- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
válasz
petya220 #5877 üzenetére
Kipróbáltam közben én is az Open Camerával, de egyből kiírja, hogy az eszköz nem támogatja ezt a framerate-et és kilép. Pedig nekem a logika azt mondja, hogy ha tud jóval nagyobb bitrátában is rögzíteni akkor igazán tudhatna dupla képkockasebességgel is rögzíteni. De úgy néz ki ez csak a nagytestvér privilégiuma lesz.
-
winben
aktív tag
válasz
petya220 #5869 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van ilyen fájl
Én nem tudom szerkeszteni, mert root kéne hozzá, az meg most nekem nincs. Viszont lehet emiatt már hajlanék rá. Meg tudnád nézni, hogy az 1080p beállításnál ha beállítod a képkockasebességet 60-ra (frameRate) mi történik?
Aztán ha beállítottad és csinálsz egy minta felvételt valóban 60-ban rögzít-e?Köszi!
-
armand254
csendes tag
válasz
petya220 #5706 üzenetére
Na ja, a sör mindent megold
A többieknek pedig köszönöm a válaszát, csak kíváncsi voltam hogy kihagyja tölteni az akksit több órán át úgy hogy 100%-on van már, nem tudom miért parázok ennyire, biztos azért mert az első normális telóm de még olvasva is megilyedek az ilyenektől
. Akkor majd meglátom hogy alakul, addig is köszönöm!
-
armand254
csendes tag
válasz
petya220 #5699 üzenetére
Bocsi véletlenül válaszra nyomtam, nem tudom hogy kell törölni szóval csak itt hagyom ezt, bocsi
Én nem tudom, hogy hogy csináljátok, de nekem 1napnál tovább nem bírja az akksi.
Mivel 2 max 3 óra alatt feltölt így délután szoktam rátenni. Mivel fórumtársak mondták hogy ne töltsem tovább nagyon 80%-nál, így 85%-nál leveszem.
Este még használom egy kicsit aztán reggelre jó esetben 70% rossz esetben 60%.
Mire hazajövök suliból 30% max 40%. Mobilnetem még nem jött meg így egyáltalán nem netezek suliban és csak a szünetekbe használom szóval max 2órát.Most pillanatnyilag 40%-on áll még nem töltöttem fel.
Mit javasoltok? Este töltsem? Úgytudom nem tetszik ennek a li-po akksiknak a full 100% és környéke. És nem akarom úgy bedugva tartani több órát, hogy nem is kell már tölteni.
Esetleg valaki tud valami megoldást? -
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #5605 üzenetére
Valami nem jó az állítólagos 7.0.val, ami szerintem egy mokolt B161 nem lehet visszaállni a 6.0.ra.
Mivel amikor a P9 megkapta volt egy RollBack amivel vissza lehetett állni tehát itt nincs, és valószínű, hogy az eredetit se fogja meg kapni akinek fenn van.
Tehát az a véleményem, egyenlőre tegyük tallonba és ha kiforta magát vissza kerülhet a Téma Összefoglalóba..
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #5589 üzenetére
Tessék itt az eredeti 5.0 szerinted a teáltalad felrakottba miért nincs?
Az oldalamon fenne van a Mate9 összes stock témája
(#5592) armand254
a google driveres az nem jó azok csak képek nem a témák azok a cache-ba vannak
-
armand254
csendes tag
válasz
petya220 #5589 üzenetére
A szerkesztésból már sajna kicsúztam.
Ez volt a HWThemes mappámba, hátha jó lesz.
https://drive.google.com/open?id=0Bxd5Nd5SPgAwdXNWR1Z4X2ljM1EHa az enyémmel nem működik próbáld meg ezt, bár ez nagy p9-hez van, nem tudom hogy hogy működik ez hátha megy :/
http://www.mediafire.com/file/2x6amghe3jdv36x/Huawei+P9+Themes.zip -
Balathruin
veterán
válasz
petya220 #5589 üzenetére
EMUI 5 témák
Nem tudom köztük van-e az alap, esetleg a font reset témát alkalmazd, hátha. -
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
petya220 #5543 üzenetére
A kamera...Hmm a három éves LG G2 ellopott telómhoz képest inkább közepes ! A wow max a macro zoomnak jár ki ,mert az tényleg szuper,de a távoli képeket közepesnek az éjszakai szürkületi és gyenge fényviszonyokban és vakut igénylő képeket inkább gyengécskének nevezném!
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #5458 üzenetére
(#5458) petya220
Elég ha össze gyűjtöd és csak annyit hogyan kell telepíteni.
Meg a letöltő linkeket.
Úgy lenne a legjobb ha a Logoutoba betennéd és akkor annak a linkjét teszmbe a Téma Összefoglóba és ha van valami akkor tudod frissíteni..
Így nézd meg és akkor csak a Logoutod linkjét kell betenni Köszönöm előre is
-
qltsar
veterán
válasz
petya220 #5233 üzenetére
Szia!
Még várnék vele, olvasd végig a topic-ot XDA-n, akinek sikerült felraknia az is írta, hogy a mobilinternet eléggé bugos.
De trükközni kell oeminfo-val L31-ről, és csak akkor engedi elvileg felrakni, zárt BL-lel gyári recovery-vel.
Bár kikértem az unlock code-ot, gyárin vagyok még, azon kívül, hogy a lowmemorykiller eléggé érdekesen működik, meg az animáció sebességet valahogy az EMUI systemui része figyelmen kívül hagyja, egy Pure MarshMallow EMUI skinnel eléggé használható. Mondjuk azt nem igazán értem, hogy a notification bar minek ilyen hosszú, ha csak kb. a háromnegyedéig férnek el rajta az üzenetek, az alja mindig üresen marad, vagy ez csak nálam van így?
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #4994 üzenetére
A TWRP egyik sem használható mindegy kié mert ha vissza van téve a gyári és rá eresztve az OTA akkor lesz belőle tégla. Te használhatód, nem mondta senki de azt, hogy az XDA.n össze mokolt szarokat felrakosgatni sok értelmét nem látom, és azt tapasztalatból mondom. Tegnap egy P8 Lite vette el az időmet a TWRP miatt..
Aki meg felteszi az saját felelősségére, és 99% hogy valami gunbanc lesz előbb vagy utóbb...
-
válasz
petya220 #4877 üzenetére
Megprobalom ugy, hogy a gmail fiokkal importalom a nevjegyeket a masik ket fiokbol. Csak kicsit felek tole, nehogy a bitekben valahol eltunjenek a nevjegyek.
Egyebkent ha sikerul es beallitom a telefonon a gmail fiokot, akkor onnan mar leszinkronizalja a nevjegyeket a telefon?
-
válasz
petya220 #4875 üzenetére
Rendben van, bele kell meg jonnom az androidba, regen hasznaltam mar.
Koszi a tippeket!
Most azon gondolkodom, hogy az outlook-os es a hotmail-es fiokomban levo nevjegyeket hogy juttassam le a telora. Valahol irtak nekem korabban, hogy telepiteni kell egy appot hozza. Ha enelkul szeretnem megoldani, az megoldhato? Hozzakapcsoljam a gmail-es fiokomat az outlook fiokhoz es utana allitsam be a telon ezt a gmail-es fiokot? Ugye ennel az eszkombajn windows telefonnal nem lehet mashova menteni a nevjegyeket, csak felhobe.
-
Balathruin
veterán
-
stanley00
aktív tag
-
-
törölt tag
válasz
petya220 #4094 üzenetére
Ennék még bőven ki kell forrnia.
Not working
- External SD Card: This seems to be an issue with CM and not specifically this device. This can be worked around by manually mounting the sdcard with "mount -t vfat /dev/block/mmcblk1p1 /root" in a terminal app.
- GPS
- Camera : Camera's are online and there are reports that "Google Camera" snaps photos in landscape mode but the stock Camera app is borked and video recording does not work. - http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=122
- FM Radio
- Offline Charger
- Gyroscope sensor
- Fingerprint sensor
- Air pressure sensor
- Probably More...
- ???Főleg az utolsó izgalmas, hogy nem teljes a lista.
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #4098 üzenetére
Igen így, ahogy a mester írta.
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot oem unlockVagy
Vagy pedig kapcsold ki és a Hangerő le és bekapcsoló gomb együttes nyomásával még a zöld robot meg nem jelenik.
A fastboot.exe benne van?
A Win 10 csak akkor ha telepíted
adb-setup-1.4.3
.Vagy ajánlott ezt meg csinálni a telefonhoz tartozó driverek telepítése előtte.
-
törölt tag
válasz
petya220 #4096 üzenetére
A fastboot oem unlock nem megy?
adb devices
után ki kell írnia egy sorszámot, hogy látja a telefontadb reboot bootloader
-nél pedig meg kell várni az újraindulástMit ír ki?
Szerk.:
Dobj fel egy képet, a nyitó kódot takard ki.OEM feloldás milyen állapotban van a fejlesztői menüben?
-
boneyard
tag
válasz
petya220 #3982 üzenetére
Én ezt vettem, tükröződő felületűt ebayről. Rápróbáltam, illeszkedett szépen, de engem zavart, h a hátlap nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat. Ha nagyon óvni akarod a készüléket, akkor jó, mert teljesen körbeveszi és nem növeli túlzottan a méretét. Aliexpressről vettem egy matt hátlapú bumpert. Ez is illeszkedik, de a hátulján van egy kis hiba.
Végül nem bumpert használok, hanem ezt. -
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #3908 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy bármit, hanem, hogy vissza lehet állítani Lockedre,de ezt csak a B130 és a B131-el volt tesztelte, az is lehetséges, hogy ha nem cserélész oeminfo-t akkor marad relock. Nekem nem maradt ott..
Nekem az véleményem hogy akinek nagyon kell a full gyári állapot az inkább neki se álljon.
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 2042
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest