- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
theo_76
aktív tag
-
ctvagyok
őstag
válasz
V.Stryker #911 üzenetére
Semmivel. Az van benne, amit a gyártó ír. Ennyi erőből azon is agyalhatnál, hogy tényleg mp4 van e benne. Mert ugye az nem mindegy hány magos a GPU. És azt sem írja egy program sem. Szóval ezen is ki lehetne akadni.
Én nem aggódnék. Nem hiszem, hogy a huawei hazudna, vagy készítene egy olyan kirin 930-at, amiben 624-van. Minden kirin 930 vagy 935-tel szerelt Soc esetén mali 624et írnak a programok.
Szóval vagy kamu az SoC amit a huawei mond, vagy elírás az egész. -
Sh4rk
aktív tag
válasz
V.Stryker #902 üzenetére
Stílusod remek...
Mindenhol azt írják, hogy mali t628 van a készülékbe...
Tiedben sem az van...
Azért sírok mert nekem nagyon sok az a pénz amit kifizettem érte. Ez a 3.ik. Az első kettő 12e pont fölött hozott 3d grafikára. Ez meg 8e... Azok rosszak voltak, ez most jó, de nem hozza azt amit várok, amit írtak. Ennyi...Akkor nem tudom...
Egyébként imádom, és nem akarom cserélni, 3 ik alkalommal le akarták cserélni s6 ra de samut soha... -
Sh4rk
aktív tag
-
djbelo
senior tag
válasz
V.Stryker #767 üzenetére
Nekem is matt van fenn! Szerintem is nagyon jó! A felrakásnál igazad van, nem egyszerű sajnos! A porszemcsékkel én is szenvedtem!
Mikor letörlöd a készüléket azután sűrített levegőt még rányomok majd utána rögtön megy rá a fólia! Igy sikerült nekem
De 4db én is elcsesztem!
-
süti5
őstag
válasz
V.Stryker #743 üzenetére
Youtube-on rengeteg olyan 4k-s videót találsz, amik nem promók, hanem felhasználók készítették. Keress rá nyugodtan, pl. lg g3/g4, lenovo z2 pro, samsung s5/s6/note.
Sohasem mondtam, hogy a fényképezőt kiváltja a teló. Most van pl. egy nokia 808-am, ami telefon szinten nem rossz fotós, viszont nyilván messze elmarad egy dslr géptől. Váltani is azért váltanék, mert van egy régi nokiám és ez az újabb, de szeretnék egy dual simest szerezni.
Amiért én és sokan szeretik a mobilos fényképezőt, az az, hogy abszolút spontán. Biztos mindig viszed mindenhova a nagy fényképeződet, én nem. Erre pedig abszolút tökéletes a mobilos kamera, és ha már azzal fotózik az ember többet, miért ne vegyen belőle minőségit.
Sokn egyébként ott rontották el tv vételt, ahogy több cimborám is, hogy mikor bejött a 3d, kifizettek 100ezer pluszt, hogy olyan legyen, megvettek 300-ért egy tv-t, aztán nincs rá sok tartalom. Annyit tuti nem ért, de most, hogy ingyért osztják a tv-be ezt a funkciót, már simán megéri ilyet venni. 4k-ért sem adtam volna +50-100 ezret, de így a normál philipshez képest kb. 20ezer volt a felára és így simán megérte.
-
süti5
őstag
válasz
V.Stryker #741 üzenetére
Részedről befejezted mert válaszoltál
A ringlispírről annyit, hogy ami moziban van 3d-ben, az elérhető filmen is, ennyiben igenis összehasonlítható. A csúsztatásod nyilván ott van, hogy a mozi 100x jobb élményt ad, mint otthon nézni, de az otthoni sima filmet hasonlítsd a 3d-s otthoni filmmel és rögtön jobb
Azt meg pláne nem értem, ha van pl. fullhd-s tv-d és van fullhd-t felvevő eszközöd, akkor miért nincs a tv-re tartalom
Ugyanez a 4k. Ha van 4k-s tv és hozzá felvevőd is, máris kész a tartalom, a többi meg majd jön idővel.
Nem tudom, hány éves vagy, de gondolj pl. gyerekesekre, mennyi spontán kis videó, milyen jó is azt megörökíteni/visszanézni, és ha teheti az ember, miért ne tenné 4k-ban?Most konkrétan bosszantana, ha olyan tv-t vettem volna, ami nem tud 3d-t, pedig mindenki azt mondta, sosem nézem. OK, nem nézem minden nap, sőt minden héten sem, de idén már 8-10 film bejátszott 3d-ben és ha már úgyis benne volt a tv-ben a funkció, miért ne használjam ki?
-
süti5
őstag
válasz
V.Stryker #739 üzenetére
A youtube-on vannak valós 4k/uhd felvételek, így nem értem a hozzászólásod (uhd tv-n nézem internetről az uhd felvételt).
A 3d-t is azok gyepálják legjobban, akik nem élvezik vagy nem látják. Én pl. tegnap is néztem egy 3d-s, fullhd-s filmet a tv-n és jó volt. Ha annyira halott a 3d, akkor nem értem, hogy miért adnak még mindig 3d filmeket a moziban. Sokan ott tévedtek, hogy a 3d tv fogja felváltani a tv-zést, ez nem igaz, hanem kiegészíti azt, mellette él.15-20 csatorna jön hd-ban és szépek, de mindig lesznek, akiknek persze 1. semmi sem jó 2. minek az.
Ennyi erővel miért nem használ mindenki 20 éves telefont (én most egyébként azt is használok, mégse mondom, hogy hülyeség az okostelefon). -
mirage.83
újonc
válasz
V.Stryker #695 üzenetére
A frissítés után nem vettem észre ilyen hirtelen merülést, éjszakánként kb. 2-4%-ot merül.
Azt vettem észre, hogy nekem a folyamatosan bekapcsolt WiFi eszi nagyon az akksit. Ugyanolyan használat mellett folyamatosan bekapcsolt Wifi-vel 1 napot bír, kikapcsolva simán elmegy 4-5 napot. Ezt már a frissítés előtt is csinálta.
-
Drezik777
csendes tag
-
Newlachka
őstag
válasz
V.Stryker #617 üzenetére
igen a samsung az egy nagy sz#r. azért csinálják ezt,hogy a felvásárolt és el nem adott(be nem épített) alkatrészeket gondolok itt a 2 magos procik, vagy épp a 4 magos 1,2-1,6 ghz magokat bele tudják tenni valamibe és így nem lesz akkora vesztesége a cégnek.
nézd végig magenta kínálatát samsung téren. olyan procikat tesznek az 50-80 ezres telefonokba ami kb. 4 éve az Xperia ARC-be volt
kicsit fejlesztenek rajta átnevezik, és hopp eladják ami már kb. a kutyának se kell. -
Newlachka
őstag
válasz
V.Stryker #614 üzenetére
azért nincs az almának ilyen gondja mert az iphone 1től kezdve egy ugyanazon rendszerre fejlesztenek,csak folyamatosan kiszínezik a színezőt.
Ezzel sajnos meg kellesz barátkoznod. Android=szabadság, de ez gond is lehet mivel legalább 4 gyártó 52 különböző modelljére kell illeszkednie a rendszernek+alkalmazásoknak.
Lehet ezekkel együtt élni,csak meg kell találni azt az appot ami jól működik. Én pl nem szeretem az időkép-et, helyette a weather@clock widgetet használom. -
Newlachka
őstag
válasz
V.Stryker #611 üzenetére
pl. ha tetejével felfele van a zsebedben és amikor kiveszed eltakarod, így gondoltam ezt.
de van azt hiszem valami zsebfunkció is benne, hogy a zsebedbe ne tudd feloldani.
Androidos telefonok közti választásnál is jó döntés lett volna a Huawei. Nagyon hamar prémiumgyártó lesz,mint az apple csak sokkal szabadabb annál.
P7 nél nekem időben felnyílik a hívó kép. -
Newlachka
őstag
válasz
V.Stryker #609 üzenetére
ez csak azért lehet mert az értesítő led mellett lévő közelségérzékelőt valahogy letakarod.
állítsd be a gesztusvezérlésnél,hogy fülhöz tételkor automatikusan fölvegye.
Én szeretem ezt a P7-en.
vagy máshogy rakd a zsebbe.
próbáld ki,hogy kirakod az asztalra és letakarod az érzékelőt, majd megcsörgeted magad és megérted,hogy ez a gond.
Rossz hasonlat i6 ha itt az iphone 6 ra gondolsz. ott az applikációk is "takarékosra" vannak véve meg minden. -
djbelo
senior tag
válasz
V.Stryker #606 üzenetére
A P8 nemrég kapott frissítést:[link]
Ez a legújabb,hivatalos EU rom! De biztos vagyok benne , hogy jön még rá.Az akkuval kapcsolatosan, valami beragadhatott nálad s az szívhatta le így az akkut!Nálam normál használat mellett általában estére olyan 60-50% megy le! Most a Litlet használom, talán egy hajszálnyit az jobban bírja! Pedig valamivel kevesebbet tud az akkuja! Nézd meg, hogy képernyő kikapcs után milyen appok vannak engedélyezve, hogy fussanak! Nálam csak kettő: Viber,Whast App. Ja és manuálisan is be tudod (érdemes is) zárni az alkalmazásokat egyszerűen! Pl! tegnap kint voltam szinte egész nap a kertben Bluetooth hangszórón keresztül hallgattam a zenét (reggel 8:30 - 18:00) a P8 Lite 100%-ról leeset 32%-ra (közben pár hívás volt) Ennyit bírnak! -
djbelo
senior tag
válasz
V.Stryker #588 üzenetére
Google gmail app-ot! Nekem teljesen rendben van! Volt, hogy a gyárit is használtam,egyszerre ment mind a kettő! Úgy is működik, szinte minden alkalommal egyszerre jött meg mindkettőre az email! De már csak a Google appot használom, nem látom értelmét mindkettőnek! (egyszerre két helyről is törölnöd kell) Ezzel csak akkor lesz baj, pl. ha youtuberól esetleg el akarsz küldeni valamit a saját email címedre, na ott csak a gyári appot tudod kiválasztani! De más lényegi különbséget én nem vettem észre eddig!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen notebookot vegyek?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest