- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
Szerintem ha a kameráról és minőségvesztésről van szó, akkor keverve van az optikai és a digitális zoom. Ha volt a kezedben esetleg kamera (az, ami az is aminek nevezik), akkor meg lehet figyelni a kettő között a különbséget. Pont a digitális zoom, ahol bizonyos nagyítás után egyszerűen szétesik a kép. Régen ezzel adták el a kamerákat, 990x-es digitális zoom (komoly, a mi Samsung cuccunkra is ez volt rámatricázva), aztán ha használtad, rájöttél, hogy semmit nem ér.
-
Luperator
tag
válasz
Dominó85 #137 üzenetére
Várjuk meg a tesztet, mit hoztak ki ebből a telefonból. Való igaz, neves gyártók nevét meg kell fizetni, de én sem repültem el tőle. Az alumínium házért nagy plusz (volt is némi nézeteltérésem a minőségi anyagok használatáról,na ez az). A kijelző szépnek tűnik, magával a készülékkel együtt.
A Sense majd kiderül, milyen. Kicsit úgy vagyok ezzel, hogy módosítgatják, pofozgatják a gyártók a maguk elképzelése szerint, de a véleményem az, hogy az egyediségen túl sok extra nincs benne. A lefelé görgetős menüért hatalmas fekete pont.
A kamera úgy szint teszt kérdése lesz, a képeket elnézve van mit javítani rajta, de nekem nem kell átlagon felülit nyújtson, elég, ha a a kép úgy néz ki, ahogy az évek folyamán jó pár mobilnál láthattuk. (Itt az etalon a Nokia E72 5Mp-es érzékelője, nekem bőven elég volt az is -- s a képminőség volt a lényeg.)
A családban egy One V van/volt, ami alig volt használva,mégis összeokádta magát. Nem érdekel, hogy nem felső kategória, de kicsit fújok érte a HTC-re.
-
Luperator
tag
Az oldalra húzigálós menü nekem sokkal jobban bejön. A wp függőlegesen mozgatható menüje nem jön be, így ez sem fog.
A többi tényleg ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest