Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
Ha rendelek egy ilyet hong-kongból mennyi a vám rá tudja valaki? Esetleg melyik európai shopot ajánlanátok? Ja és működni fog a magyar hálózatokon?
-
pászka
tag
válasz
rejtettlampa #667 üzenetére
Na ezt meg én nem tudtam.
Mondjuk én mindegyiket vágattam, de lehet kapni átalakítót is ami nanoból csinál microt, vagy normált, vagy összevissza ahogy akarod. Viszont akkor is csinálnak ingyen egyet ha elveszted a telefont, legalábbis azt mondod, nekem épp nemrég volt ilyen. Szerencsére csak egy 4000ft-os nokiát hagytam csak el.
-
pászka
tag
válasz
rejtettlampa #658 üzenetére
Ha nem kapsz nano sim-et akkor se aggódj mert a sarki mobiltelefonárushoz odamész és vág egyet az eredeti simből, sorban állás nélkül, nem kell hozzá a t-be rohangálni.
-
pászka
tag
Igen fontos a fotós képesség, és nagyobb tárhelye is lenne.... Igazából nagyon tetszik a honor, és nagyon jó hogy a ház összes távirányítóját rá tudtam programozni, ez a funkció sajna nincs a p8-ban, valamint tökéletesen meg is vagyok vele elégedve. De még nem próbáltam a p8-at. Valamint nem tudom hogy ugyanúgy kezeli-e a két simet mint a honor mert ezen akkor is kicsörög a másik sim amikor a másikon beszélek.
Ja a fotók kézben tartva készültek
-
-
pászka
tag
válasz
monti0222w #488 üzenetére
Köszönöm a tanácsot már meg is kerestem!
-
pászka
tag
Sziasztok! Nagyon megtetszett ez a készülék és úgy néz ki egy ilyenbe ruháznék be, de viszont nekem dual sim-es kellene. Úgy látom itthon nem nagyon lehet kapni, és elég borsos is az ára. A kérdésem az lenne hogy mit javasoltok hol érdemes megvásárolnom, (esetleg várjak még pár hónapot az áreséssel?) valamint úgy tudom hogy a második sim helyére lehet az sd kártyát is betolni, ami azt jelenti hogy vagy sd vagy dual sim. Ezért egy 32GB-os belső memóriával rendelkező gépet keresek. Még annyit hogy a kamera tudása fontos nekem, és szemezek a Honor 6 Plus-al is ami árban jobb lenne csak nem tudom a kamerája tud-e olyan szép képeket készíteni mint ennek.
Segitségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest