- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
Én szoftverfejlesztőként dolgozom, nagyjából van azért rálátásom az ilyen fejlesztésekre. Az ilyen egyszerűen véletlenül is megesik. Már maga szerintem az jópofa, hogy sztereóban rögzít. És ha egyszer sztereó akkor még meg is csinálták a jó kis fícsört, hogy ha így, ha úgy forgatod a mobilod a mikrofonok igazodnak hozzá és sztereóban rögzítenek.
Csak becsúszott egy kis malőr ami vagy technikai vagy programozási hiba miatt azt okozza, hogy a két csatorna fel van cserélődve.
Valószínű a QA/tesztelők akkor tesztelték amikor ez a funkció elkészült és még akkor jó volt, aztán lehet változott valami, ami miatt a csatornák felcserélődtek, ezt a funkciót nem tesztelték utána, mert nem tartották szükségesnek és hopp - kint is van egy bug az éles build-ben.Ez olyan dolog, hogy csak szólni kéne nekik valahogyan, hogy nézzék meg és javítsák. Ezért kérdeztem az elején, hogy van-e erre valami fórum/feedback oldal, elérhetőség ahol lehetne ezt a gyártónak jelezni, mert szerintem nem ismert a sokak számára e jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Diablo IV
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- iPhone topik
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest