beállítást tesz lehetővé az elkészet képen.
Nem tudom, ezt miért várod annyira. Csak egy hatalmas parasztvakítás lesz egy fejlettebb fixfokuszos kamera mellé...
Egyébként láttam már másfelé a telefonnal készült képeket és nem voltam elragadtatva. Hiába a hangzatos beszéd, ha a minőség nem lesz jobb a jelenlegi felhozatalnál. A Nokia a PureView mobilokkal valódi fejlesztéseket hozott, amik valóban drasztikusan javítják a minőséget. Ez a HTC-s maszlag (meg az utólagos fókuszálás is) csak marketingduma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest