Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus95

senior tag

válasz Roppy #12348 üzenetére

Az ébrenlét valóban nem okés, viszont valami akkor is a lista elején lesz. Ha a play szerviz már nem merít annyira, akkor nyilván más lesz a lista élén..
    Nálam is ugyan ez a helyzet, az android van első helyen, kb. ekkora százalékban.
    Nekem most a cella és a wifi volt az első 2 helyen majd a képernyő. A szoftverben meg az android és a messenger.
    Nyilván, ha nem használod a telefont akkor maga a rendszer fog mja csak fogyasztani a telefont magasszázalékkal jelezve..de ez rendben van. Akkor van gáz, ha tényleg használtad a telefont és ennek ellenére mutatja azt, hogy a szolgáltatások vagy az android rendszer fogyaszt.

Az ébrenléthez javaslom hogy az alkalmazásoknál a messenger én belül, az akkumulátor résznél az ébrenlétet kapcsold ki, ha van olyan. Én most lefrissítettem a messengert a legújabbra és nincs ilyen, de úgy veszem észre, hogy amint kihúzom az előzményekből, magát az appot le állítja, de nem úgy rendesen, de valahogy még is, mert amikor megnyitom a messengert akkor mindig újra csatlakozik. Be van téve háttérben futtathatónak így az értesítéseket megkapom, de maga az app nem fut olyan mértékben a háttérben.
    Szóval próbáld ki.
    Ha nincs olyan opció, illetve nem segít, próbáld ki hogy leállítod egy-két napra, nézd meg. Lehet az a probléma.

Új hozzászólás Aktív témák