Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
Az ébrenlét valóban nem okés, viszont valami akkor is a lista elején lesz. Ha a play szerviz már nem merít annyira, akkor nyilván más lesz a lista élén..
Nálam is ugyan ez a helyzet, az android van első helyen, kb. ekkora százalékban.
Nekem most a cella és a wifi volt az első 2 helyen majd a képernyő. A szoftverben meg az android és a messenger.
Nyilván, ha nem használod a telefont akkor maga a rendszer fog mja csak fogyasztani a telefont magasszázalékkal jelezve..de ez rendben van. Akkor van gáz, ha tényleg használtad a telefont és ennek ellenére mutatja azt, hogy a szolgáltatások vagy az android rendszer fogyaszt.Az ébrenléthez javaslom hogy az alkalmazásoknál a messenger én belül, az akkumulátor résznél az ébrenlétet kapcsold ki, ha van olyan. Én most lefrissítettem a messengert a legújabbra és nincs ilyen, de úgy veszem észre, hogy amint kihúzom az előzményekből, magát az appot le állítja, de nem úgy rendesen, de valahogy még is, mert amikor megnyitom a messengert akkor mindig újra csatlakozik. Be van téve háttérben futtathatónak így az értesítéseket megkapom, de maga az app nem fut olyan mértékben a háttérben.
Szóval próbáld ki.
Ha nincs olyan opció, illetve nem segít, próbáld ki hogy leállítod egy-két napra, nézd meg. Lehet az a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest